Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronkaaa

czy to jest manipulacja?

Polecane posty

Gość biedronkaaa

Po 1,5 roku związku nagle przestał się odzywać. Zerwał kontakt tak nagle, kiedy wszystko układało się świetnie. Bez żadnych wyjaśnień, tłumaczeń itd. Zostawił mnie w tak zwanej próżni. Pisałam prosiłam, jak grochem o ścianę. Związek był udany, nawet jeśli chciał zerwać nie było niczego co doprowadziło by do takiego zachowania. Po tygodniu doszło do mnie że to koniec. Byłam w szoku bo nigdy mnie nikt tak nie potraktował, człowiek któremu ufałam. Po ok trzech tygodniach napisał mi ot tak jak się bawiłam ze znajomymi, bo zauważył zdjęcie na portalu społecznościowym. Chciałam napisać że nie jego interes, ale ostatecznie odpisałam z humorem tak jak zawsze pisaliśmy. Odpisał że super i że bardzo się cieszy. I znów koniec. Po dwóch tygodniach od tamtego smsa nie wytrzymałam i napisałam mu co myślę. W tym okresie przeszłam prawdziwy torment emocji od szoku, niedowierzania, po wściekłość, żal, w końcu próbę pogodzenia się. No i ten jego sms znów zbił mnie z dobrej drogi na której byłam. Chciałam zachować klasę, ale narosło we mnie zbyt wiele emocji. Kulturalnie napisałam że mam do niego żal i nie rozumiem jego postępowania. Napisał że to ja urwałam kontakt ( totalne odwrócenie kota ogonem) i że ma do mnie szacunek i dlatego nie pisał ( ??) Napisałam że jeśli uznał że to koniec mógł przynajmniej w cywilizowany sposób dać mi znać skoro dla mnie tyle znaczył ( i ja rzekomo dla niego) a nie chować głowę w piasek. Odpisał że on nie był świadomy że tak postąpił ( jak można nie być świadomym takiej sytuacji ??) Później typowa wymówka że praca itd. Mówię że chciałam mieć możliwość rozmowy, a on odpisał że chciałby ze mną porozmawiać że uwielbiał to robić. Odpisałam tylko tak samo. I tyle, cisza nie odzywa się, minął kolejny tydzień, żadnego ruchu z jego strony. Stał się zimny, obojętny. Kiedy wcześniej to on po prostu szalał kiedy ja się nie odzywałam pół dnia. Skoro zerwał kontakt po co do mnie pisał jak się bawiłam? Znowu mnie zbił z tropu, po co mówił że uwielbia i chce ze mną rozmawiać, jak mówi jedno a robi drugie?? Wiem że powinnam skasować, zablokować i iść dalej, ale ja chcę zrozumieć dlaczego?? Czy to jest manipulacja z jego strony