Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Jak byście zareagowały gdyby partner chiał uprawiać tylko seks oralny?

Polecane posty

Gość Gosc

I za kazdym razem podczas tego seksu oralnego doprowadzalby was do orgazmu? Ale seksu z penetracją nie chcialby uprawiac z obawy przed ciążą?

Gość Piękny

Jak można to lizać. Fuj!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Piękny napisał:

Jak można to lizać. Fuj!

Jestes kobietą czy mężczyzną?

Gość Piękny
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Mężczyzną tą odmianę seksu uważam za jakieś nieporozumienie i zboczenie.

Gość Piękny
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Piękny napisał:

Ok. Ale ja moje pytanie kierowalem do kobiet „jak zareagowałybyście?”

Gość Dziewczyna z sąsiedztwa
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ok. Ale ja moje pytanie kierowalem do kobiet „jak zareagowałybyście?”

Tak samo. Żadna szanująca się kobieta nie zrobi takiego czegoś. To jakaś durna moda. Serio chcesz mieć w ustach coś czym facet każdego dnia oddaje mocz, nie mówiąc już o zarazkach i zwiększonej szansie na zachorowanie na raka przez tą odmianę seksu?

Gość Gość

Dostałby kopa w d.. Dla mnie to nie seks, tylko gra wstępna. 

Gość gosc
46 minut temu, Gość Dziewczyna z sąsiedztwa napisał:

Serio chcesz mieć w ustach coś czym facet każdego dnia oddaje mocz, nie mówiąc już o zarazkach i zwiększonej szansie na zachorowanie na raka przez tą odmianę seksu?

Pomyśl że podczas porodu noworodek przepycha głowe tuz przy cewce moczowej matki, która przecież sika i tuz zaraz jest też odbyt a skurcze mogą powodować że w trakcie z stamtąd coś wyleci TUZ przy główce malucha. 

Przecież przed seksem może się umyć. A raka szybciej dostaniesz od tych ton chemii w pożywieniu, której na dzien dzisiejszy trudno uniknąć

Dla mnie oral aż do wytrysku jest ok. Ale raz na jakiś czas, bo mimo że to przyjemne dla partnera to po pierwsze ja też chciałabym być zaspokojona a po drugie nie zastąpi to jednak klasycznego seksu. Więc raz na jakiś czas - ok. Ale CAŁKOWICIE zamiast to nie. 

Gość gość
56 minut temu, Gość gosc napisał:

Pomyśl że podczas porodu noworodek przepycha głowe tuz przy cewce moczowej matki, która przecież sika i tuz zaraz jest też odbyt a skurcze mogą powodować że w trakcie z stamtąd coś wyleci TUZ przy główce malucha. 

Przecież przed seksem może się umyć. A raka szybciej dostaniesz od tych ton chemii w pożywieniu, której na dzien dzisiejszy trudno uniknąć

Dla mnie oral aż do wytrysku jest ok. Ale raz na jakiś czas, bo mimo że to przyjemne dla partnera to po pierwsze ja też chciałabym być zaspokojona a po drugie nie zastąpi to jednak klasycznego seksu. Więc raz na jakiś czas - ok. Ale CAŁKOWICIE zamiast to nie. 

"to po pierwsze ja też chciałabym być zaspokojona" --> "I za kazdym razem podczas tego seksu oralnego doprowadzalby was do orgazmu?"

Gość klori

Moim zdaniem seks oralny to jedynie urozmaicenie w łóżku. Wiele kobiet tylko w taki sposób może osiągnąć orgazm, więc to zawsze bardzo miłe. Ale wykluczanie przez to stosunku poprzez penetrację i to jeszcze w obawie przed ciążą to trochę średnia sprawa moim zdaniem. Porozmawiaj z partnerem, chyba, że taki układ Ci odpowiada. Ja sobie osobiście nie wyobrażam, ale każdy ma własne preferencje :D

Gość Cukiernik

Jęzor w ruch i lizać, lizać, lizaćl

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość klori napisał:

