Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BekaZNiej

Mejd cieciówy dej

Polecane posty

Gość parassolka
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeżdżę na karetce razem z Sylwią s. Jesteśmy barwnym zespołem ratowniczym. Ratujemy świat przed zyebami takimi jak ty podając im pawulon. Chciałaś znać prawdę to już wiesz. A teraz możecie iść na policję. 

Piotrek? Kamil? który taki zabawny? ale mnie rozbawiłeś.Świetnie słuchasz co mówię;-).Ten temat to dno ,weź ich zresocjalizuj bo głowa mała jak to czytam .Nie myślałam że ludzie potrafią mieć takie jazdy i fantazje urojeniowe.Po co na policje? przecież my nie zabijamy-my ratujemy świat przed ...ami jak to słusznie określiłeś.

Gość gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

W dupsko to uprzejmie twój ładuje. Nie wychodzi ci bycie zabawną. 

Słaby punkt, bo się uniosła, czyli serio kiedyś stary musiał wywalić lochorną jak psa 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No dopsz. Odpowiem Ci ale idę bo Grzesiu przemawia udajac męża stanu. Naogladalam się ich w zakładzie pogrzebowym w którym pracowałam w latach 1995-98. 

Szkoda że nie pełniłaś tam innej funkcji .... 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Słaby punkt, bo się uniosła, czyli serio kiedyś stary musiał wywalić lochorną jak psa 

Już na Kowbojkach tak pisali. Bezdomna, spaczona, rubaszna fizolska ... mści się na ludziach za swoje niepowodzenia. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość parassolka napisał:

Piotrek? Kamil? który taki zabawny? ale mnie rozbawiłeś.Świetnie słuchasz co mówię;-).Ten temat to dno ,weź ich zresocjalizuj bo głowa mała jak to czytam .Nie myślałam że ludzie potrafią mieć takie jazdy i fantazje urojeniowe.Po co na policje? przecież my nie zabijamy-my ratujemy świat przed ...ami jak to słusznie określiłeś.

No dokładnie kochana. Tylko to mje rozumiesz. Do zobaczenia na dyżurze. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość parassolka napisał:

To pisała wieczorna. Czyli nawet ciebie się czepia.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Marzysz choćby o takiej pracy cieciu, nie? Ale nie dla beggara kiełbasa.

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

to ścierwisko wieczorna jeszcze sobie robi jaja z sylwi ktorej moze buty czyscic robi

Gość parassolka
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Do zobaczenia , jesteście mega fajna grupa normalnych ludzi ,ciesze się że jestem z wami .Widzisz jakie spaczone umysły się tu kręcą.żal czytać.Dno moralne i egzystęncjonalne po prostu.Nazwę wzięłam z telewizji -afera łowców skór głośna była swego czasu.

Gość parassolka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

to ścierwisko wieczorna jeszcze sobie robi jaja z sylwi ktorej moze buty czyscic robi

nie obrażaj mi tu kolegi !a buty czyszczę sobie sama;-)

Gość Gość
Przed chwilą, Gość parassolka napisał:

Do zobaczenia , jesteście mega fajna grupa normalnych ludzi ,ciesze się że jestem z wami .Widzisz jakie spaczone umysły się tu kręcą.żal czytać.Dno moralne i egzystęncjonalne po prostu.Nazwę wzięłam z telewizji -afera łowców skór głośna była swego czasu.

Dokładnie. W kupie siła 💩 do zobaczenia. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

As your lovely beggar with hypostasis said! 🕵🕵🕵

Gość parassolka
16 minut temu, Gość gość napisał:

Marzysz choćby o takiej pracy cieciu, nie? Ale nie dla beggara kiełbasa.

kolega nie musi marzyć,kolega pracuje od dawna .

Gość Gość

As your lovely beggar with hypostasis said! 🕵🕵🕵

Nie popisuj się. Nie jesteś bardziej światowa #wonpaszol

Gość parassolka
7 minut temu, Gość Gość napisał:

🙂

Gość gość
53 minuty temu, Gość Gość napisał:

Patologia jest obcym ci tematem co widać po barwnych acz nieprawdziwych opisach.

Nie ma to jak najpierw pomawiać kogoś o pedofilskie stosunki z ojcem, żeby za chwilę stwierdzić, że patologia jest tej osobie obcym tematem 👍 Konsekwencja level master 😂🤦‍♀️No chyba że dla ciebie to jest norma i nie zalicza się do patologii. To pardon. To wiele zresztą tłumaczy 😏

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie popisuj się. Nie jesteś bardziej światowa #wonpaszol

Widzisz kochanie. Nie wiem do kogo pijesz i do której ze swoich ofiar, ale jeśli o mnie konkretnie jako rozmówcę chodzi... Ja nie muszę być bardziej światowa, bo nie mam kompleksu bycia plebsem tak jak ty. Wręcz przeciwnie. Jako kilkulatkę zawstydzało mnie gdy do mojego ojca niektórzy jego pracownicy mówili per szefie, a matce zabroniłam podjeżdżać pod szkołę BMW i kazałam brać inne auto. Dopiero tacy jak ty mnie uczą, że nie warto się na siłę zrównywać niżej, bo taki tego w życiu nie doceni. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie ma to jak najpierw pomawiać kogoś o pedofilskie stosunki z ojcem, żeby za chwilę stwierdzić, że patologia jest tej osobie obcym tematem 👍 Konsekwencja level master 😂🤦‍♀️No chyba że dla ciebie to jest norma i nie zalicza się do patologii. To pardon. To wiele zresztą tłumaczy 😏

Wieczorna wypadła z formy. Praca przy jednoczesnym nękaniu swoich ofiar to niedobry duet. 

