Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zetor42

Mercedes Actros -opinie

Polecane posty

Gość Fiodor

Ciężarówka pewnie będzie udana, ale zawsze coś się może rozkraczyć albo najzwyczajniej zużyć. Najważniejszy jest serwis w tej kwesti, bo co po ciężarówce jak np. wlew paliwa niesprawy, albo trzeba coś wymienić, a mercedes trucks ma świetne salony z szerokim wachlarzem usług i częściami zamiennymi od ręki co czyni ich najlepszą marką w tej dziedzinie. Byłem w Siedlcach nie raz w ich salonie i nadal jestem pod wrażeniem. 

Gość Zimny Indyk

Ja Actrosem jeżdżę od 1,5 roku, zakupiony w Siedlcach i jest naprawdę dobry. Chłopaki mi doradzili do wywrotki bo na budowlance robie a to czasem 2 czasem 3 tony i sprawdza się świetnie. Mało pali, bez przyczepy koło 17l/100km przy 90km/h a z przyczepą 20l. Dobra sprawa.

Gość duzy
Dnia 4.08.2019 o 03:59, Gość Zimny Indyk napisał:

Ja Actrosem jeżdżę od 1,5 roku, zakupiony w Siedlcach i jest naprawdę dobry. Chłopaki mi doradzili do wywrotki bo na budowlance robie a to czasem 2 czasem 3 tony i sprawdza się świetnie. Mało pali, bez przyczepy koło 17l/100km przy 90km/h a z przyczepą 20l. Dobra sprawa.

a jak jest z kosztami serwisowania tego samochodu? robisz to tam gdzie kupiłeś czy masz inną miejscówkę?

Gość maks
Dnia 7.08.2019 o 23:21, Gość duzy napisał:

a jak jest z kosztami serwisowania tego samochodu? robisz to tam gdzie kupiłeś czy masz inną miejscówkę?

Ja serwisuje swojego w będzinie na śląsku. tam mam najbliżej. Chłopaki dobrze się znają na Actrosach i nie tylko. Każdą część wymienią i zawsze pomogą. Polecam zajrzeć!

Gość Actros mp5

Wracając do starego tematu, wyszedł teraz actros mp5 półzautomatyzowany, niektórzy są przeciwni inni nie, ale co jak co kabinę to ma zajebistą. Zaglądałem jak byłem w Będzinie ze swoim staruszkiem, mp3 który o dziwo jest nadal w formie. Swoją drogą jestem ich ulubionym klientem, bo mało co jest do zrobienia przy nim, jeżeli coś się chrzani, co zazwyczaj rzadko się dzieje. 

Gość ghetsis
Dnia 2.06.2019 o 20:35, Gość snake napisał:

Ja mam niedaleko, podjechałbym w sumie bo szukam czegoś mało awaryjnego do firmy, serio tak dobrze tam ogarniają w tym będzinie?

Coś słyszałem właśnie o tym salonie, bo mieszkam niedaleko. Koledzy co się znają ww tym fachu gadają same dobre rzeczy, może warto na prawde sprawdzić?

Gość anabel
Dnia 21.05.2019 o 19:13, Gość Szymek napisał:

Nie wiem jaką masz lokalizację, ale w Siedlcach nie będzie problemu żebyś mógł się przejechać i samemu przekonać jakie to są cacuszka 😄 U nas w firmie wszyscy się wykłócają kto bierze actrosa. Widziałem też, że dużo właścicieli poleca salon z Emilianowa, może masz bliżej

Byłem w tym salonie raz czy dwa, ale mam kawał drogi. Niedaleko mnie w Będzinie jest taki salon Mercedesa,i tam świetną robią robotę jeżeli chodzi o serwis na Actrosy. Gorąco polecam.

Gość Kazik

Nowy actros mp5 półautonomiczny naprawdę wygląda wspaniale, widziałem w Będzinie, ale powinien być w każdym salonie.

