Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jestem gruba, jestem gorszym człowiekiem?

Polecane posty

Gość Gość

Jeżeli jestem w takim stanie z powodu lenistwa i przez to, że sama do tego doprowadziłam, to czy jestem gorsza od ludzi szczupłych? 

Gość jawor

absolutnie nie. Przestań się obżerać i zacznij się ruszać, tyle

Gość Bartuś

Ależ skądże, sex z taka kobieta jest najlepszy , z takimi kobietami jest najprzyjemniej

Gość Gość

Skoro nie to dlaczego jestem traktowana gorzej (zwlaszcza przez mężczyzn)? Mając 19 lat byłam bardzo zgrabna i widzę różnicę jaka nastąpiła w traktowaniu mnie

Gość Bartuś

Podaj maila to powiem Ci cy jestes atrakcujna 

Gość oona

Nie jestes gorszym czlowiekiem, tylko po prostu nieatrakcyjnym. Do otylosci kazda gruba osoba doprowadzila sama, wiec nie jestes wyjatkiem. Dyscyplina mozesz to przeciez zmienic i wrocic do dawnej sylwetki, wiec w czym problem?

Gość Gość

Tak. Dla mężczyzn nieatrakcyjna

Gość gość

seks z grubszymi jest zayebisty no i można pieścić ciałko a nie kości .

Gość wołsaty

nie jesteś gorszym człowiekiem tylko po prostu kupujesz więcej kiełbasy

Gość Gość

Ale skoro jestem gorzej traktowana, to jestem gorsza od innych, bo gdybym nie była gorsza to nie traktowaliby mnie gorzej,tak?
Nigdy nie patrzyłam na to w ten sposób, zdawałam sobie sprawę z tego, że jestem otyła i mniej atrakcyjna od moich szczupłych koleżanek, ale doświadczając niektórych rzeczy w relacjach z facetami doszłam do wniosku, że mają mnie za gorszą, bo jestem brzydsza?mam gorsze ciało? 
Poczułam się gorszym człowiekiem

Co do komentarzy, żebym wróciła do dawnej wagi, to nie jest to takie proste. 

Gość Lola114

Ale ci cukruja nie potrzebnie. Jestes gruba-musisz schudnac.. tu nie trzeba nawet nic robic. Po prostu pzestac jesc ciagle😂dwa jajeczka rano. Jogurt na lunch. Maly kawalek kurczaka i pare warzywek,,.. jak lubisz byc gruba to ok ..

Gość giosc
2 minuty temu, Gość Lola114 napisał:

Ale ci cukruja nie potrzebnie. Jestes gruba-musisz schudnac.. tu nie trzeba nawet nic robic. Po prostu pzestac jesc ciagle😂dwa jajeczka rano. Jogurt na lunch. Maly kawalek kurczaka i pare warzywek,,.. jak lubisz byc gruba to ok ..

sięgnij po słownik analfabetko

Gość Lola114
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Co do komentarzy, żebym wróciła do dawnej wagi, to nie jest to takie proste. 

Nawet jak on gladzi twoje cialo, i nie ma wszedzie faldek, to czujesz sie super I seksownie. I idziesz do kibla nie zaslaniajac sie:) schudnij!!!

Gość Gość

Jesteś gorzej traktowana bo sama siebie traktujesz surowo. Patrzysz na swoją wagę i na każdym kroku się oceniasz. Patrzysz na opinię innych i z automatu czujesz się źle. Jeżeli zaakceptujesz swój wygląd, zaczniesz patrzeć na siebie pozytywnie i znajdziesz plusy, wtedy wiele się zmieni. Grunt, to nie patrzeć na innych, tzn. co powiedzą, co o Tobie myślą. Życie jest w Twoich rękach a nie w cudzych. Może na początek powinnaś zastanowić się dlaczego myślisz, że jesteś gorsza? Ludzie są ślepi, stracili nogi w wypadkach i chorują śmiertelnie. A wiesz, że potrafią cieszyć się z życia pomimo nieszczęść? Nie martw się bardzo tylko uwierz, że kiedyś spotkasz kogoś, kto zaakceptuje Cię taką jaką jesteś. Głowa do góry.

Gość Lola114
4 minuty temu, Gość giosc napisał:

sięgnij po słownik analfabetko

Ale masz problem!!! Moze robie gramar ale jestem madrzejsza od ciebie 100razy.. geniusze tak maja😁😂😂

Gość Gość

Do autorki: Tak, bo jesteś głupia z wyboru,  sądząc po poście

Gość Lola114
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jesteś gorzej traktowana bo sama siebie traktujesz surowo. Patrzysz na swoją wagę i na każdym kroku się oceniasz. Patrzysz na opinię innych i z automatu czujesz się źle. Jeżeli zaakceptujesz swój wygląd, zaczniesz patrzeć na siebie pozytywnie i znajdziesz plusy, wtedy wiele się zmieni. Grunt, to nie patrzeć na innych, tzn. co powiedzą, co o Tobie myślą. Życie jest w Twoich rękach a nie w cudzych. Może na początek powinnaś zastanowić się dlaczego myślisz, że jesteś gorsza? Ludzie są ślepi, stracili nogi w wypadkach i chorują śmiertelnie. A wiesz, że potrafią cieszyć się z życia pomimo nieszczęść? Nie martw się bardzo tylko uwierz, że kiedyś spotkasz kogoś, kto zaakceptuje Cię taką jaką jesteś. Głowa do góry.

