Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia

Cipka pomocy

Polecane posty

Gość Gosia

Jak mieć ciasna cipke kiedy ma się po 1 razie rozciagnieta? 

Robiłam to raz z byłym... A teraz mam nowego chłopaka od jakiegoś roku i chciałam bym mieć ciasna cipke a mam nadal rozciagnieta...? 

Proszę pomóżcie mi 

Gość Gwidon

Gosia jak możesz mieć muszelke rozciągnięta  po jednym stosunku ,nawet 20 niebedzieszmiec rozciągniętej ,jesteś przewrażliwiona . Daj mu włożyć a zobaczysz ze będzie ciasno ,tylko niech cie dobrze rozgrzeje by muszelka była wilgotna ,nie pozwól bród razutobie włożył pobawicie się .

12 godzin temu, Gość Gosia napisał:

Jak mieć ciasna cipke kiedy ma się po 1 razie rozciagnieta? 

Robiłam to raz z byłym... A teraz mam nowego chłopaka od jakiegoś roku i chciałam bym mieć ciasna cipke a mam nadal rozciagnieta...? 

Proszę pomóżcie mi 

ćwiczyć kulkami gejszy. Ale przypuszczam, że przesadzasz z tym rozciągnięciem .... jest jakiś problem. Twój partner zgłasza, że jest za luźno czy ty nie możesz osiągnąć orgazmu podczas stymulacji pochwy?

Gość Gosia
Dnia 16.04.2019 o 15:58, darkeacer napisał:

ćwiczyć kulkami gejszy. Ale przypuszczam, że przesadzasz z tym rozciągnięciem .... jest jakiś problem. Twój partner zgłasza, że jest za luźno czy ty nie możesz osiągnąć orgazmu podczas stymulacji pochwy?

Mój Partner mówi że jestem zbyt luźna 

Gość rkm
4 minuty temu, Gość Gosia napisał:

To on ma małego.

Dnia 19.04.2019 o 11:39, Gość Gosia napisał:

Twój partner zakochał się w Tobie, niepowtarzalnej kobiecie, bez której nie potrafi żyć czy twój partner zako...e się tylko wybiórczo w pochwach kobiet?  Są możliwości takiego współżycia, że można uzyskać satysfakcję nawet przy luźniejszej pochwie. Jeśli Cię nie kocha zostaw go. Jeśli się kochacie rozwiążcie ten problem razem. Potrzebny jest ginekolog i ew. seksuolog w celu oceny tego i doradzenia jak sobie  z tym radzić