Gość ona Napisano Kwiecień 3, 2019 Lubię ten program, ludzie na świecie mają ciężkie życie, cieszmy się tym co mamy, uczmy się co jest najważniejsze w życiu, każdy potrzebuje pomocy i życzliwego serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda Napisano Kwiecień 7, 2019 Przerażające jest niewolnictwo , handel ludźmi, Nepal jest biednym krajem, nieraz było trzęsienie ziemi, doceniam ludzi, którzy im pomagają, pokonują wiele kiliometrów do wioski, walczą z niesprawiedliwością świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2019 Takich programów chcę więcej, od dziecka zawsze interesowałam się światem, gdzie najważniejszy jest człowiek, wszyscy mamy marzenia, chcemy lepiej żyć, uczyć się, pracować, mieć rodzinę, dom, zdrowie, szczęście, miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość My i świat Napisano Maj 25, 2019 Wenezuela Peru Rwanda Namibia Bangladesz Nepal Ghana Kenia Nowa Gwinea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deryl 1 Napisano Kwiecień 28, 2021 lubie te program. podobny do programu wojciechowskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaya 2 Napisano Maj 12, 2021 Jak dla mnie bardzo fajny program, jeden z niewielu wartościowych w obecnej TV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach