Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona

Praca jako sprzedawca w piekarni

Polecane posty

Gość Niedoświadczona

Koleżanki pracujące w piekarni. Czy któraś z Was mogłaby opisać mi swoje doświadczenia związane z pracą w piekarni na stanowisku sprzedawcy?  Aplikowałam na to stanowisko do AK Otrębusy i się odezwali:) Na początku się ucieszyłam, bo czytałam, że fajna atmosfera i dobre zarobki, ale w sumie teraz jestem zestresowana, bo nie wiem czy sobie poradzę:( 

Gość Katarzyna

Nie masz się czym stresować, bo Cię przeszkolą. Ja tez jak zaczynałam tam prace kilka lat temu to się zamartwiałam, a bardzo przyjemnie wspominam swój 1 dzień w pracy. Nikt Cie bez pomocy i wparcia nie zostawi. Trzymam za Ciebie kciuki 

Gość Katarzyna

Nie masz się czym stresować, bo Cię przeszkolą. Ja tez jak zaczynałam tam prace kilka lat temu to się zamartwiałam, a bardzo przyjemnie wspominam swój 1 dzień w pracy. Nikt Cie bez pomocy i wparcia nie zostawi. Trzymam za Ciebie kciuki 

Gość Aneta

Praca w piekarni jest przyjazna, zawsze kontakt z klientem- najczęściej są stali klienci, co tworzy fajną atmosferę. Zawsze świeżutkie pieczywo. Myślę, ze mozna sie też dużo nauczyć w tej pracy. Ja akurat pracuję w Piekarni Rąbie i jest super 😄