Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość MHF

Honorato a jak organizowalabys grilla dla fajnego towarzystwa

Polecane posty

Gość Gość MHF

to na ile godzin przed kazałabys mi wyjść z domu.

Gość Autorze

Cóż  za ...  miałbyś  grilliwac wszystko  co się  da począwszy  od żeberek  a skończywszy  na krewrtkach  żona  od Ciebie  tego  nie wymagwymaga 

Gość Honorata

Najpierw kazałabym ci posprzątać dom i jechać na zakupy. Musiałbyś kupić wszystko zgodnie z listą, menu zaplanowałabym sama. Po powrocie z zakupów kazałabym ci nalać mi wina, oczywiście na kolanach, ucałować stopy w czarnych pończochach i wszystko rozpakować. Powiedziałabym co i jak masz przygotować. Oczywiście byłbyś nago, a ja przyglądałabym się z uśmiechem jak radzisz sobie w kuchni, powoli sącząc wino. 

Kiedy wszystko będzie przygotowane zgodnie z moimi wytycznymi, pozwolę ci wyczyścić szpilki, które tego wieczora założę. 

Nie pozwolę ci wyjść z domu przed przyjęciem - zostaniesz ze mną. Będziesz dbał o komfort mój i gości, oraz serwował drinki. Jeśli się spiszesz czeka na ciebie nagroda... chcesz wiedzieć jaka?

Gość Honorata

Nie musiałbyś wychodzić. Przynosił bys piwa i smażył kiełbaski.

Gość Gość MHF
1 godzinę temu, Gość Honorata napisał:

Najpierw kazałabym ci posprzątać dom i jechać na zakupy. Musiałbyś kupić wszystko zgodnie z listą, menu zaplanowałabym sama. Po powrocie z zakupów kazałabym ci nalać mi wina, oczywiście na kolanach, ucałować stopy w czarnych pończochach i wszystko rozpakować. Powiedziałabym co i jak masz przygotować. Oczywiście byłbyś nago, a ja przyglądałabym się z uśmiechem jak radzisz sobie w kuchni, powoli sącząc wino. 

Kiedy wszystko będzie przygotowane zgodnie z moimi wytycznymi, pozwolę ci wyczyścić szpilki, które tego wieczora założę. 

Nie pozwolę ci wyjść z domu przed przyjęciem - zostaniesz ze mną. Będziesz dbał o komfort mój i gości, oraz serwował drinki. Jeśli się spiszesz czeka na ciebie nagroda... chcesz wiedzieć jaka?

Jak jesteś Honorata chce wiedzieć jaka.

Gość Aurorze

Pytanie retoryczne  a.jaka  nagrodę  byś chciał 

Gość Gość MHF

I jak mnie ukarzesz gdy nie poradzę sobie w kuchni.

Gość Honorata

To ja jestem, Honorata z twoich marzeń. Odziana w pończochy, w twoich ulubionych wysokich szpilkach, których jeszcze mi nie zdjąłeś po pracy (ładnie to tak?). Czeka nas noc pełna wrażeń. Czy będą, to przyjemności czy kary - to zależy od ciebie.

Gość Honorata
7 minut temu, Gość Gość MHF napisał:

I jak mnie ukarzesz gdy nie poradzę sobie w kuchni.

To zależy jak bardzo sobie nie poradzisz. Wachlarz kar mam bogaty...

Gość Gość MHF

A jak mnie ukarzesz jak nie poradzę sobie w kuchni.

Gość Gość MHF
1 minutę temu, Gość Honorata napisał:

To zależy jak bardzo sobie nie poradzisz. Wachlarz kar mam bogaty..

Załóżmy że bardzo.

Gość Gość MHF

To zależy jak bardzo sobie nie poradzisz. Wachlarz kar mam bogaty..

Załóżmy że bardzo.

Gość Honorata

Już na początku naszego związku na zasadach femdom przetestowałabym cię na tyle, żeby wiedziec czego najbardziej nie lubisz i dobierałabym kary adekwatne do przewinienia. Mógłby to być dzień bez adoracji moich stóp, zakaz pieszczot, chłosta, tortury, czy rujnowanie twojego szczytowego momentu. 

Gość Gość MHF

Już na początku naszego związku na zasadach femdom przetestowałabym cię na tyle, żeby wiedziec czego najbardziej nie lubisz i dobierałabym kary adekwatne do przewinienia. Mógłby to być dzień bez adoracji moich stóp, zakaz pieszczot, chłosta, tortury, czy rujnowanie twojego szczytowego momentu. 

A jakie tortury.

Gość Honorata

Jaka nagroda za dobre sprawowanie podczas grilla... pewnie wiesz. Nie będę pisać ze szczegółami, bo to nie forum erotyczne. Ale to nie wszystko. Rano, ukradkiem spakowałabym ci do torby, którą zabierasz do pracy mały prezent. Tak byś mógł w chwilach tęsknoty przypominać sobie o pani, poczuć mój zapach i z niecierpliwością czekać na fajrant, kiedy to wrócisz do domu by spełniać moje kolejne zachcianki.

