Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sama

Czy ktos mnie pokocha? 馃槩

Polecane posty

Go艣膰 Sama

Czy ktos chce mnie pokochac?

Mam 30 lat, 170cm wzrostu, zielone oczy i brazowe wlosy. Jestem zwariowana, usmiechnieta i ogolnie fajna 馃槈

Czy jest jakis facet tutaj ktory chcialby ze mna spedzic 偶ycie?

Najpierw bysmy troch臋 poszaleli, ponezdzili gdzie艣, popodrozowali po swiecie, poimprezowali, a za pare lat zalozylibysmy kochajaca rodzine, bez klamstw i zdrad, bylibysmy szczesliwi, gotowalibysmy razem, chodzili do kina i codziennie sie kochali.

Czy jest ktos zaintetesowany taka wspolna przyszloscia?

Inaczej bede musiala kupic sobie psa a wolalabym faceta z krwi i kosci.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Onsam

Te偶 mam zielone oczy i lubi臋 przyrod臋. Gotowa膰 chcia艂bym sie uczy膰. Nie wiem, chyba nie jestem zwariowany, nie znam imprezowania. Przekraczam tylko znacznie Tw贸j przedzia艂 wiekowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Wyy pi ertalaj u艂omie czego nie rozumiesz? nigdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama
5 minut temu, Go艣膰 Onsam napisa艂:

Te偶 mam zielone oczy i lubi臋 przyrod臋. Gotowa膰 chcia艂bym sie uczy膰. Nie wiem, chyba nie jestem zwariowany, nie znam imprezowania. Przekraczam tylko znacznie Tw贸j przedzia艂 wiekowy.

Nauczylibysmy si臋 razem gotowac.聽

Imprezowanie niekoniecznie wchodzi w gre, ot od czasu do czasu zeby nie bylo nudno, a skoro nie znasz zawsze mozesz poznac 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onsam

Ostatnie zdanie, kt贸re dopiero doczyta艂em zniech臋ci艂o mnie do Ciebie niestety. To tak jakbym powiedzia艂 偶e kupi臋 sobie papug臋 a wola艂bym kobiet臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onsam
1 minut臋 temu, Go艣膰 Sama napisa艂:

Nauczylibysmy si臋 razem gotowac.聽

Imprezowanie niekoniecznie wchodzi w gre, ot od czasu do czasu zeby nie bylo nudno, a skoro nie znasz zawsze mozesz poznac 馃槈

Ale z tym psem to troch臋 przesadzi艂a艣. Ja nie mam odrazy do imprezowania tylko nigdy nie mia艂em towarzystwa ani nie bardzo lubi臋 pi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama

Ale o co chodzi z tym psem?

Po prostu mam dosc samotnosci wiec mysle nad kupiemiem pieska i tyle.

A zreszta niewazne...to tylko kafeteria i tak nikogo tu nie znajde.

Pozdrawiam 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolorando

ja mam 176cm br膮zowe oczy , blond w艂osy, lubie sport,imprezy,kino聽i wyj艣cia ze znajomymi ale mimo to skazany na samotno艣膰 ... dwa psy ju偶 mam wi臋c powoli przyzwyczajam si臋 do tego stanu rzeczy 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Tak, ale nie przez internet bo tu siedz膮 psychole.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onsam
3 minuty temu, Go艣膰 Sama napisa艂:

Ale o co chodzi z tym psem?

Po prostu mam dosc samotnosci wiec mysle nad kupiemiem pieska i tyle.

A zreszta niewazne...to tylko kafeteria i tak nikogo tu nie znajde.

Pozdrawiam 馃槈

Ok ju偶 nic, psy fajne istoty. Pozna膰 tu mo偶na, ludzie te偶 s膮 lud藕mi tylko trudniej by by艂o, wiele przeszk贸d jest. Ja akurat te偶 chcia艂bym 偶eby kto艣 mnie pokocha艂, nie tylko lubi艂. Mo偶e nie lubi臋 okre艣lenia "facet z krwi i ko艣ci" kurcz臋 nie wiem czy jestem czy nie takim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasne...

Codziennie kochali?

Do czasu a偶 kasa b臋dzie si臋 zgadza膰...

Pr臋dzej, czy p贸藕niej zawsze " boli " eas g艂owa i okazuje si臋 , 偶e na seks trzeba zas艂u偶y膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama

Wspolczuje doswiadczen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama
1 minut臋 temu, Go艣膰 Jasne... napisa艂:

Codziennie kochali?

Do czasu a偶 kasa b臋dzie si臋 zgadza膰...

