Gość Inka72 Napisano Kwiecień 21, 2019 Hej bardzo proszę jeżeli ktoś ma jakieś info na temat dr.Budner z kliniki Ambroziaka dajcie znać.Jestem zapisana u Pani doktor na liposukcje a nie ma nigdzie żadnych opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka25 Napisano Październik 8, 2019 Nie znam pani doktor, jednak mogę polecić dr Pabiańczyka z Krakowa - genialny jest w tym zakresie usług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka Napisano Styczeń 20, 2020 U mnie lekarz usuwał nadmiar tkanki tłuszczowej w okolicach kolan. Efekt super. Dr Boligłowa to doskonały specjalista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata1985 0 Napisano Wrzesień 17, 2020 Gość Inka72 czy byłaś u dr budner i możesz coś powiedzieć o efektach. Bardzo się boję i zastanawiam nad zabiegiem a mmna konsultacji byłam właśnie u dr budner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata1985 0 Napisano Wrzesień 17, 2020 Gość Inka72 czy byłaś u dr budner i możesz coś powiedzieć o efektach. Bardzo się boję i zastanawiam nad zabiegiem a mmna konsultacji byłam właśnie u dr budner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Marzec 2, 2023 Nie znam tej pani, ale wiem, że to dość inwazyjny zabieg. I trzeba się po nim stosować do wielu zaleceń lekarskich. Jednym z nich z pewnością będzie noszenie tego typu https://megamedic.pl/pl/c/Body-uciskowe/306 body uciskowego. Odpowiednio dobranego do zakresu operacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach