Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili

Monitoring cyklu

Polecane posty

Gość Lili

Witam, muszę się umówić na pierwszą wizytę najlepiej w 5dc, a najpóźniej w 10tc. Niestety ze względu na pracę, nie mogę się umówić później niż w 5dc.Stad moje pytanie, w 5dc będę miec jeszcze miesiączkę, mam tak normalnie pójść na badanie podczas miesiączki?? 😅 Od razu przepraszam za troszkę głupie pytanie, ale nie znalazłam odpowiedzi  w internecie 

Gość Ewka

Ja monitoruje swój cykl za pomocą cyclotestu, serio sprawdzony przeze mnie i moją znajomą także możesz spróbować

Gość Madlen77

Ja do śledzenia jajeczkowania wykorzystuje tester owulacji ze śliny afrodyta, tani, łatwy w użyciu no i szybko można się dowiedzieć czy owulacja jest czy też nie. Kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.

Gość sabina111

Nie wiem jakie masz miesiączki, ja 5 dnia już praktycznie jestem po, z tymże biorę tabletki belara i te krwawienia na antykoncepcji są zupełnie inne. Z tymże nie wiem jak z cytologią, chyba tak bezpośrednio i w trakcie miesiączki nie można jej pobrać, na samo badanie myślę że pójść możesz. 

Gość Karolinka67

Polecam zapoznać się ze stroną naturalnaplodnosc, mają tam dużo urządzeń do monitorowania cyklu 😉

Gość Lili

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi 😃 Zadzwoniłam do swojego ginekologa i wszystkiego się dowiedziałam 😉Wolę jednak monitoring u lekarza. Niestety okazało się, że pęcherzyk zamiast rosnąc i pekac zmniejsza się 😭Za niedługo idę znowu. Jak się okaże, że sytuacja się powtórzy to przypisze mi leki. Staramy się od 1,5 roku, boje się, że po lekach znowu się nie uda 

Gość Olka

Spróbuj tej Afrodyty, to tester owulacyjny ze śliny wielokrotnego użytku, naprawdę warto 🙂  Dla mnie się sprawdził, więc szczerze Ci polecam.