Moim zdaniem seks oralny to jedynie urozmaicenie w łóżku. Wiele kobiet tylko w taki sposób może osiągnąć orgazm, więc to zawsze bardzo miłe. Ale wykluczanie przez to stosunku poprzez penetrację i to jeszcze w obawie przed ciążą to trochę średnia sprawa moim zdaniem. Porozmawiaj z partnerem, chyba, że taki układ Ci odpowiada. Ja sobie osobiście nie wyobrażam, ale każdy ma własne preferencje :D

A dlaczego szczegolnie z obawy przed ciążą, to najgorzej?

Gość Gość7

To nie żaden lęk przed ciążą tylko impotencja.

Gość Zpaznokcilakier

Jeśli się kocha te drugą osobę , szanuje, wspiera i jest ona dla nas ważna, to sex oralny lub tradycyjny są tak samo ważne. To w żaden sposób nie umniejsza drugiego człowieka, ze dziś będzie wyłącznie oralny, a jutro wyłącznie tradycyjny. Jeśli wypływa z potrzeby serca i z dużego  pożądania ,to jest jest ładny. To są intymne sprawy dwojga ludzi, to na co się między i ze sobą umawiają to wyłącznie ich sprawa. Dlatego najlepiej smakuje w małżeństwie, bo nawet jeśli kobieta zajdzie w ciążę ,to ma oparcie w mezu. Razem udźwigną to co nawyprawiali. Wszystko inne jest podszyte strachem.

Gość Gość

Co ma małżeństwo do tego? Jedynie lepsze dla niektórych że uciec ciężej niż bez.

Gość Lola114

Rany, w jakich czasach my zyjemy ?? “Ze strachu przed ciaza”?? Przeciez jest tyle sposobow zapobiegania ciazy!! Tabletki, plasterki, wkladki, prezerwatywy, kapsulki doppchwowe... przejsc sie do lekarza I problem z glowy..

Gość Gość

Szkoda tylko że to kobieta musi wszystko zażywać. Guma zapobiega tak bardzo że znam kilka efektów kilkuletnich...

Gość PrzystojnyD
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Szkoda tylko że to kobieta musi wszystko zażywać. Guma zapobiega tak bardzo że znam kilka efektów kilkuletnich...

Dla facetów też niedługo będzie antykoncepcja 🙂 Dla mnie seks oralny to coś najpiękniejszego. Szczególnie kiedy kobiety sama zabiera się do działa... Najlepsza nobilitacja. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

No wlasnie ciesze sie, ze ktos to powiedzial i zdaje mi sie, ze kobieta! Tak naprawde, zelaszcza facet, nigdy nie moze byc pewien, bo prezerwatywy sa zawodne a reszta jest w rekach kobiety, wiec jesli kobieta nie moze sie doczekac „bobaska”, to zajdzie w ciaze a facet zostaje wrobiony

Gość gość

Facet który szanuje kobiety nigdy nie da sobie zrobić loda.

Gość gość

Seks oralny jest obrzydliwy i poniżajacy.

Gość gość

Uważam ze tylko kurrwa robi loda. Normalna nigdy weźmie członka do buzi.

Gość Gosc

I odwrotnie, facet ktory piesci kobiete oralnie, też jest poniżony?

Gość gość
31 minut temu, Gość gość napisał:

Facet który szanuje kobiety nigdy nie da sobie zrobić loda.

29 minut temu, Gość gość napisał:

Seks oralny jest obrzydliwy i poniżajacy.

29 minut temu, Gość gość napisał:

Uważam ze tylko kurrwa robi loda. Normalna nigdy weźmie członka do buzi.

20 minut temu, Gość Gosc napisał:

I odwrotnie, facet ktory piesci kobiete oralnie, też jest poniżony?

Zgadzam się z powyższymy wypowidziamy i facet,który kobiecie liże narządy płciowe też jest nic nie warty. Seks oralny nie jest i nigdy nie będzie wyrazem miłości.