Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara baba

Czy 34 letnia kobieta ma szansę u 40 latka?

Polecane posty

Gość stara baba

Jak w temacie. Panowie proszę o poważne podejście do sprawy.  Czuję  się  jeszcze młodo, ale wiem, że panowie w wieku 40 lat wolą 20-stki. 

Gość Samotny

Pewnie że ma i to większe.

Gość Kobieta

Wolec to mogą. Panie w wieju 30 tez wola młodych, preznych, przystojnych biznesmenów. Tak jest świat skonstruowany. 

Gość Alf

34 latka dla 40 latka to ideał. Miód malina. 

Gość stara baba

Czytam na tym forum tematy o kobietach po 30. Panowie piszą, ze to stare babska i przesiadają się na młode dziewczyny. Sama nie wiem może faktycznie jestem już starą ciotką i powinnam poszukać wśród 50-60-latków po 40 letni chłopak mnie wyśmieje. 

Gość Gość

Dojrzala kobieta nie zadaje takich pytań, bo wie ze każdy mężczyzna ma inne preferencje, uogólnienie,  że 40 latkowie wola do związku 20 latki jest kolejnym przykładem infantylizmu w pani wydaniu, wybór forum do rozstrzygania dylematów tez. Podsumowując - ma pani mentalnie ok 20 lat, więc podążając pani tokiem myślenia w 50% ma pani szanse, drugie 50 % to młodociany wygląd., jeżeli spełnia pani ten warunek tez, pani szanse wzrosły do 100%.

Gość stara baba

W teorii faktycznie każdy człowiek jest inny więc preferencje mogą być różne. Jednakże  praktyka pokazuje, iż znakomita większość panów woli młode dziewczyny. Temat jest założony z uwagi na to, ze wcześniej naczytałam się na tymże forum o starych oklapniętych babach po 30 i to mnie trochę podłamało.

Gość wiek
17 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Wolec to mogą. Panie w wieju 30 tez wola młodych, preznych, przystojnych biznesmenów. Tak jest świat skonstruowany. 

biznesmen w wieku 30 lat o czym ty piszesz, kolejna która chce przewieść swoją pupe na czyimś hajsie.
jak macie troche wartości to pomyślcie troche tymi małymi mózgami, widać ze kompleksy wychodzą z ciebie jak można uwiesić sie faceta bo on ma hajs ,myslisz ze to da ci szczescie ? jesteś w błedzie ,tylko uczucie i wieź jest w stanie coś stworzyć w zyciu dwojga ludzi to jest pełnia szczescia ale mysle ze masz 20 -25 lat i jeszcze duzo przed toba.powodzenia 

Gość Gość

40 letni chłopak hahaha ale to brzmi

tak jak 12 letni pan

Gość Edi
13 minut temu, Gość stara baba napisał:

W teorii faktycznie każdy człowiek jest inny więc preferencje mogą być różne. Jednakże  praktyka pokazuje, iż znakomita większość panów woli młode dziewczyny. Temat jest założony z uwagi na to, ze wcześniej naczytałam się na tymże forum o starych oklapniętych babach po 30 i to mnie trochę podłamało.

Co za brednie. Kobieta po 30 to jeszcze świetna laska. Oczywiście są wyjątki. Znam jedną taką, która w wieku 35 lat wyglądała jak babcia gdyż miała dużo siwych włosów i była ogólnie zaniedbana. Wcześniej była atrakcyjną, szczupłą brunetką. 

Gość marawstala

Nie ma : )

Gość gość

A czy 40 letnia kobieta ma szansę u 40 latka?

Gość Pol
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dojrzala kobieta nie zadaje takich pytań, bo wie ze każdy mężczyzna ma inne preferencje, uogólnienie,  że 40 latkowie wola do związku 20 latki jest kolejnym przykładem infantylizmu w pani wydaniu, wybór forum do rozstrzygania dylematów tez. Podsumowując - ma pani mentalnie ok 20 lat, więc podążając pani tokiem myślenia w 50% ma pani szanse, drugie 50 % to młodociany wygląd., jeżeli spełnia pani ten warunek tez, pani szanse wzrosły do 100%.

Jeśli 50 procentowe myślenie wystarcza to gratuluję wymagań. Takie coś zaakceptuje tylko pan o takimże połowicznym ilorazie 

Gość gość

Wszyscy faceci wolą młode. 30 są  już stare .Taka jest prawda.