Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ktorej wie

Jak czuje sie facet i co mysli o takiej kobiecie?

Polecane posty

Gość o ktorej wie

O ktorej wie,że ona nie chce go poznawać, na nic nie liczy i nic od niego nie chce, że służyć jej może tylko do seksu.Czuje sie poniżony czy w końcu wolny?Bo jednak dziewczyny seks traktują jak wymianę, seks=zwiazek lub kasa, nie tak o. dla przyjemności.

Gość Gosc

To chyba zależy czego oczekuje ten facet nie? Jeśli nie kocha tej panny to spoko. Jak ma na nią ochotę to jej poużywa jak nie to nie. Czysty układ z obu stron, bez zbędnych uprzejmości. 

Gość ffafafd

Czy facet nie czuje sie z tym zle?bo w koncu oni lubia atencje kobiet, zwodzic je, sami od siebie nic nie dajac i nie sprawiajac sprawy jasno

Gość gosc

No ja nie wiem. Chyba piszesz o jakichś ...ach. Dla mnie facet tak postępujący nie istnieje lub jeśli zauwaze że tak robi to od razu outlet.

Gość gosc

Poza tym jakie głupie pytanie. Jeśli sam tak robi to nie ma prawa czuć się źle a jak jest hipokrytą to będzie czuł się źle. Tak czy siak omijać takich zakłamanych typków.

Gość Kal

Kogo obchodzi co myśli facet którego zaliczam i on zalicza mnie... 

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Kal napisał:

Kogo obchodzi co myśli facet którego zaliczam i on zalicza mnie... 

bang! W sedno xD Czasami ludzie nie potrzebują jakiejś chrzanionej filozofii, żeby się ze sobą bzykać. Jeśli obojgu to odpowiada to nic nam do tego 🙂