Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mam przesrane

Co z tego,ze jestem podobno piekna i inteligentna...

Polecane posty

Go艣膰 Go艣膰
2 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nigdy nie wiadomo kto z kogo kpi. Zajmij si臋 dzie膰mi Aniu, bo znowu powiedz膮, 聽偶e nie maj膮 dzieci艅stwa. Na kurteczki chyba kasy nie brakuje? 聽A mo偶e? 聽C贸rcia w twoich bluzkach聽chodzi, to jej brakuje.

Moje dzieci jeszcze bytuja gdzie艣 w przestrzeni kosmicznej wi臋c nie potrzebuj膮 kurtek. I nie nazywaj mnie Ania bo nie lubi臋 tego imienia. We藕 leki kie艂baso.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰
2 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Moje dzieci jeszcze bytuja gdzie艣 w przestrzeni kosmicznej wi臋c nie potrzebuj膮 kurtek. I nie nazywaj mnie Ania bo nie lubi臋 tego imienia. We藕 leki kie艂baso.

Aniu, po co te nerwy, nie ty jedna nie lubisz swego imienia.聽

Mierz聽si艂y na zamiary i nie stawaj聽z proc膮聽przeciwko mieczowi, 聽nie jeste艣 Dawidem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Aniu, po co te nerwy, nie ty jedna nie lubisz swego imienia.聽

Mierz聽si艂y na zamiary i nie stawaj聽z proc膮聽przeciwko mieczowi, 聽nie jeste艣 Dawidem.聽

Kie艂baso id藕 lepiej po zasi艂ek niemiecki po 艣wi臋ta si臋 zbli偶aj膮. I nie fikaj bo cie dosiegnie miecz Jakuba.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
13 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Kie艂baso id藕 lepiej po zasi艂ek niemiecki po 艣wi臋ta si臋 zbli偶aj膮. I nie fikaj bo cie dosiegnie miecz Jakuba.聽

Chcesz wys艂a膰 sw贸j projekt do Niemiec ? My艣lisz ,偶e na niego dostaniesz zasi艂ek ? Raczej puknij si臋 w ten swoj 聽艂eb wypelniony fekaliami ,nie bedziesz pisa膰 tych bzdur

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

zapomnia艂a艣 jeszcze doda膰, 偶e do tego niesamowicie聽 skromna 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Nie wiem czy jeste艣 faktycznie jak piszesz pi臋kna i inteligentna, ale gdyby艣 sie taka czu艂a, podejrzewam, 偶e nie musia艂aby艣 o tym pisa膰 na forum, gdzie i tak nikt Ci臋 przecie偶 nie zna. To ludzie z Twojego otoczenia najlepiej wiedz膮 czy rzeczywi艣cie taka jeste艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wrozka

To nie Ania..Ania to jej szwagierka kt贸ra jej co艣 ostatnio powiedzia艂a..a ona ma tylko jedno dziecko i problemy z facetami..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Popisa艂/a聽sama ze sob膮 .../ka聽i co chcia艂a艣/ e艣 tym tematem osi膮gn膮膰? 呕al dup臋 艣ciska 偶e takie denne prowokacje wymy艣lasz s艂abo z twoja inteligencj膮 cipo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wrozka

A w 偶yciu widz臋 policj臋..imi臋 Kevin..problemy z rodzicami lub jednym z nich..oraz stary seat..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawda boli
5 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Popisa艂/a聽sama ze sob膮 .../ka聽i co chcia艂a艣/ e艣 tym tematem osi膮gn膮膰? 呕al dup臋 艣ciska 偶e takie denne prowokacje wymy艣lasz s艂abo z twoja inteligencj膮 cipo

Je艣li Ty cipa nie jeste艣 to ujawnij si臋..wygl膮dasz pewnie jak ko艅ski zwis a ona mo偶e mie膰 faktycznie problemy hejterze z liszajami na ...u..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Je艣li ma problemy przez stalker贸w to niech zg艂osi spraw臋 na policj臋

Udost臋pnij ten post