Gość Klaudia Napisano Kwiecień 11, 2019 Dzień dobry. Od kilku lat biorę tabletki antykoncepcyjne, a od pół roku zażywam Magnez, Młody Jęczmień i Skrzyp. W tym miesiącu w czasie brania tabletek dostałam okres, czy może to być spowodowane magnezem, jęczmieniem, skrzypem? Czy te tabletki wpływają na antykoncepcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helio33 0 Napisano Kwiecień 13, 2019 czasami się plamienia przecież zdarzają, te tabl co piszesz to jak mają wpływać to żadne antybiotyki przecież. zbieg okoliczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa.K Napisano Kwiecień 13, 2019 też nie sądzę żeby miało wpływ jedno na drugie, ale doczytać w ulotce nie zaszkodzi; sama biorę belarę i jak mam coś brać dodatkowo, to od razu informuję lekarza, że stosuję antykoncepcję i jeszcze sprawdzam co tam w ulotce jest napisane; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena30 Napisano Kwiecień 16, 2019 Czytaj ulotki, szczególnie zwróć uwagę na kwestię interakcji opisanych w lekach. Widzę, że dbasz o zdrowie, ale antykoncepcja hormonalna nie jest najlepszym rozwiązaniem. Wypróbuj może Cyclotest MyWay komputer cyklu, pozwala kontrolować cykl i nie musisz już myśleć o interakcjach. Ja dużo choruje i też biorę suplementy, lepiej nie mieszać leków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tyu Napisano Kwiecień 19, 2019 Jakie wy głupie że faszerujecie się chemią i wasi faceci pozwalają wam truć organizm. Mój mąż nie chciał żebym łykał a tabletki bo mają dużo skutków ubocznych. W dniach niesolidnych uprawiamy sex przerywany a w płodnych mąż zakłada prezerwatywę i wtedy wytrysk w gumke. Przez 15 lat nie zaliczyliśmy wpadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tyu Napisano Kwiecień 19, 2019 *niepłodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jasia12 Napisano Kwiecień 28, 2019 Ja nie używam tabletek już od roku i czuję sie o wiele lepiej, postawiłam na naturalne metody antykoncepcji, tj cyclotest i codziennie robie sobie testy ze śliny, na ich podstawie wylicza mi dni płodne, szanse na zajście w ciąże i wiele innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szęsciara Napisano Maj 3, 2019 Ja biorę tabletki juz drugi rok i też się dobrze czuję. Nie chciałoby mi się robic testów z śliny. Wstaje rano łykam tabletke szybki prysznic i sex na całego. Jestem zdrowa, szczęsliwa i mój facet też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosia123 0 Napisano Maj 14, 2020 Witam mam pytanie biore tabletki antykoncepcyjne od 3 lat i pierwszy raz mam taką sytuację jestem 38 dni po stosunku nie mam miesiączki czuje się ciążowy A test pokazuje ujemny wynik czy mam się czym martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paramonta 0 Napisano Wrzesień 2, 2020 Ja chyba ze 2 razy miałam taką sytuację, wystraszyłam się i od razu dzwoniłam do przychodni, w końcu mi ginekologa zmieniła tabletki na vines, te z mniejszą dawką hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaszaSell 3 Napisano Wrzesień 3, 2020 przy diafragmie antykoncepcyjnej nie ma takich dylematów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amanda1 0 Napisano Marzec 27, 2021 Cześć dziewczyny ja używam Yasmin ale chodzę raz, dwa razy w roku do ginekologa na normalną wizytę tylko ilośc opakowań które przepisuje nie wystarcza na cały rok więc oszczędzam na kolejnych wizytach i kontynuację robie 50% taniej na e-recepta.net. Dziewczy ja Wam też polecam w Warszawie wizyta u ginekologa to 150-200 zł na której dostaje tylko receptę, a na portalu tylko 49 zł więc dużo taniej za to samo. Są dobre aspekty telekonsultacji medycznych. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Marzec 29, 2021 moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest ochrona mechaniczna podczas współżycia; osobiście używam błony dopochwowej Caya i ze wszystkich form i metod właśnie ta mi odpowiada. Trzeba próbować, by znaleźć coś dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach