Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytek

Seks pod chmurka

Polecane posty

Gość Pytek

Robi się ciepło, jakieś pomysły na seks w plenerze? 

Polecam dachy wysokich wieżowców. W dużych miastach można znaleźć takie, do których jest swobodny dostęp. Ludziom z Krakowa, zwłaszcza z Nowej Huty mogę coś podpowiedzieć;)

Gość Pytek

A może cichy zakątek nad rzeką /jeziorem 

Gość gość

marzy misię powtórka z ubiegłego roku - inauguracja sezonu letniego - gdzieś w maju, ale nie weekend na początku, wyskoczyliśmy na biwak w Bieszczady, okolice Krywego, pod lasem dalej od Sanu, tam od czasu do czasu kogoś było słychać. Lubimy survival, oglądamy naked and afraid, spędziliśmy dwie noce, cały czas nagusieńko kochając się kiedy tylko przyszła nam ochota, tzn kiedy mojemu chłopakowi stanął. A stawał mu niepoliczalną liczbę razy. Zawsze naoliwkowana cipka była gotowa - dzień czy noc. Namiot i trochę wydeptanej dzikiej łąki, nieograniczna przestrzeń łąki naokoło na której odbywały się wyścigi - żeby szybko załatwiać potrzeby fizjologiczne (częste bo piwko było używane w dużych ilościach) żeby mrówki nie weszły w okolice szparki. Dla podkręcenia robiliśmy spacery nawet 300-400m od namiotu rozważając co byśmy zrobili jak ktoś by się pojawił. Główny pomysłbył - zaprosić na grila.

Gość gość

już kiedyś opisałem no ale jeszcze raz wakacje mazury jechaliśmy boczną drogą przez las około 7 rano żona się przechwalała że w takiej pustce to i nago mogła by iść żadna atrakcja to podjąłem wyzwanie stanęło że wysiądzie w samych klapkach i kilometr przejdzie wysiadła ja odjechałem około kilometra stanąłem za zakrętem wysiadłem i czekam minęło kilka minut parzę jedzie facet rowerem minął mnie i w tym samym momencie wyszła z za zakrętu moja golaska facet zobaczył to mało orła nie wywinął stanął i patrzy no a moja odważna i czerwonoskóra żona maszeruje dalej już dochodziła do samochodu ta ja do nie może podwieźć a żona tak poproszę i wsiadła do samochodu spojrzałem na faceta takiej miny w życiu nie widziałem pewnie pluł sobie w brodę że nie jechał tym samochodem za to ja miałem ubaw cały urlop żonie jak szok minął też się podobało od tamtej pory powtarzamy ten numer co urlop ale tak jak wtedy jeszcze nie było