Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz

pytanie do bogatych kobiet Czy wybieracie facetów tylko dużo bogatszych od siebie

Polecane posty

Gość powiedz

czy facet musi być dużo bogatsze czy jak was oczaruje i będzie porozumienie to niekoniecznie

Gość nadsamiec

powiem na przykładzie mojej kuzynki. generalnie kulturalna i intelignetna - w realu wyrachowana ... na którą pluję. Sama jest z bananowego domu itd itd i wyszła za mąż za dzianego typa. Żadnemu innemu nie dala szansy bo byli za biedni. I teraz ... ssie flaka bogatemu grubasowi hahahahah

Gość buahaha

tępa dzida

Gość Kobieta
Dnia 14.04.2019 o 01:34, Gość nadsamiec napisał:

powiem na przykładzie mojej kuzynki. generalnie kulturalna i intelignetna - w realu wyrachowana ... na którą pluję. Sama jest z bananowego domu itd itd i wyszła za mąż za dzianego typa. Żadnemu innemu nie dala szansy bo byli za biedni. I teraz ... ssie flaka bogatemu grubasowi hahahahah

Lepiej ssać flaka bogatemu grubasowi niz biednemu bezydalowi/grubasowi. Zauważ, ze biedni sa brzydsi, zaniedbani i gorzej ubrani. 

Radziłbym zacząć zarabiać konkretne pieniądze, zamiast pluc na ludzi sukcesu. 

Gość Kiss

Ja całkiem nieźle zarabiam i w takim towarzystwie się obracam. Trudno byłoby mi poznać jakiegoś biednego fagasa, bo gdzie? Komunikacją nie jeżdżę, zaczepianie w sklepie jest słabe itd.
Może nie tyle patrzę na pieniądze, ale tam gdzie są sprzyjające okoliczności do poznania kogoś, np. wakacje, biedni raczej nie jeżdżą.

Gość Kobieta

Tak szukam tylko bogatszych ale zauważyłam jedna dziwna rzecz.  Żeby zdobyć bogatszego często muszę udawać biedniejsza.