Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 04o44

Za co ci ludzie mnie tak szanują?

Polecane posty

Gość 04o44

Odkąd pamiętam,ludzie mnie szanowali, sama nie wiem za co. Tak mnie natchnelo jak zaczelam myslec o malzenstwie moich rodzicow.Mama zawsze byla dobra, dbala o nas, ojca (męża)i kazdy mu zazdroscil takiej zony a ja swoje dziecinstwo wlasnie dzieki mamie wspominam jako wspaniale, serio.  a mimo to nie miala od niego zadnego szacunku.Nawet gdy zachorowala i jej zycie bylo zagrozone,potrafil jej w tym momencie powiedziec ze skoro nie moze uprawiac seksu to poszuka kochanki i "...i" taka zone.Rok pozniej ją zostawił przez smsa i obciążyl dlugami zaciagnietymi na kochanke. Gdy kochanka kopnela go w d..., a w tym samym czasie zostal bez pieniedzy i kasy chcial wrocic-nawet wtedy nie wykazal skruchy, powiedzial w rodzinie ze matka nadaje sie tylko do gotowania i sprzatania.

Ojciec ma jakis wymuszony szacunek w otoczeniu, glownie dlatego ze jest porywczy nieobliczalny i szantazuje ludzi.Ale tak naprawde ludzie sami przyznaja, ze to dla swietego spokoju a nie cierpia go i w towarzystwie sie smieja z niego...

a ja.. ani nie mam wiekszych osiagniec zyciowych,nie jestem bogata, srednia klasa,nikogo nie szantazuje, jestem szczera ale i potrafie byc bardzo mila,jestem raczej bezinteresowna nikomu nic nie narzucam.. 

czasami pomagam, ale nie swoim kosztem a jednak zawsze mialam szacunek od wszystkich, to tyle o mnie

nie wiem moze tu chodzi o wyglad?albo cos innego?

Gość 04o44

hmm chyba jestem wsrod ludzi,a nikt nie potrafi odpowiedziec

Gość gość

To normalne dziwne było to że twój ojciec swojej żony nie szanował

Uważam że to czy ktoś Ciebie szanuje czy nie, świadczy bardziej o nim niż o Tobie 🙂

Twoja matka przyjęła z powrotem swojego męża? 

Gość 04o44

Zony (mamy)nie szanowal, ale mnie juz tak. I jak mowie - gdzie bym sie nie pojawila, to ZAWSZE i przez wszystkich jestem szanowana, jedna osoba moze szanowac mnie a innej juz nie. Od czego to zalezy?

Tez jestem zdania, ze szacunek do innych swiadczy o drugim czlowieku,sa ludzie madrzy szanujacy wszystkich i sa tacy ktorzy robia podzialy.. i to mnie zastanawia, skoro nie jestem bogata, nie mam wielkich osiagniec na koncie itd, wszystkie czynniki napisalam wyzej

Temat nie jest o mojej matce, to tylko przyklad. Nie, nie przyjela bo ja jej zakazalam. Wiedzialam ze on ja wykonczy, przemowilam jej do rozumu ale bylo blisko