Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzony

Taki jeden podaje w klasie wszystkim reke na powitanie a mnie celowo pomija

Polecane posty

Gość Wkurzony

Nigdy się z nim nie kłóciłem, rozmawiam z jego kolegami. Nic do niego nie mam. Nawet jak sam podaje mu reke to i tak ignoruje. Możecie wyjaśnić jego zachowanie? Dodam że jest on bardzo popularny a ja jestem typowym nieśmiałym chłopakiem, ale przywitać się potrafię z innymi.

Gość Wkurzony

Jestem w liceum jakby co.

Gość Paradoks życia

Jak ja gardzę tymi popularnymi gwiazdami szkolnymi. Uważają się za nie wiadomo kogo,a jak kogoś uznają za nieudacznika to nawet reki na powitanie nie podadza. Czemu tacy frajerzy zawsze mają dziewczyny a fajne chłopaki jak ja nigdy.

Ignoruj tego śmiecia i mu już nie próbuj podawać ręki. Jak cię bedzie prosił o jakakolwiek pomoc ignoruj go.

Gość gość

On cie po prostu nie uwaza za kolege lub cie nie lubi. Nie musi miec konkretnego powodu. Ignoruj go, tacy ludzie jak on nie są warci przyjazni.

Dużo tez jest takich dziewczyn które nawet cześć nie odpowiedzą bo to nie sa ich sfery. Cholerne fejsbukowe ksiezniczki.

Gość 26 letni prawiczek

Mi w liceum tez kilka osob nie podawało ręki. Nikt mnie też nigdy nie zaprosił na impreze. Jak była wycieczka kilkudniowa to wychowawczyni sama mnie musiała przypisać do pokoju bo mnie nikt nie chciał. A z nikim sie nie kłóciłem i byłem miły zawsze.

Gość Tfu

Niech mu uschnie ta reka za to, że ci jej nigdy nie podał.

Gość gość

Qtas

Gość gość

Ouj!

3 godziny temu, Gość Wkurzony napisał:

Nigdy się z nim nie kłóciłem, rozmawiam z jego kolegami. Nic do niego nie mam. Nawet jak sam podaje mu reke to i tak ignoruje. Możecie wyjaśnić jego zachowanie? Dodam że jest on bardzo popularny a ja jestem typowym nieśmiałym chłopakiem, ale przywitać się potrafię z innymi.

Przychodzisz pewny siebie i podajesz rękę każdemu, wyraźnie mówisz część, ale jego celowo pomijasz i tyle.