Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowa1234

Policjant..

Polecane posty

Gość Malinowa1234

Pisze od jakiegoś czasu z policjantem 2 razy się widzieliśmy było bardzo miło,  lecz on napisał że jeśli się nie zakocham to spotka się jeszcze ze mną sama nie wiem o co mu z tym chodziło.. ciągle patrzę czy dostałam wiadomość od niego nawet w nocy jak sie przebudze chociaż wiem że jest w pracy to i tak czekam .. Chyba mi na nim zależy,  ale po tym jak "Mam się nie zakochać to sama już nie wiem"...

Gość Lalalalala

Ktos tu sie zakochał..

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Malinowa1234 napisał:

Pisze od jakiegoś czasu z policjantem 2 razy się widzieliśmy było bardzo miło,  lecz on napisał że jeśli się nie zakocham to spotka się jeszcze ze mną sama nie wiem o co mu z tym chodziło.. ciągle patrzę czy dostałam wiadomość od niego nawet w nocy jak sie przebudze chociaż wiem że jest w pracy to i tak czekam .. Chyba mi na nim zależy,  ale po tym jak "Mam się nie zakochać to sama już nie wiem"...

No chodzi mu o romans, lekki, luzny zwiazek o charakterze erotycznym. On nie chce zebys się zaangazowala i cos sobie wyobrazila. Tylko seks.

Gość Dwójka

Uciekaj póki czas

Gość fgxsdx

mi policja zabrala komputery i inne rzeczy osobiste za zdjecia 'nieletnich'.

Gość Malinowa1234

Właśnie napisał że ma fetysz scat.Co to znaczy?

Gość Gość

Jak ma rodzinę daj sobie spokój.Ja pokochałam takiego super faceta i mam złamane serce.Dobrze że nie było nic między nami bo i tak nie mogę zapomnieć.Mundur i te przyjemne rozmowy to pociąga.

Gość Malinowa1234

No właśnie nie ma rodziny.. I dlatego sama nie wiem co myśleć o tym

Gość gość

Na pewno jest policjantem? Może zmyślać :D

Gość Gość

Pewnie że może zmyslać a ile to się dzisiaj słyszy że fałszywi policjanci zatrzymali do kontroli i ograbili człowieka. Ja tam nie zatrzymuje się nigdy w miejscach gdzie nie ma ludzi, zawsze jadę dalej nie zważając na sygnały bo strach. Zatrzymuje się dopiero tam gdzie uznam że jest bezpiecznie. 

Gość Malinowa1234

No właśnie jest policjantem,  tylko że w szoku jestem , że nie chce on związku..

Gość Lilki

Pogadaj z nim , że coś zaczęłaś czuć do niego i żeby się określił czy coś będzie kiedyś z tego czy raczej on nie szuka nikogo , będziesz wiedziała na czym stoisz ;)