Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieskazitelny

Wasze zamiłowanie do seksu nie czyni was lepszymi czyni was gorszymi

Polecane posty

Gość Nieskazitelny

Taka smutna prawda o dzisiejszym świecie. Nic nie macie do zaoferowania poza kawałkiem ciała. Piszecie o czymś co nazywacie miłością, a zdradzacie, mówicie że kochacie a jedyne co pragniecie to ciało partnera/partnerki. Kiedyś ludzie mieli uczucia i mimo przeciwności losu, chorób, wojen dalej kochali daną osobę i dzielili z nią pasję i marzenia. Wiecie czemu? Bo dla ludzi liczyło się coś więcej niż jakieś prymitywne popędy. Chęć wspólnego spędzania czasu, spełnianie marzeń, rozwijanie się i założenie czegoś co ludzie zwą rodziną. Ludzie dawniej współpracowali i tworzyli wspólnie budowle, muzykę, wynalazki mimo dzielących ich różnic potrafili się zjednoczyć A dziś? Chwalicie się ilością partnerów seksualnych, zrywacie znajomości, porzucacie przyjaciół by stać się popularnymi. Jesteście po prostu ŻAŁOŚNI !!!

Wstyd, że o prawdziwej miłości wie więcej taki aseksualny dziwak jak mnie często nazywacie. O przyjaźni wiem znacznie więcej bo zawsze istniały osoby,które mnie wspierały (kobiety i mężczyźni). Dlaczego wspierają tego co uwaza się za doskonałego i jest ogarnięty pychą a w dodatku jest aseksualnym dziwakiem? Wspierają bo mimo dzielących nas różnic zawsze mogą na mnie liczyć a ja mogę liczyć na nich. Nikogo nie udaję, zawsze jestem sobą. Jestem arogancki i pewny siebie, ale jestem sprawiedliwy,szczery i potrafię docenić kogoś (nawet jeśli tego po mnie nie widać). 

Wy niestety w większości udajecie, kłamiecie, podlizujecie się zdradzacie, ranicie inne osoby które was cenią, zrywacie przyjaźnie. Niczym pożytecznym się nie kierujecie. Jedynie seks, pieniądze i coś co zwie się ,,szacunek społeczny". Ulegacie degeneracji prymitywne zachowania (masturbacja, seks dla rozrywki) hamują wasz rozwój. Nie rozwijacie się. Właśnie dlatego nazywam was GORSZYMI. Uważacie się za panów świata a jesteście NIKIM. Potępiacie innych, a sami nie widzicie swoich błędów. 

Gość gość

To dziwne, ale się po części z tobą zgodzę. Mało osób w tych czasach potrafi być sobą. Miłość taka prawdziwa jest rzadkością, ludzie teraz nawet się nie umawiają na randki umawiają się po prostu na seks z byle kim.

Gość gość

Znowu ten aseks zakłada tematy.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Znowu ten aseks zakłada tematy.

No i? Ma rację. Wszystko rozbija się o kùtasa i cipe. Ludzie tworzą pseudozwiazki ruchaja się w rogi na każdym kroku i nie mają nawet na tyle podstawowej odwagi żeby przyznać przed samymi sobą że zachowują się źle. 

Gość gosc
5 godzin temu, Gość Nieskazitelny napisał:

Taka smutna prawda o dzisiejszym świecie. Nic nie macie do zaoferowania poza kawałkiem ciała. Piszecie o czymś co nazywacie miłością, a zdradzacie, mówicie że kochacie a jedyne co pragniecie to ciało partnera/partnerki. Kiedyś ludzie mieli uczucia i mimo przeciwności losu, chorób, wojen dalej kochali daną osobę i dzielili z nią pasję i marzenia. Wiecie czemu? Bo dla ludzi liczyło się coś więcej niż jakieś prymitywne popędy. Chęć wspólnego spędzania czasu, spełnianie marzeń, rozwijanie się i założenie czegoś co ludzie zwą rodziną. Ludzie dawniej współpracowali i tworzyli wspólnie budowle, muzykę, wynalazki mimo dzielących ich różnic potrafili się zjednoczyć A dziś? Chwalicie się ilością partnerów seksualnych, zrywacie znajomości, porzucacie przyjaciół by stać się popularnymi. Jesteście po prostu ŻAŁOŚNI !!!

Wstyd, że o prawdziwej miłości wie więcej taki aseksualny dziwak jak mnie często nazywacie. O przyjaźni wiem znacznie więcej bo zawsze istniały osoby,które mnie wspierały (kobiety i mężczyźni). Dlaczego wspierają tego co uwaza się za doskonałego i jest ogarnięty pychą a w dodatku jest aseksualnym dziwakiem? Wspierają bo mimo dzielących nas różnic zawsze mogą na mnie liczyć a ja mogę liczyć na nich. Nikogo nie udaję, zawsze jestem sobą. Jestem arogancki i pewny siebie, ale jestem sprawiedliwy,szczery i potrafię docenić kogoś (nawet jeśli tego po mnie nie widać). 

