Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mati627

Dziewczyna przekłada spotkanie.

Polecane posty

Poznałem dziewczynę w internecie. Umówiliśmy się na wczoraj, ale nie wyszło, bo powiedziała że nie, bo ona chciała po szkole a szkoły nie było, bo strajk i nie ma jak dojechać. Umówiliśmy się na dzisiaj, ja zaproponowałem godz 14, a ona czy nie można wcześniej i że musi sprawdzić że ma dzisiaj szkole. I tyle, nie napisała czy ma, o której i czy w ogóle. Zadzwonić do niej? 

Gość sadsa
Przed chwilą, mati627 napisał:

Poznałem dziewczynę w internecie. Umówiliśmy się na wczoraj, ale nie wyszło, bo powiedziała że nie, bo ona chciała po szkole a szkoły nie było, bo strajk i nie ma jak dojechać. Umówiliśmy się na dzisiaj, ja zaproponowałem godz 14, a ona czy nie można wcześniej i że musi sprawdzić że ma dzisiaj szkole. I tyle, nie napisała czy ma, o której i czy w ogóle. Zadzwonić do niej? 

zadzwon i powiedz żeby wziela kredki bo ty zapomniales a jak nie narysujesz baby jagi to pale dostaniesz w dzienniku

Gość gość

Olej ...kę.

Może być po prostu nieśmiała i panikuje przed spotkaniem na żywo, a może też mieć wylane na ciebie, nazwijmy rzeczy po imieniu. Jeśli jeszcze się nie zniechęciłeś, to spróbowanie ostatni raz niczemu nie zaszkodzi, jeśli znowu się wykręci, no to szkoda twojego czasu 😕