Gość Gość MHF
2 minuty temu, Gość Honorata napisał:

Jaka nagroda za dobre sprawowanie podczas grilla... pewnie wiesz. Nie będę pisać ze szczegółami, bo to nie forum erotyczne. Ale to nie wszystko. Rano, ukradkiem spakowałabym ci do torby, którą zabierasz do pracy mały prezent. Tak byś mógł w chwilach tęsknoty przypominać sobie o pani, poczuć mój zapach i z niecierpliwością czekać na fajrant, kiedy to wrócisz do domu by spełniać moje kolejne zachcianki.

Czy to byłyby twoje rajstopy.

Gość Honorata
6 minut temu, Gość Gość MHF napisał:

A jakie tortury.

Najwymyślniejsze, takie które zapamiętasz na długo. Niedługo wielkanoc więc może CBT? Zawsze marzyłam o niebieskich pisankach :) a może będę miała ochotę męczyć cię na długo po twoim szczycie? Albo pobawimy się w przebieranki i zapragnę cię zobaczyć w mojej bieliźnie... albo spacerować po tobie... kto wie?

Gość Honorata
6 minut temu, Gość Gość MHF napisał:

Czy to byłyby twoje rajstopy.

Tak, rajstopy z moim zapachem. Wiem, że gdybyś je znalazł w torbie, byłbyś najszczęśliwszym mężczyzną na świecie. Ciekawa jestem, co byś z nimi robił? Przytulałbyś je do serca? :)

Gość Gość MHF

Tak, rajstopy z moim zapachem. Wiem, że gdybyś je znalazł w torbie, byłbyś najszczęśliwszym mężczyzną na świecie. Ciekawa jestem, co byś z nimi robił? Przytulałbyś je do serca? 🙂

Prawdopodobnie tak.

Gość Honorata
1 minutę temu, Gość Gość MHF napisał:

Prawdopodobnie tak.

To naprawdę urocze :) ale nie myśl sobie, że dogadzałabym ci tak codziennie. Na przyjemności trzeba sobie u mnie zasłużyć.

Gość Gość MHF
Przed chwilą, Gość Honorata napisał:

To naprawdę urocze 🙂 ale nie myśl sobie, że dogadzałabym ci tak codziennie. Na przyjemności trzeba sobie u mnie zasłużyć.

A w jakim kolorze by one były.

Gość Honorata

Cieliste, najbardziej dyskretne, takie najczęściej noszę w pracy

Gość Gość MHF
13 godzin temu, Gość Honorata napisał:

To naprawdę urocze 🙂 ale nie myśl sobie, że dogadzałabym ci tak codziennie. Na przyjemności trzeba sobie u mnie zasłużyć.

Honorato napisz coś o swoich rajstopach.

Gość Honorata
27 minut temu, Gość Gość MHF napisał:

Honorato napisz coś o swoich rajstopach.

Napiszę tylko, że jesteś CHORY I ODRAŻAJĄCY... 

Brzydzę się Tobą... 

Gość Honorata

Są cieliste, lekko opalone, z lycrą. Ciasno otulają moje zgrabne nogi. Twoim codziennym obowiązkiem byłoby zakładanie mi ich przed wyjściem do kancelarii, (oczywiście uprzednio wycałowałbyś każdą stópkę z osobna życząc im miłego dnia), musiałbyś je zdejmować ze mnie po pracy, prać je i troszczyć się o nie, bym nie nosiła rajstop z najmniejszym oczkiem. 

Gość Gość MHF

A poszlibyśmy razem kupić pas, którym byś mnie biła.

Gość Honorata

Znalezienie odpowiedniego pasa będzie dla ciebie wyzwaniem. Marzy mi się skórzany wojskowy pas z dużą klamrą. Takim powinieneś obrywać.

Gość śmiech na sali
6 minut temu, Gość Honorata napisał:

Znalezienie odpowiedniego pasa będzie dla ciebie wyzwaniem. Marzy mi się skórzany wojskowy pas z dużą klamrą. Takim powinieneś obrywać.

Śmiechu warte 😆 

Gość Gość MHF
12 minut temu, Gość Honorata napisał:

Poszukamy.

Gość Honorata
2 minuty temu, Gość Gość MHF napisał:

Poszukamy.

Takiej odpoiedzi oczekiwałam. Mam nadzieję, że dziś też posprzątasz dom i wybierzesz się na zakupy. Spodziewam się wizyty koleżanek. Tym razem nie możesz z nami zostać, to będzie babski wieczór, ale nie martw się. Zanim się pożegnamy dam ci coś czego pragniesz.