Ale beznadziejne rady😂😂 I nie zyciowe😂😂

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Lola114 napisał:

Ale beznadziejne rady. I nie zyciowe

Jeśli masz 15 lat to faktycznie, te rady są dla Ciebie beznadziejne, bo nic nie rozumiesz.

Gość Lola114

Uczciwie.. jestes gorzej traktowana bo jestes grubs. Tak to juz jest,grubi nie dbaja o racjonalne odzywianie, o siebie ,mysla ciagle o jedzeniu😂😂 musisz miec w glowie wiecej niz kolejnego hamburgera zeby zainteresowac soba kogos

Gość Gość

Są ludzie, którzy mają choroby powodujące otyłość. Są leki, które powodują także. Nie oceniaj innych to i Ciebie nie będą oceniali. Skoro oceniłeś - oceniam i ja. Jesteś p/o/j/e/b/a/n/y/m podczłowiekiem. 

Gość Gosc.

Bzdury . Nue jesteś gorsza od innych. Gruba przy dobrych ciuchach, makijażu, podejściu do życia może zamaskować nadprogramowe kg.

Gość Gosc.

O tak

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Są ludzie, którzy mają choroby powodujące otyłość. Są leki, które powodują także. Nie oceniaj innych to i Ciebie nie będą oceniali. Skoro oceniłeś - oceniam i ja. Jesteś p/o/j/e/b/a/n/y/m podczłowiekiem. 

Tak prawda.

Gość gosx
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli jestem w takim stanie z powodu lenistwa i przez to, że sama do tego doprowadziłam, to czy jestem gorsza od ludzi szczupłych? 

Nie jesteś gorsza, tylko pewnie mniej wykorzystujesz zycie. Ludzie Otyli mniej się bawią, ćwiczą, a to przynosi radość. No i widać, że się tym trochę zasreczasz. Sugerowałbym pójście do psychologa (serio pisze i to nic złego) i zacząć cieszyć się życiem! 

Gość będą problemy

Głupia lolu114 vel lolabiegnij złamasie z nabiałem piszesz schudnij psychopato? Psychole stalkerzy wyszukują szczupłe kobiety włamują się do telefonów ruterów kamer w blokach by filmować ludzi w mieszkaniach a następnie umieszczać w necie i prześladując min zakładając mnóstwo takich startowych lub startowych o rodzinie-zniekształconych wymyślonych by oczernić 

Redakcja niech namierzy tego od startowego .....

Gość Gosc.
3 minuty temu, Gość gosx napisał:

Nie jesteś gorsza, tylko pewnie mniej wykorzystujesz zycie. Ludzie Otyli mniej się bawią, ćwiczą, a to przynosi radość. No i widać, że się tym trochę zasreczasz. Sugerowałbym pójście do psychologa (serio pisze i to nic złego) i zacząć cieszyć się życiem! 

Oh ilu tu psychologów.  

Nie pozwól nikomu się wtryniać w twoje  zycie. Chcesz schudnąc to schudniesz innych ludzi i ich rad nie potrzebujesz. Nikt w tym ci nie pomoże. 

Gość Gość
14 minut temu, Gość będą problemy napisał:

Głupia lolu114 vel lolabiegnij złamasie z nabiałem piszesz schudnij psychopato? Psychole stalkerzy wyszukują szczupłe kobiety włamują się do telefonów ruterów kamer w blokach by filmować ludzi w mieszkaniach a następnie umieszczać w necie i prześladując min zakładając mnóstwo takich startowych lub startowych o rodzinie-zniekształconych wymyślonych by oczernić 

Redakcja niech namierzy tego od startowego .....

Tu jest taki jeden chory psychicznie, który nie rozumie skutków swoich czynów dla niego samego, bo to ze nie liczy sie z innymi to norma, bo to typowe dla psychopaty, ale jak potem nie rozumie dlaczego ktoś nie chce mieć z nim doczynienia, to już normalne nie jest.

Gość Gosc
51 minut temu, Gość Gość napisał:

Wolabym być z kimś po utracie nogi czy wzroku niż z grubasem, który wszedzie doszukuje się dyskryminacji ze względu na jego fałdy tłuszczu. 

Gość Lola114
49 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak jesz mniej niz cialo potrzebuje to chudniesz!!!

Gość Lola114
30 minut temu, baron60 napisał:

Łatwo komuś radzic by się odchudzała jak sama jesteś szczupła . Znam wiele kobiet i to młodych które jedzą tyle by nie umrzeć z głodu i są bardzo tęgie . Nic nie mogą poradzić nawet lekarze ,takich kobiet jest mnóstwo . W naszym kraju gdy jesteś gruby bardzo chudy ,masz jakaś wadę wrodzona która widać, jesteś czarny ,żółty inaczej się ubierasz , pamiętaj ze będą cie od 1 klasy szkoły podstawowej prześladować rówieśnicy ,dzieci są w tym najgorsze nie maja hamulca i mogą doprowadzić taka osobę do samobójstwa inie będą czuli się winne . Dorośli tez dokładają cegiełkę nienawiści do osób inaczej niż my wyglądający . Nie darmo się mówi ze Polak to najgorszy typ rasisty  i nietolerancji . Panie o większych kształtach musicie się uzbroić w gruba  skórę ,co do seksu nie powinniście narzekać gdyż wielu facetów chciało by mieć z wami stosunek . W tym przypadku jesteście bardzo atrakcyjnym obiektem pożądania . 

Prosta sprawa, gdyby nas ktos zamkna w obizie koncentracyjnuym..bardzo szybko zrzuciliby wage. Dyscyplina I nie obrzeranie sie?!