Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Rzeszów--wasze opinie

Polecane posty

Gość Gość

W tym sensie czy to miasto przyciąga studentów? Jest pełno atrakcji? Można aktywnie spędzać tutaj czas? Perspektywy zatrudnienia wysokie? Miasto to znam z opowieści, ale takto tu nie kojarzę kogoś ze znajomych ze szkoły żeby ktoś tu studiował, z rodziny nikogo tu nie mam ani w tych okolicach. Mam pytanie a istnieje jakieś połączenie z Opoczna do Rzeszowa? 

Gość kls

według mnie to miasto dla studentów, ale niestety gorzej z pracą , nie dość , że jest tu duże bezrobocie , to jak coś siię już znajdzie to śmieszne pieniądze. Pozatym miasto jest nudne, za wiele się tu nie dzieje . Określiłabym Rzeszów bardziej miasteczkiem niż miastem

Gość sxl

rzeszów mimo liczby ludności, w charakterze bardziej przypomina prowincjonalne miasto powiatowe, aniżeli metropolię

Gość kls
1 minutę temu, Gość sxl napisał:

rzeszów mimo liczby ludności, w charakterze bardziej przypomina prowincjonalne miasto powiatowe, aniżeli metropolię

dokładnie mam to samo zdanie , centrum plac wolności , i 2 ruchliwe ulice rejtana i hetmańska ,a reszta to jakieś osiedla , domy , które wyglądają jak na wsi. Jak pojedzie się np. do Krakowa to czuje się , że jest się w mieście.