Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiktoria

Pomóżcie

Polecane posty

Moja mama na nic mi nie pozwala mam chłopaka który mieszka ode mnie 150 km poznaliśmy się na festiwalu i zakochaliśmy się w sobie ja ten związek utrzymywałam pół roku w tajemnicy, a on powiedział swoim rodzicom i to zrozumieli. W lipcu pierwszy raz się spotkaliśmy moja mama była pewna że to jakiś pedofil że na pewno nie przyjedzie, a jak się okazało że zaraz będą wpadła w szał, zaczęła na mnie krzyczeć jak nigdy ja się rozpłakałam i nie mogłam się uspokoić, ale na szczęście zdążyłam się uspokoić no i przyjechali ja się z nim przywitałam i okazało się że ma fajnych rodziców. Poszłam z nim do pokoju i zaczęłam się przytulać itd. Moja mama była zadowolona po spotkaniu bo jego mama była bardzo fajna, następnym razem spotkaliśmy się za miesiąc wtedy ja pojechałam do niego wspomnę jeszcze że mimo tego że mojej mamie podobało się wtedy na spotkaniu to nie chciała się zgodzić na kolejne, a tata nie miał nic przeciwko, potem spotkaliśmy się w listopadzie i od tamtego czasu moja mama już akceptowała w miarę te spotkania, jesteśmy razem już 15 miesięcy i widujemy się rzadko dlatego chciałabym żeby przyjechał do mnie np na 3 dni, nawet nie chodzi mi o to żeby spał ze mną w jednym łóżku, może nawet spać w innym pokoju chodzi mi tylko o to żebym spędziła czas z osobą którą bardzo kocham. Moja mama mówiła że ja będę mieć 17/18 lat, aktualnie mamy 16 i uważam że jesteśmy odpowiedzialni i można nam zaufać. Najpiękniejsze chwilę w związku spędziliśmy przez Internet, a ja chciałabym chociaż połowę spędzić na żywo, nie możemy jeździć do siebie autobusem itd. bo nie ma jednej drogi i musielibyśmy się kilkanaście razy przesiadać. Próbowałam nie raz porozmawiać o tym z mamą to ona wszystko robi żeby nie rozmawiać, zmienia temat, mówi że nie ma czasu itd. Wkurza mnie to bardzo bo nawet nie daje mi szansy niczego powiedzieć nie wiem co z tym zrobić bo bardzo chciałabym to zmienić, chciałabym chociaż na jeden dzień gdzieś z nim pojechać, ale z tym też ma problem, znam różne osoby, które są w związku na odległość i to że będą spać u siebie to dla rodziców jest oczywiste, moja mama najchętniej zabroniłaby mi się spotykać. Macie jakieś rady? Nie chce czekać do 18-stki a już kompletnie nie mam siły. 

Gość Gość

Mamy rady. Ale dla twoich rodziców:

- rano w... kijem

- w południe skakanką

- a na wieczór sznurem od żelazka.

Aż tak ci sie chce pier/dolić w tak młodym wieku? To co ty będziesz robić w wieku 30 lat??

...ić? Podkreśliłam że chodzi mi o wspólnie spędzony czas, a nie o spanie w jednym łóżku,czytanie ze zrozumieniem... 

Gość csc

ja bym się z tą wiktorią chętnie przespał