Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kokeslfkjfjf

W jaki sposób ja mam zdać?

Polecane posty

Wytłumaczy mi ktoś w jaki sposób mam zdać do następnej klasy? Kiedy napisałam do Pani czy mogę przyjść poprawić kartkówkę, wyśmiała mnie i napisała, że strajkuje... Mam zagrożenie z 2 przedmiotów a z jednego mam bardzo ciężka sytuację. A nie uśmiecha mi się pisać poprawek i walczyć później o warunek 🙂

5 minut temu, StaryLewak napisał:

Trzeba było nauczyć się za pierwszym razem. Poprawki generalnie powinny zostać zlikwidowane skoro rząd nie chce dać pieniędzy na edukację. Muszą być jakieś cięcia.

Dlaczego miały by zostać zlikwidowane poprawki?

1 minutę temu, StaryLewak napisał:

Bo nie ma na nie pieniędzy.

A co mają pieniądze do poprawek?

Poprawki były pisane w wakacje,gdy przedmiot został zaliczony uczeń uzyskiwał promocje do wyższej klasy.

Gdzie tu mają być potrzebne pieniążki?

1 minutę temu, StaryLewak napisał:

Trzeba opłacić czas osoby kontrolującej przebieg egzaminu, czas osoby sprawdzającej egzamin, salę w której egzamin się odbędzie.

Halo halo wakacje nauczyciele mają płatne.Więc z czym problem?

Gość Ytrewq

Spytaj Zalewskiej, ma w tym praktykę. Strajkowała w 93 i matury o miesiąc przełożono. Pani minister wie jak to się robi 

Gość Ytrewq

Zresztą na wykopie jest beka z pisowskich botów i trolli wypisujących po necie teksty ułożone w centrali. Kopiuj wklej i 50 za post jest, za temat 1,50 zł:classic_biggrin:

Gość Ggg

nieroby wstrętne paskudne  mają tyle pieniędzy że głowa mała czym, oni sie roznia od osób pracujących w biurze po 8 godzin, ci zasrani nauczyciele pracują 4 godziny dziennie mają wakacje dwumiesięczne wszystkie święta wolne za wolne mają płatne i jeszcze narzekają

A co to są jacyś nadludzie?! to są wstrętne paskudne nieroby! 

Gość no tak
24 minuty temu, StaryLewak napisał:

Trzeba było nauczyć się za pierwszym razem. Poprawki generalnie powinny zostać zlikwidowane skoro rząd nie chce dać pieniędzy na edukację. Muszą być jakieś cięcia.

Popiera. Porządek musi być.

Tak? Wydaje mi się czy mam od 1 września do 8 czerwca czas na oceny? Najpierw trzeba pomyśleć a później coś pisać 🙂

Gość gość
1 godzinę temu, Kokeslfkjfjf napisał:

Wytłumaczy mi ktoś w jaki sposób mam zdać do następnej klasy? Kiedy napisałam do Pani czy mogę przyjść poprawić kartkówkę, wyśmiała mnie i napisała, że strajkuje... Mam zagrożenie z 2 przedmiotów a z jednego mam bardzo ciężka sytuację. A nie uśmiecha mi się pisać poprawek i walczyć później o warunek 🙂 

Trzeba się było uczyć, a nie teraz liczyć, że poprawą jednej kartkówki zaliczysz cały przedmiot. Jak Ci się nie uśmiecha pisać poprawek to powtarzaj klasę.

Gość gość
26 minut temu, Kokeslfkjfjf napisał:

Tak? Wydaje mi się czy mam od 1 września do 8 czerwca czas na oceny? Najpierw trzeba pomyśleć a później coś pisać 🙂 

Masz racje. Miałaś czas od 1 września na dostanie ocen pozwalających na przejście do kolejnej klasy. Ale obudziłaś się na miesiąc końcem roku przed i oczekujesz cudów.

Gość Starszy69

U nauczycieli starej daty można było jeszcze poprawiać w maju albo w czerwcu oceny bo to byli ludzie a nie takie wstrętne nieroby jak teraz Wydaje im się że wszystkie rozumy pozjadali francowate  lenie tepaki 

System edukacyjny jest tak skonstruowany by wyrażać chęć do nauki! Jeśli chodzisz to i tak zdobędziesz każde wykształcenie jakie tylko sobie tam chcesz i zamarzysz! Lenie edukować i uczyć się nie chcą, a potem narzekają na kraj, albo na polityków!

Gość gość
6 godzin temu, Gość Starszy69 napisał:

U nauczycieli starej daty można było jeszcze poprawiać w maju albo w czerwcu oceny bo to byli ludzie a nie takie wstrętne nieroby jak teraz Wydaje im się że wszystkie rozumy pozjadali francowate  lenie tepaki 

A daj spokój. Moja mama jest nauczycielką na emeryturze, jak pracowała to przychodziły do niej takie gagadki. A to prezentacją podwyższyć ocenę z całego przedmiotu chcieli, a do jedną poprawą kartkówki chcieli zaliczyć cały przedmiot... Generalnie zrobić tak, żeby jak najmniej się narobić. Oczywiście moja mama głupia nie jest i proponowała im całoroczny test oparty o wymagania zgodne z oceną jaką dany uczeń chciał uzyskać. Praktycznie każdy wymiękał i nawet nie przychodził. Czasem pojawiali się rodzice proszący o litość, ale wtedy wystarczyło pokazać wymagania i to kończyło temat.