Pr臋dzej, czy p贸藕niej zawsze " boli " eas g艂owa i okazuje si臋 , 偶e na seks trzeba zas艂u偶y膰

Wspolczuje doswiadczen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama
5 minut temu, Go艣膰 kolorando napisa艂:

ja mam 176cm br膮zowe oczy , blond w艂osy, lubie sport,imprezy,kino聽i wyj艣cia ze znajomymi ale mimo to skazany na samotno艣膰 ... dwa psy ju偶 mam wi臋c powoli przyzwyczajam si臋 do tego stanu rzeczy 馃檪

No chyba tez mnie to czeka.聽 Samotnosc i pies ktory bedzie na mnie czekal w domu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Merke

Cele i ambicje masz ciekawe 馃槈聽no c贸偶 powodzonka 偶ycze a tak nawiasem m贸wi膮c jakby艣 chcia艂a chocia偶 spr贸bowa膰 si臋 pozna膰 to mo偶emy zawsze warto da膰 sobie chocia偶 te 10 minut 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama
Przed chwil膮, Le偶aczek napisa艂:

Jestem zbyt du偶ym przegrywem 馃槩

Ale co to znaczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onsam
Przed chwil膮, Go艣膰 Sama napisa艂:

No chyba tez mnie to czeka.聽 Samotnosc i pies ktory bedzie na mnie czekal w domu...

A ja si臋 zastanawiam, czy kot te偶 czeka i wita si臋 i cieszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama
2 minuty temu, Go艣膰 Sama napisa艂:

Mam tez inne cele. O psiw wspomnia艂am bo zastanawiam sie juz od d艂u偶szego czasu.聽 Po prostu smutno tak samej kiedy wokol wszyscy tacy zakochani. Tez bym chcia艂a miec kogos z kim bede migla spedzac czas...no ale pomarzyc mozna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolorando

聽Tez bym chcia艂a miec kogos z kim bede migla spedzac czas...no ale pomarzyc mozna.

Widz臋 ze te偶 jeste艣 juz w tak podbramkowej sytuacji jak ja... Jakby艣 mia艂a ch臋膰 spr贸bowa膰 chocia偶 si臋 pozna膰 to napisz na email kolorando123@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama
3 minuty temu, Go艣膰 kolorando napisa艂:

Widz臋 ze te偶 jeste艣 juz w tak podbramkowej sytuacji jak ja... Jakby艣 mia艂a ch臋膰 spr贸bowa膰 chocia偶 si臋 pozna膰 to napisz na email kolorando123@o2.pl

Nie jestem w podbramkowej sytuacji po prostu nadal wierze. Jakos nie u艣miecha mi sie zycie w pojedynke. A ze w moim wieku juz coraz trudniej kogos znalezc to fajnie pomarzyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolorando

Nie jestem w podbramkowej sytuacji po prostu nadal wierze. Jakos nie u艣miecha mi sie zycie w pojedynke. A ze w moim wieku juz coraz trudniej kogos znalezc to fajnie pomarzyc.

pomarzy膰 fajnie, ale fajnie te偶 realizowa膰 marzenia , bo czas biegnie nie samowicie szybko, a tak wgl jak d艂ugo jeste艣 ju偶 sama?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
24 minuty temu, Go艣膰 Onsam napisa艂:

A ja si臋 zastanawiam, czy kot te偶 czeka i wita si臋 i cieszy.

No a co ty my艣la艂e艣. M贸j si臋 zrywal na d藕wi臋k domofonu z g艂臋bokiego snu i sta艂 pod drzwiami jak pies i pada艂 na plecy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama
16 minut temu, Go艣膰 kolorando napisa艂:

pomarzy膰 fajnie, ale fajnie te偶 realizowa膰 marzenia , bo czas biegnie nie samowicie szybko, a tak wgl jak d艂ugo jeste艣 ju偶 sama?

Odkad pamietam 馃榿 nie zamierzam tych pomylek w moim zyciu nazywac zwiazkami bo nimi nie byly.

Dlugoletniego, powaznego zwiazku brak na koncie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Do spania dziecko.聽 Raz raz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KorniK
9 godzin temu, Go艣膰 Sama napisa艂:

Czy ktos chce mnie pokochac?

Mam 30 lat, 170cm wzrostu, zielone oczy i brazowe wlosy. Jestem zwariowana, usmiechnieta i ogolnie fajna 馃槈 [...]聽

Nie obra藕 si臋, ale jak to mo偶liwe,聽偶e do tej pory nie znalaz艂a艣/trafi艂a艣 na faceta, z kt贸rym chcia艂by艣 by膰? (ja akurat jestem sam 艣wiadomie,po prostu聽nikogo nie szuka艂em, ale to zaczyna by膰 m臋cz膮ce,聽pies czy kot to nie to samo, na wszystko聽odpowiada monotematycznie: miau, a w 艂贸偶ku tylko zamruczy,聽ewentualnie pu艣ci b膮ka...)聽

170 brzmi bardzo smakowicie, 聽je艣li "w pakiecie"聽jest figura z widocznym wci臋ciem w talii i bioderkami to nic tylko si臋 oblizywa膰 馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sheWolf

Mo偶e jest troch臋 psycho i ka偶dy kto j膮 pozna ma do艣膰 po kilku tygodniach, znam takich ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KorniK
9 minut temu, Go艣膰 sheWolf napisa艂:

Mo偶e jest troch臋 psycho i ka偶dy kto j膮 pozna ma do艣膰 po kilku tygodniach, znam takich ludzi.

C贸偶, nie mo偶na tego wykluczy膰. Na pocz膮tku jest fajnie a potem ujawnia si臋 prawdziwa natura, wychodzi przys艂owiowe szyd艂o z worka 馃槈

Udost臋pnij ten post