Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gienia

Ludzie to podłe szuje !

Polecane posty

Gość Gienia

Ja ... że ludzie nie boja się kogoś obrazić albo zwyzwac! Tak jedna choroba powiedziala do mnie Ty wariatko kiedyś Pani nauczycielka Boże co to za ludzie!

Gość zazdrość i chciwość

pamiętaj zazdrość i chciwość

Gość małpeczka

Gienia! Popatrz na Big Brother na TVN7.Tam każdy udaje dobrego a doskonale widać jak w każdym sie gotuje i każdy każdego nominuje do opuszczenia domu wielkiego brata.

Nie ma się co dziwić. Świat coraz bardziej zwariowany, życie coraz cięższe, więc ludzie są sfrustrowani. Czasami trzeba przymknąć oko na takie zachowanie. Ja staram się być w takich sytuacjach miła i to zwykle sprawia, że takiej osobie jest głupio i czasem przeprasza, albo zmienia ton. Kiedy bym odpowiedziała w taki sam sposób, zaostrzylabym sytuację, a po co? Łagodny język działa niczym lekarstwo. 🙂

Gość Jdkd
40 minut temu, Morina napisał:

Nie ma się co dziwić. Świat coraz bardziej zwariowany, życie coraz cięższe, więc ludzie są sfrustrowani. Czasami trzeba przymknąć oko na takie zachowanie. Ja staram się być w takich sytuacjach miła i to zwykle sprawia, że takiej osobie jest głupio i czasem przeprasza, albo zmienia ton. Kiedy bym odpowiedziała w taki sam sposób, zaostrzylabym sytuację, a po co? Łagodny język działa niczym lekarstwo. 🙂

Jeszcze być miłym w takich sytuacjach ? Ludziom rzeczywiście coraz gorzej się żyje skoro wyzywanie kogoś to dla nich już normalność.  Nie pierwszy raz zostałam zwyzywana od wariatek najlepsze jest to że to kiedyś była Pani nauczycielka druga która kiedyś mnie zwywyzala to jakaś krawcowa i jeszcze jakiś inny moherowy  beret.  To nie jest normalne ! Jak można komuś powiedzieć Ty wariatko idź stąd bo zadzwonię na policję?!

Gość Amela

To troll, od kilku dni pisze o tym straszenie policji i wariatce. 

Gość Gienia
Przed chwilą, Gość Amela napisał:

To troll, od kilku dni pisze o tym straszenie policji i wariatce. 

...u  to chyba Ty jesteś tu tropem skoro aż tyle tu przesiadujesz że wiesz co kto pisze. To sama prawda do dziś jestem w szoku!

Gość Amela

Nie całe dnie bo muszę pracować a nie przejmować się dwoma wyzywajacymi się babami. 

Gość Kazik
4 minuty temu, Gość Amela napisał:

Nie całe dnie bo muszę pracować a nie przejmować się dwoma wyzywajacymi się babami. 

Jak nie masz nic mądrego do napisania to stul  morde

Gość Amela

Masz rację, stulecia ryj bo nie wiem co pisać mądrego aby patologia to zrozumiała xd

Gość ConradCowalski

Zwiększ swoją serotoninę, dopaminę i endorfiny - dudnienia różnicowe + dźwięki izochroniczne

1 godzinę temu, Gość Jdkd napisał:

Jeszcze być miłym w takich sytuacjach ? Ludziom rzeczywiście coraz gorzej się żyje skoro wyzywanie kogoś to dla nich już normalność.  Nie pierwszy raz zostałam zwyzywana od wariatek najlepsze jest to że to kiedyś była Pani nauczycielka druga która kiedyś mnie zwywyzala to jakaś krawcowa i jeszcze jakiś inny moherowy  beret.  To nie jest normalne ! Jak można komuś powiedzieć Ty wariatko idź stąd bo zadzwonię na policję?!

Dla mnie to nie jest normalność.