Gość wujaszeksami

Ja polecam. Miałem okazje pojeździć nim niedługo bo tylko tydzień ale komfort jazdy i kabina są nie do opisania na najwyższym poziomie. 5 gwiazdek na kółkach

Gość serwanto
Dnia 10.07.2019 o 10:14, Gość szarukan napisał:

nie wiem czy pomogę bo nie jestem jeszcze posiadaczem a dopiero w 'trakcie' ale mogę powiedzieć, że w salonie w Siedlach, gdzie bylem mają bardzo ogarniętych doradców - procedura zakupu była dla mnie zawiła a wiadomo, że to i trzeba wszystko wiedzieć, rozpracować, nie codziennie kupuje się taką maszynę - pomogli od a do z wszystko objaśnili jak miałem wątpliwości. To już dobrze się zapowiada i nieźle o nich świadczy

To naprawdę mega profesjonalny salon. Jeden z lepszych w jakim byłem. Pracownicy - fachowcy. Wiedzę mają w małym palcu. Zawsze wracam do nich z uśmiechem

Gość wixa
4 godziny temu, Gość serwanto napisał:

To naprawdę mega profesjonalny salon. Jeden z lepszych w jakim byłem. Pracownicy - fachowcy. Wiedzę mają w małym palcu. Zawsze wracam do nich z uśmiechem

nie lubię jak mi się auto psuje, ale akurat wizyty w tym salonie dają poczucie dużego spokoju 🙂

Gość steam

Nie dość że Siedlce to jeszcze mają niezły serwis w Będzinie. Jedyne co może zaboleć to brak podnośnika 5 kolumnowego ale i tak dają rade tam chłopaki 

Gość Good Touch

Miałem okazję przejrzeć najnowszego mercedesa z actrosów w Będzinie. Naprawdę ma przestronną kabinę i serio, można w nim bardzo komfortowo "mieszkać". Chciałbym takim jeździć na codzień.

Gość hunid

Bardzo polecam. Jeździłem nim długo i miałem okazję przetestować parę generacji. Maszyna niezawodna, bezawaryjna. Pozdrawiam

Gość Bazalt

4 godziny temu, Gość hunid napisał:

Bardzo polecam. Jeździłem nim długo i miałem okazję przetestować parę generacji. Maszyna niezawodna, bezawaryjna. Pozdrawiam

Ciężarówka warta choćby cały tabor innych. Ciekaw jestem ceny, ale to się też dopytam chłopaków w Będzinie co i jak bo nie mogę znaleźć ceny w internecie.

Gość grzesiek

Warto się wybrać do Emilianowa do salonu i zobaczyć, prawdziwa bestia! Jeździłem trochę na trasach ale naprawdę w tym się zakochałem!

Gość dado
Dnia 3.11.2019 o 19:27, Gość grzesiek napisał:

Warto się wybrać do Emilianowa do salonu i zobaczyć, prawdziwa bestia! Jeździłem trochę na trasach ale naprawdę w tym się zakochałem!

Ciekawi mnie jakby sie sprawował w firmie mysle o tym bo ponoc spalanie nie za duze..czas sie chyba do tego emilianowa ruszyć

Gość eryk
Dnia 11.11.2019 o 12:22, Gość dado napisał:

Ciekawi mnie jakby sie sprawował w firmie mysle o tym bo ponoc spalanie nie za duze..czas sie chyba do tego emilianowa ruszyć

Pracownicy będą sie bili o tokto majechac nowiutkim Actrosem hehe. rzczywiscie rozwiazania technologiczne w tym samochodzie mocno wyprzedzaja konkurencje i sprawiaja ze chce sie nim jezdzic

Gość qqbaz

polecam zrobiłem na nim jakieś pól miliona przebiegu i tylko raz musiałem go dać do serwisu w Siedlcach. Tak to żyleta jakich mało na obecnym rynku szczególnie w PL.

Gość hektor

Masz rację, ten salon Mercedesa w Emilianowie pod względem personelu i wyposażenia przewyższa pozostałe o głowę :)

Gość bergerson

Świetny truck. Po pierwsze - bezawaryjny. Po drugie - osiągami spokojnie podjeżdża do czołowych maszyn. Sam jeździłem na nim 10 lat i bardzo dobrze wspominam.

Gość uno

Niestety nie jeździłem ale miałem okazję obejrzeć w Będzinie 🙂 mega!

Gość rigzon38

najlepsza ciezarowka pod sloncem. bardzo niskie spalanie a przy tym ta najnowsza wersja zaopatrzona jest w bardzo dobra technologie. to lubie

Gość Tado

Masz rację, ten salon Mercedesa w Emilianowie pod względem personelu i wyposażenia przewyższa pozostałe o głowę 🙂

Byłem, widziałem, potwierdzam. Już czekam aż w firmie się pojawią ojj czekam