Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznalam kogos

Dlaczego facet jest na każde skinienie?

Polecane posty

Gość poznalam kogos

Nie znamy sie dlugo, kilka miesiecy i to na odleglosc.Widzielismy sie raz.Nie dzwonimy ani nie piszemy czesto bo nie widze sensu... 

Normalnie jest wesoły i wygadany,  a przy mnie - cichy, nie rozwija zadnego tematu choc daje mu mnostwo okazji,rzadko mowi co mysli..moje poglady to jego poglady, wiem,ze jesli cos powiem to zaraz mi przytaknie nawet jesli w ciagu 20minut zmienie zdanie 5 razy.Bardzo chce mi sie przypodobac ,jak cos mi sie podoba to zaraz jemu tez ,ubiera sie jak ja lubie itp..przejal moj styl,sposob mowienia ..ale chyba ma jakas blokade albo nie wiem-mowilam,ze chce zeby mowil,a on na to,ze przeciez mowi duzo ale widze ze NIE!

To jest takie nudne..

Gość poznalam kogos

Nie żartuje ze mna..a jednak sam inicjuje kontakt,ale slabo jest..malo mowi

No i te zmiany zdania.. juz czasem zartuje sobie z niego,ale chyba nie łapie aluzji..mowie wprost badz soba,a on ze jest soba.:)

Ale widze jak zachowuje sie do innych a jak do mnie.Nie wiem sama..lubi mnie czy nie?

Gość Gość

Dostosowuje się jak kameleon, bo bardzo cię.... chce przelecieć i wymiętolić cycochy.🤩

Gość poznalam kogos

Tak czy tak bedzie seks, chce go wykorzystac i on o tym wie:classic_cool:

chociaz właśnie przez takie zachowanie nie czuje do niego pociągu i mówiłam mu już.. zeby sie zmienil,ale nic..

Gość 1⃣2⃣3⃣
1 godzinę temu, Gość poznalam kogos napisał:

Nie znamy sie dlugo, kilka miesiecy i to na odleglosc.Widzielismy sie raz.Nie dzwonimy ani nie piszemy czesto bo nie widze sensu... 

Normalnie jest wesoły i wygadany,  a przy mnie - cichy, nie rozwija zadnego tematu choc daje mu mnostwo okazji,rzadko mowi co mysli..moje poglady to jego poglady, wiem,ze jesli cos powiem to zaraz mi przytaknie nawet jesli w ciagu 20minut zmienie zdanie 5 razy.Bardzo chce mi sie przypodobac ,jak cos mi sie podoba to zaraz jemu tez ,ubiera sie jak ja lubie itp..przejal moj styl,sposob mowienia ..ale chyba ma jakas blokade albo nie wiem-mowilam,ze chce zeby mowil,a on na to,ze przeciez mowi duzo ale widze ze NIE!

To jest takie nudne..

Jesteś nudna nie ma o czym gadać 😂

Gość Gość

No to o co chodzi? W czasie sexu też się będzie przystosowywał do ciebie - jak ty w górę, to i on w góre; jak ty w dół to i on w dół....

Ale bedzie rypańsko...😂

Gość 1⃣2⃣3⃣ Gucio
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No to o co chodzi? W czasie sexu też się będzie przystosowywał do ciebie - jak ty w górę, to i on w góre; jak ty w dół to i on w dół....

Ale bedzie rypańsko...😂

Czytasz uważnie jak ty to robisz 😂

Gość Gość

Przygotuj sie na maraton - w takim systemie to może potrwać i ze 3 godziny 🤣

Gość poznalam kogos

hahahahaha ale pocieszenie! dzieki :x

Gość poznalam kogos

🤣🤣🤣 wyobrazilam to sobie i leze ze smiechu!

Gość xdddd

bo jest piz/da

Gość Gość

😂😂😂 ja też!

Gość Gość

Taki ciapek troszkę 🙂 Rozumiem czego Ci brakuje u niego...ale może właśnie po sytuacji intymnej się rozkręci... hehe 😂😁

Gość Gość

Jak sie już tak dobrze zmęczy - to po dwóch godzinach powinien załapać że coś tu nie gra...