Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

czy wzięłabyś takiego faceta za partnera?

Polecane posty

Gość gosc

mam 25000 dlugu (4000) juz splacilem w ostatnie pol roku. Place rate 400 zl miesięcznie. Dlug mam za mieszkanie komunalne (z cala rodzina) bo nikt nie płacil czynszu a musze splacac sam 😕 zarabiam na czysto 3700

Gość pravi

CHYBA SE JAJCA ROBISZ DLUGI TO JEST NAJBARDZIEJ ANTY RZECZ NA TE KURRRWY CHYBA ZE NIE SPLACASZ MASZ WYLOZONA LASKE I SIE WOZISZ LAMBO W OKSACH PRADY

Gość Gosc

Staryy to przecież żadna tragedia. Zarabiasz tak na prawdę nieźle a mi z obliczeń wyszło, że 5 lat będziesz to spłacał. Przy Twojej pensji 400 zł to żadna tragedia. Przecież gdy poznajesz kobietę nie musisz jej od razu mówić, że masz jakiś dług, a przy Twoich zarobkach ubytku 400zł nie zobaczy. Gdy zrobi się poważnie w relacji to jej powiesz, a do tego czasu możesz nie wiem, dostać podwyżkę itp. Wiele się może stać na prawdę to nie jest tragedia. 

Gość Kobieta
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Staryy to przecież żadna tragedia. Zarabiasz tak na prawdę nieźle a mi z obliczeń wyszło, że 5 lat będziesz to spłacał. Przy Twojej pensji 400 zł to żadna tragedia. Przecież gdy poznajesz kobietę nie musisz jej od razu mówić, że masz jakiś dług, a przy Twoich zarobkach ubytku 400zł nie zobaczy. Gdy zrobi się poważnie w relacji to jej powiesz, a do tego czasu możesz nie wiem, dostać podwyżkę itp. Wiele się może stać na prawdę to nie jest tragedia. 

No to jest az 5 lat. A 3700 to nie są wysokie zarobki. Przyzwoite sa 6000 zl netto a wysokie to powyżej 8000 zl netto. 

Gość Gość

Jeżeli spłacasz,  to za parę nie będziesz ich miał, ta rata nie yest jakaś uniemożliwiająca normalne życie. Nie przesadzaj więc z tymi obawami.

Gość Gosc
20 minut temu, Gość Kobieta napisał:

No to jest az 5 lat. A 3700 to nie są wysokie zarobki. Przyzwoite sa 6000 zl netto a wysokie to powyżej 8000 zl netto. 

6000, a panna 2000 i wtedy jest super XD