Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż123r

Żona

Polecane posty

Gość Mąż123r

Po czym poznać, że żona zdradza.

Gość zdradzająca

zdradzałam ężą , więc pytaj

9 minut temu, Gość Mąż123r napisał:

Po czym poznać, że żona zdradza.

To się wie i czuje a oznaki zewnętrzne to zwykle pilnowanie telefonu a jak ma dwa (np. prywatny i służbowy) to jednego z nich. Zaczyna bardziej dbać o siebie: częściej kosmetyczka, fryzjer a czasami dieta odchudzająca jak jej przybylo trochę kg. Zwykle jest także milsza niż zwykle. Ponadto jakieś wyjazdy służbowr lub spotkania z koleżankami.

4 minuty temu, Gość zdradzająca napisał:

zdradzałam ężą , więc pytaj

Czy to się mniej więcej zgadza?😀

Gość zdradzająca

mniej - więcej, pilnowanie telefonu, niezapowiedziane szybkie wyjście do sklepu, na spacer, a jeżeli jest pies to spacery już dłuższe są i bardziej owocne dla niej. jest bardziej pobłażliwa na sprawy które wcześniej ją wkurały, ma więcej energii i jest bardziej uprzejma, nie kochająca ale uprzejma, robi wszystko żebys nie mógł jej zarzucoć czegokolwiek.!!! inna sprawa to sex- unika ciebie totalnie lub wykonuje obowiązek?

3 minuty temu, Gość zdradzająca napisał:

mniej - więcej, pilnowanie telefonu, niezapowiedziane szybkie wyjście do sklepu, na spacer, a jeżeli jest pies to spacery już dłuższe są i bardziej owocne dla niej. jest bardziej pobłażliwa na sprawy które wcześniej ją wkurały, ma więcej energii i jest bardziej uprzejma, nie kochająca ale uprzejma, robi wszystko żebys nie mógł jej zarzucoć czegokolwiek.!!! inna sprawa to sex- unika ciebie totalnie lub wykonuje obowiązek?

A czy jest przygotowana na to że m. się jednak dowie.

Gość Mąż123r
13 minut temu, Krzysztof1 napisał:

To się wie i czuje a oznaki zewnętrzne to zwykle pilnowanie telefonu a jak ma dwa (np. prywatny i służbowy) to jednego z nich. Zaczyna bardziej dbać o siebie: częściej kosmetyczka, fryzjer a czasami dieta odchudzająca jak jej przybylo trochę kg. Zwykle jest także milsza niż zwykle. Ponadto jakieś wyjazdy służbowr lub spotkania z koleżankami.

Zawsze bardzo o siebie dbała. Wiec teraz ani bardziej ani mniej. Telefon to zawsze lezy w jednym miejscu i nie chowa sie z nim. Nie wiem czy jest milsza napewno jakaś taka nakrecona, podekscytowana

Gość Mąż123r
6 minut temu, Gość zdradzająca napisał:

Nic z tego co napisałaś nie pAsuje.

4 minuty temu, Gość Mąż123r napisał:

Zawsze bardzo o siebie dbała. Wiec teraz ani bardziej ani mniej. Telefon to zawsze lezy w jednym miejscu i nie chowa sie z nim. Nie wiem czy jest milsza napewno jakaś taka nakrecona, podekscytowana

Jak masz dostp do telefonu to sprwadz lokalizaje jeśli nie to jak ma samochód zainwestuj w GPS. Może ma drugi telefon.

Gość Mąż123r
11 minut temu, Krzysztof1 napisał:

Jak masz dostp do telefonu to sprwadz lokalizaje jeśli nie to jak ma samochód zainwestuj w GPS. Może ma drugi telefon.

Telefon ma jeden o drugim nic nie wiem. Gps w samochodzie ? Nie wiem moze tak zrobię

Gość zdradzająca

pamiętaj że ona dobrze cię zna, przewiduje w jaki sposób możesz ja sprawdzić! kobiety są sprytne, przewidujące i zorganizowane1 i zazwyczaj nie zdradzaja bez powodu1 pewnie tak układa swój randkowy grafik żeby nie wprowadzał reorganizacji dotychczasowego trybu życia, sporadyczne wyskoki , wyjścia nie mogą świadczyc zaraz o romansie! 

Gość Mąż123r
19 minut temu, Gość zdradzająca napisał:

pamiętaj że ona dobrze cię zna, przewiduje w jaki sposób możesz ja sprawdzić! kobiety są sprytne, przewidujące i zorganizowane1 i zazwyczaj nie zdradzaja bez powodu1 pewnie tak układa swój randkowy grafik żeby nie wprowadzał reorganizacji dotychczasowego trybu życia, sporadyczne wyskoki , wyjścia nie mogą świadczyc zaraz o romansie! 

Niby nic tak na pierwszy rzut oka sie nie zmienilo. Seksu sama nie proponuje i to jest dziwne ale tez nie odmawia

Gość gość

Jak będzie spała to zamontyuj jej taką malutką gilotynkę... wiesz gdzie.

Jak ja zamontowałem to dwóch sąsiadów zaniemówiło bo stracili języki :classic_ninja:

1 godzinę temu, Gość zdradzająca napisał:

Oczywiscie. Ale znam taki przypadek ze kobieta miala dwa telefony. Prywatny i sluzbowy i przez pare misiecy wysyłała mms i sms z telefonu prywatnego na służbowy ustawiając tak tel. sluzbowy aby przkazywal je do k.  To wszystko przechwytywal jej mąż bo kopie szly na jego maila. Nawet zdjecie m. wyslala do k. po co to też wiadomo. M. kontrolował też jej lokalizacje a jak założyła haslo na tel. prywatny to założył w jej samochodzie GPS. Teraz są już na ścieżce rozodowj o czym Ona wkrótce się dowie. Byla oczywiście też śledzona i m. ma wystarczające dowody zdrady.

Dnia 5.04.2019 o 11:03, Gość Mąż123r napisał:

Telefon ma jeden o drugim nic nie wiem. Gps w samochodzie ? Nie wiem moze tak zrobię

No i jak tam dochodzenie.