Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolka

Jaki samochód rodzinny do 35-40 tys. polecacie?

Polecane posty

Gość Karolka

Musimy zmienić naszą fiestę na coś większego, bardziej rodzinnego. Jakie auto używane w polecicie w przedziale 35-40 tys. zl? Musi mieć duży bagażnik i sporo miejsca na tylnej kanapie. Zastanawiamy się nad autem po leasingu. Warto na takie stawiać? 

Gość Marcysia

My mamy auto po kontrakcie i sobie chwalimy. Mój mąż jest mechanikiem, więc nikt nie wciśnie mu kitu z samochodem używanym. Wie jak sprawdzić każdy samochód i długo szukaliśmy wśród samochodów sprowadzanych z zagranicy. Za każdym razem wystarczyło pięć minut, aby Jurek go zobaczył i od razu wiedział, że będzie dużo przy nim do robienia. Dopiero jak zaczęliśmy oglądać auta po kontraktach to było w czym wybierać. W końcu stanęło na Skodę Octavia w kombi z Master1, która sprawdza się narazie bez zarzutu. A mamy ją ponad pół roku. 

Gość Gość

Mondeo ma dużo miejsca w środku i wiele innych zalet (wiem z własnego doświadczenia), focus też jest niezły. Były niedawno porównania kombi chyba w Auto Świat, poczytaj. W firmie gdzie pracuję od lat są fordy, pracownicy są z nich zadowoleni.

Gość Irek

wiesz co, każdy ma inne wymagania co do samochodu, więc najlepiej sobie pojeździć i pooglądać w salonach. My tak w salonie Klimczak w Częstochowie mazdę znaleźliśmy świetną - suv'a więc dla rodziny naprawdę wygodne. Mieliśmy jazdę próbną, pomogli nam z konfiguracją, to naprawdę dużo daje 

Gość Marko

Jak tak jak @Marcysia mogę spokojnie polecić Master1. Ja akurat brałem Paska z jednego z punktów sprzedaży w W-wie i jestem bardzo zadowolony. Obsługa kompetentna, widać, że o samochodach wiedzą dużo. Najważniejsze jednak jest samo auto, które mam od blisko roku i zrobiłem nim już 20 tys. km. Po 10 tys. wymieniłem tylko olej i klocki bo zajeździłem, a tak to nic się nie dzieje.