Gość parassolka
6 minut temu, Gość gość napisał:

Dokładnie ,ja nie wiem o kim mowa ale jakby tak o moim ojcu ktoś np,napisał to nie ręczę za siebie . Dla mnie ideał pod każdym względem zwłaszcza moralnym,no ale rozumiem że nie wszyscy mieli szczęście wychowywać się w normalnej rodzinie. Mój mąż jest tego przykładem,zdrady ,alkohol,przeklinanie ,kradzieże-,stosunki kazirodcze,wyrwałam go z tego,sporo się zmienił ,teściowa to patol na maxa ,nie utrzymuję z nią kontaktów,ktoś musi wyznaczać granice normalności-ja na szczęście miałam dobry wzorzec. Ludzie ja nie wiem jakie wy traumy czy kompleksy leczycie ale wszystko chyba ma jakieś granice bo stąpacie po kruchym lodzie trącającym o normy prawne ,radzę się nad tym zastanowić.Czytam tu ze ktoś może buty mi pucować,tylko po co? ja jestem osoba skromna i taką życzę sobie pozostać.

Gość gość
2 minuty temu, Gość parassolka napisał:

Dokładnie ,ja nie wiem o kim mowa ale jakby tak o moim ojcu ktoś np,napisał to nie ręczę za siebie . Dla mnie ideał pod każdym względem zwłaszcza moralnym,no ale rozumiem że nie wszyscy mieli szczęście wychowywać się w normalnej rodzinie. Mój mąż jest tego przykładem,zdrady ,alkohol,przeklinanie ,kradzieże-,stosunki kazirodcze,wyrwałam go z tego,sporo się zmienił ,teściowa to patol na maxa ,nie utrzymuję z nią kontaktów,ktoś musi wyznaczać granice normalności-ja na szczęście miałam dobry wzorzec. Ludzie ja nie wiem jakie wy traumy czy kompleksy leczycie ale wszystko chyba ma jakieś granice bo stąpacie po kruchym lodzie trącającym o normy prawne ,radzę się nad tym zastanowić.Czytam tu ze ktoś może buty mi pucować,tylko po co? ja jestem osoba skromna i taką życzę sobie pozostać.

No niestety zwykle jest tak, że molestujący sami byli nadużyci w dzieciństwie. Ale to nie usprawiedliwia takiego postępowania. Wieczorna (ona odpowiada za te teksty)  ma już sprawę założoną za ustawiczne prześladowanie Nimfy takimi tekstami i groźbami. Nimfa tutaj o tym pisze https://www .elektrod a.pl/rtvfo rum/topic3 470102.html Niestety nęka też BrokenInside. Szkoda że policja tak słabo działa w takich sytuacjach. Ja będę dopiero wieczorem albo jutro to mogę więcej powiedzieć o sprawie, ale no w sumie to  co tu dużo gadać,  skandaliczna sytuacja. 

Gość parassolka

No niestety zwykle jest tak, że molestujący sami byli nadużyci w dzieciństwie. Ale to nie usprawiedliwia takiego postępowania. Wieczorna (ona odpowiada za te teksty)  ma już sprawę założoną za ustawiczne prześladowanie Nimfy takimi tekstami i groźbami. Nimfa tutaj o tym pisze https://www .elektrod a.pl/rtvfo rum/topic3 470102.html Niestety nęka też BrokenInside. Szkoda że policja tak słabo działa w takich sytuacjach. Ja będę dopiero wieczorem albo jutro to mogę więcej powiedzieć o sprawie, ale no w sumie to  co tu dużo gadać,  skandaliczna sytuacja. 

nie wiem kto to ta cała wieczorna i nie wiem kto jest brokeninside ,jak również nie wiem kto to jest Nimfa.Wyraziłam tylko swoje zdanie. Jednak rację przyznaję że już samo słownictwo tutaj i zachowanie jest skandaliczne.Miłego dnia życzę.

Gość dsffg

a kim ty jestes parasolka?

Gość parassolka

nie czytasz uważnie ,kolega zwrócił się do mnie kilka razy ,zwłaszcza personalnie.

Gość parassolka

nie czytasz uważnie ,kolega zwrócił się do mnie kilka razy ,zwłaszcza personalnie.

Gość Powodzenia życzę
34 minuty temu, Gość parassolka napisał:

nie wiem kto to ta cała wieczorna i nie wiem kto jest brokeninside ,jak również nie wiem kto to jest Nimfa.Wyraziłam tylko swoje zdanie. Jednak rację przyznaję że już samo słownictwo tutaj i zachowanie jest skandaliczne.Miłego dnia życzę.

Stary dziadu znowu ci odbija ? Przecież sam pisałeś i piszesz pod tymi wszystkimi nickami! Kowbojki wam zamknęli ,więc dawne dzieje wspominasz, bo za bardzo nie masz o czym  pisać! Na Onecie wam też pousuwali fora,więc tylko tu jeszcze ,stalkerskie ścierwa, rozsiewacie smród swoich fantazji! Trzy strony goofna , do wieczora usypiecie wielką górę,aż was przykryje całkiem i bedziecie szczesliwi !

Gość Gość

Lochito...Ciemności moich lędźwi. Lochorno 🤪🤪🤪

Gość Gość

Trzystrony goofna , do wieczora usypiecie wielką górę,aż was przykryje całkiem i bedziecie szczesliwi !

😂😂😂 aj lof ju

Gość Gość

Na imię miała Locha, po prostu Locha, i sto kilo w jednej skarpetce 😅😅😅

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Na imię miała Locha, po prostu Locha, i sto kilo w jednej skarpetce 😅😅😅

Buhahahahahahahahhahaha sikam :classic_biggrin:

Gość Gość

Cieczita z ochroniarki