Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annawygas

Mysle o innym.

Polecane posty

Czesc dziewczyny.Mnie tez spotkalo cos czego nie moge sobie wybaczyc.Jakis czas temu poznalam kogos.Widzielismy sie tylko kilka razy ale nie moge przestac o nim myslec .Mily zawsze usmiechniety i grzecznie odpisywal na smsy.Byl w delegacji wiec po kilku dniach wyjechal.przez jakis czas bylo dobrze ale chyba nie zrozumielismy sie do konca(problem z pisaniem w innym jezyku) wiedzial ze jestem mezatka ,mam dwoje dzieci a z mezem raz lepiej ,raz gorzej (po pracy zmeczony  nie poswieca mi tyle czasu co kiedys.Z facetem ktorego poznalam nigdy nic nie bylo ,nie tego szukalam mialam jego numer telefonu ale przez przypadek WYKASOWALAM.Caly czas o nim mysle nie jak zakochana smarkula ale jak zauroczona (tak mi sie wydaje)malpa.Nie bardzo wiem co mam zrobic dalej .POMOCY.

Gość Bzdura

Następna....

To brzmi tak jakbyś napisała drugi wątek tylko pominęła kwestie tego co zaszło z tym facetem.

Jeśli to świeży wątek... Co zwami jest kobiety? przecież to faceci niby częściej zdradzają a ja tylko co chwile słyszę, że jedna z drugą myśli o innym. W życiu realnym tak samo. Jakoś moi koledzy nie zdradzają żon, a rozwody które znam były z powodu jej zdrady. 

Niech sobie Twój facet będzie jaki chce. Ty możesz z nim być lub nie być. Nie bądź świnią i jeśli tak bardzo cię ciśnie to po prostu rozstań się z mężem wtedy będziesz miała do dyspozycji cały świat wolnych napalonych samców. 

Co masz zrobić? Przestać myśleć o głupotach i skupić się na tym co na prawdę ważne, czyli na tym co masz w domu, a nie między nogami. Nie krzywdź przez swoją samolubność człowieka, z którym spędziłaś X lat i z którym masz dwójkę dzieci. To chore. 

Gość Bzdura

Dodam coś jeszcze i z góry przepraszam za uogólnienie. Kobietą ostatnio się wydaje, że cały świat należy do nich. Że za każdym rogiem po prostu czeka 20 chłopa by tylko paść jej do stóp i przychylić jej nieba. Błąd. Wcale nie czeka tam 20 chłopa co najwyżej 10, a 9 z nich chce Cię tylko przelecieć i odhaczyć na liście. Facet, który ma z Tobą dzieci i wytrzymał taki szajs przez tyle lat jest wart Twojego szacunku, więc może weź się w garść porozmawiaj z nim, a jak trzeba to pójdźcie do psychologa. 

Gość Bzdura

Następna....

To brzmi tak jakbyś napisała drugi wątek tylko pominęła kwestie tego co zaszło z tym facetem.

Jeśli to świeży wątek... Co zwami jest kobiety? przecież to faceci niby częściej zdradzają a ja tylko co chwile słyszę, że jedna z drugą myśli o innym. W życiu realnym tak samo. Jakoś moi koledzy nie zdradzają żon, a rozwody które znam były z powodu jej zdrady. 

Niech sobie Twój facet będzie jaki chce. Ty możesz z nim być lub nie być. Nie bądź świnią i jeśli tak bardzo cię ciśnie to po prostu rozstań się z mężem wtedy będziesz miała do dyspozycji cały świat wolnych napalonych samców. 

Co masz zrobić? Przestać myśleć o głupotach i skupić się na tym co na prawdę ważne, czyli na tym co masz w domu, a nie między nogami. Nie krzywdź przez swoją samolubność człowieka, z którym spędziłaś X lat i z którym masz dwójkę dzieci. To chore. 

Gość Bzdura

Następna....