Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kati

Czy w Polsce można dostać jakąs zapomoge z powodu depresji?

Polecane posty

Gość Kati

Wiele osób mi mówi, że mam depresję, egzystencjalne problemy, nie bardzo sobie w życiu poradziłam, długo nie mogłam normalnie funkcjonować z myślą o przemijaniu, zawalilam edukację. 

Wspomagane są osoby, które są szczęśliwe, myślicie, że można gdzieś uzyskać zapomoge?  Lecze się za pomocą książek. 

Gość Pytajło

W Polsce psychiatria to dno , świadomość społeczeństwa na tematy depresji itp to żenada , a samobójstw jedynie przybywa , pogadaj z jakimś psychiatrą powinien być w temacie , ale generalnie lepiej zacznij psychoterapię (wrócisz do normalności) 

Gość PRAWILNY

Możesz dostać, ale gwóźdź do trumny. Ludzie w Polsce nienawidzą tych z depresją i w sumie słusznie.

Gość Kasia

Udaj sie do specjalisty on pomoże Ci dostać sie na psychoterapie. Jeżeli pracujesz to możesz uzyskać świadczenie rehabilitacyjne.

Gość werty

ale na serio czujesz sie przygnębiona, czy tylko ludzie ci tak mówia?

u mnie tak zawsze było, ze wszyscy ludzie mi wmawiali fatalne samopoczucie, mimo ze w sumie sie wcale zle nie czułam, wręcz przeciwnie. i w koncu doszłam do tego, ze u mnie cos chyba nie tak z rysami twarzy, mam taka wiecznie skrzywiona twarz, i to zle wygląda. 

Gość PRAWILNY
22 minuty temu, Gość werty napisał:

u mnie tak zawsze było, ze wszyscy ludzie mi wmawiali fatalne samopoczucie, mimo ze w sumie sie wcale zle nie czułam, wręcz przeciwnie. i w koncu doszłam do tego, ze u mnie cos chyba nie tak z rysami twarzy, mam taka wiecznie skrzywiona twarz, i to zle wygląda. 

Twarz jeebie się z wiekiem, im dalej tym gorzej.

Gość przyg

ja dostalem rente socjalną ok24rz z powodu silnego przygnebienia, ktorego jednym z najwiekszych powodow byl brak inicjacji seksualnej w calym wieku nastoletnim

Gość gosc
7 godzin temu, Gość werty napisał:

przecież na jedno wychodzi. Mi ludzie mowią i tak sie też czuje, bo wygląda sie tak jak sie czuje.