Wy niestety w większości udajecie, kłamiecie, podlizujecie się zdradzacie, ranicie inne osoby które was cenią, zrywacie przyjaźnie. Niczym pożytecznym się nie kierujecie. Jedynie seks, pieniądze i coś co zwie się ,,szacunek społeczny". Ulegacie degeneracji prymitywne zachowania (masturbacja, seks dla rozrywki) hamują wasz rozwój. Nie rozwijacie się. Właśnie dlatego nazywam was GORSZYMI. Uważacie się za panów świata a jesteście NIKIM. Potępiacie innych, a sami nie widzicie swoich błędów. 

Bo przed wojną nie bylo internetu a teraz jest nic sie nie zmieniło tak jak i odsetek homoseksualizmu 

Gość gosc

Jestes człowiekiem pysznym a nie aroganckim tak jak szatan

Gość wadliwy i szczerbaty

Autorze brawo, mądry z ciebie ziom i tak trzymaj. A że świat naokoło schodzi na psy..... to niech schodzi, nie trzeba się staczać razem z tym światem, można być sobą i mieć własne wartości. Ja mam wywalone na otoczenie, wiem że większość naokoło to bezmoralne dna, dlatego unikam większość ludzi tego typu. Jesteś na dobrej drodze i nie zjeżdżaj.

Gość Olk@

Moja córka ma 24 lata, jest w Ruchu Czystych Serc i szuka takiego samego czystego mężczyzny. Cieszę się, że jeszcze są tacy. Nie zmieniaj swoich zasad ale nie pogardzaj innymi.

Gość sikam na drzewa

inni niech idą w ogień czy skaczą z mostów, miej to w dvpie

Gość gość

Wcale że nie jest mądry, ten ... dopuszcza się najcoezszego grzechu jakim jest pycha i za to go spotka cierpienie i przejda durnoty z łba. Jak można nazywac kogos madrym kto potepia wszystkich dookola a siebie ma.za odeal. Przeciez to jakis zaburzony psychicznie idioota

Gość aseksualny trup też

gdybyś poczuł moją żądze seksualną to byś nasra.ł do michy i byś to wpier.dolił tak głupim i małym bys sie nagle okazał ze swoimi naiwnymi teoriami, ze pożadliwosc ce...e jedynie złych , zakłamanych i niewrażliwych, a do tego jest niespecjalnie przyjemna. To że ty nie czujesz tych rzeczy nie znaczy, ze ci co je czuja czuja tak jak ty tylko ciut mocniej, o nie oni czuja zupełnie co innego.

Gość Nieskazitelny
29 minut temu, Gość gość napisał:

Wcale że nie jest mądry, ten ... dopuszcza się najcoezszego grzechu jakim jest pycha i za to go spotka cierpienie i przejda durnoty z łba. Jak można nazywac kogos madrym kto potepia wszystkich dookola a siebie ma.za odeal. Przeciez to jakis zaburzony psychicznie idioota

Nie wierzę w żadnych bogów i nie wyznaję żadnej religii to raz. Nie potępiam wszystkich tylko zdecygowaną większość to dwa. Po trzecie są ludzie, których potrafię docenić nawet jeśli są inni niż ja. Po czwarte wyzwiska to też grzech,więc lepiej idź się wyspowiadać :-) Zachowujesz się jak większość wyznawców tej waszej śmiesznej religii, która dominuje na tych ziemiach. Udajecie miłosiernych i niewinnych w waszych świątyniach zwanych kościołami,a jak z nich wychodzicie to już wyzywacie innych nawet najbliższych i grzeszycie co chwilę. Typowe

Gość gość

Wybitni ludzie jak Einstein, Maria Skłodowska Curie czy Chopin też uprawiali seks i nie uczyniło ich to prymitywnymi w żaden sposób.

Na pewno byli wybitniejsi od prawiczków na kafe 😉

Gość 123
41 minut temu, Gość gość napisał:

Wybitni ludzie jak Einstein, Maria Skłodowska Curie czy Chopin też uprawiali seks i nie uczyniło ich to prymitywnymi w żaden sposób.

Na pewno byli wybitniejsi od prawiczków na kafe 😉

Oni chyba raczej nie zmieniali partnerów jak to jest w obecnych czasach. (Mogę się mylić co do Chopina, ale pozostali raczej byli wierny)

Gość gość

Kolejny zlot żałosnych aseksualnych dziwadeł.

Gość Nicki

Nie twierdze ze nie masz troche racji ale musisz cos wiedziec... Masz za duzo czasu na myslenie, znajdz sobie jakies produktywne zajecie!