Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam 36 lat i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość Gość

Czy wg Was jestem nienormalny? Może tutaj ktoś odpowie. Założyłem identyczny temat na ero i nikt nic nie napisał. Proszę o opinie.

Gość Ekspertka

A skąd mamy wiedzieć czy jesteś normalny czy nie? Dużo nieprawiczków też jest nienormalnych. Wydaje mi się ze prawictwo lub nieprawictwo nie ma tu nic do rzeczy 😂

Gość Edi

No to po co zakładasz ten temat. Poszukaj sobie w kafe. Takich samych tematów tam są setki.  W dziedzinie późnego prawictwa powiedziano tam już wszystko. Masz czytania do końca roku, a nawet więcej. My czynni kafeterianie nie lubimy się powtarzać. No, może nie wszyscy. 

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Czy wg Was jestem nienormalny? Może tutaj ktoś odpowie. Założyłem identyczny temat na ero i nikt nic nie napisał. Proszę o opinie.

Według mnie po prostu nie spotkałeś kobiety z którą chciałbyś układać sobie życie. Znajda sie tacy którzy będę Cię krytykować ale to tylko i wyłącznie osoby pozbawione uczuć (martwe dusze) które łapią się byle czego i byle kogo. Ludzie mają większe problemy, uwierz.

Gość Nicki

Kazdy przypadek jest inny. Jest wiele mozliwosci. Proponuje poczytac jakas madra ksiazke na temat uwodzenia albo zwiazkow ale jeden warunek, musi to byc ksiazka napisana przez mezczyzne bo to musi byc meski punkt widzenia na te sprawy. Na poczatek mozesz sprobowac znalezc ksiazke "Alchemia uwodzenia", moze sposoby uwodzenia tam opisane nie musza byc skuteczne ale na pewno niezle podsumowuje stosunki relacji damsko-meskich w pierwszych rozdzialach. Mi ta ksiazka pomogla zrozumiec moje bledy. Powodzenia.

Gość No i co?

Ja nawet nie mam po co szukać dziewczyny bo do końca życia nie będę mógł uprawiać seksu (pewna choroba od urodzenia) Może i by mogło być coś w stylu białego związku ale raczej mało kto się na takie cos zgodzi.

Gość gość
13 minut temu, Gość No i co? napisał:

Ja nawet nie mam po co szukać dziewczyny bo do końca życia nie będę mógł uprawiać seksu (pewna choroba od urodzenia) Może i by mogło być coś w stylu białego związku ale raczej mało kto się na takie cos zgodzi.

No kurde, przewalone.

Gość Arbuza
14 minut temu, Gość No i co? napisał:

po co szukać

Jak chcesz baby i zapisane Ali Mendy, to idź na dyskotekę. Jak nie chcesz, to weź portret Jagiełły i idź do 40 letniej Roksany.

Gość Nicki
23 minuty temu, Gość No i co? napisał:

Skoro nie mozesz uprawiac seksu to i tak do konca zycia bedziesz prawiczkiem. W takim razie po co poruszac ten temat i pytac sie czy jestes nienormalny? Znajdz sobie jakas pasje w zyciu ktorej bedziesz sie mogl calkowicie poswiecic i przestan myslec o tym ze nie mozesz sie seksic. Jest tyle rzeczy ktorym mozna poswiecic zycie np. ratowanie zaginionych gatunkow, e-sport, walka z bezrobociem.

Gość Koneser-UK

I'm going to do some kupa in my kibel.

Gość qwerty
11 minut temu, Gość Arbuza napisał:

Jak chcesz baby i zapisane Ali Mendy, to idź na dyskotekę. Jak nie chcesz, to weź portret Jagiełły i idź do 40 letniej Roksany.

You make my day 😄

2 minuty temu, Gość Nicki napisał:

Skoro nie mozesz uprawiac seksu to i tak do konca zycia bedziesz prawiczkiem. W takim razie po co poruszac ten temat i pytac sie czy jestes nienormalny? Znajdz sobie jakas pasje w zyciu ktorej bedziesz sie mogl calkowicie poswiecic i przestan myslec o tym ze nie mozesz sie seksic. Jest tyle rzeczy ktorym mozna poswiecic zycie np. ratowanie zaginionych gatunkow, e-sport, walka z bezrobociem.

Zdaje się, to nie autor pisał tylko inny prawiczek z jakąś ułomnością, który się włączył do dyskusji.

Gość kkk

tak, jesteś nienormalny

Gość Nicki
32 minuty temu, Gość qwerty napisał:

You make my day 😄

Zdaje się, to nie autor pisał tylko inny prawiczek z jakąś ułomnością, który się włączył do dyskusji.

Fak, nie ogarnalem... pozno juz :P

Gość Monika

A jak Ty uwazasz?

To chyba najwazniejsze jest: co Ty sadzisz ( ewentualnie osoby Ci najblizsze - jesli wogle widzisz potrzebe ich informowania o tym)

Nie warunkowalabym od tego oceny calego czlowieka.

Gość Monika
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wogle 🤣

Tak masz racje: "w ogole" powinno byc.

Przepraszam za blad :)

Gość Buhaj

Monika zrobiła byka 😄

Gość Monika
2 minuty temu, Gość Buhaj napisał:

Monika zrobiła byka 😄

Nie pierwszy i nie ostatni raz :)

Gość Dfg
4 godziny temu, Gość Ekspertka napisał:

A skąd mamy wiedzieć czy jesteś normalny czy nie? Dużo nieprawiczków też jest nienormalnych. Wydaje mi się ze prawictwo lub nieprawictwo nie ma tu nic do rzeczy 😂

Normalność i prawictwo - dwie sprzeczności 😄