Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamron

Bezpieczny środek na potencję

Polecane posty

Gość jamron

Witaam. Wprawdzie obecnie nie mam problemów z potencją ale moja kondycja nie jest taka dobra jak jeszcze te 10 lat temu. Jak miałem 20 lat to jednak mogłem to robić zdecydowanie dłuzej oraz mój mały stawał na zawołanie. Już tak niestety nie jest ;/ Zastanawiałem się nad jakimś suplementem. Czy moze ktoś polecić mi skuteczny ale jednoczesnie bezpieczny środek?

Gość Darek

Przetestuj geriamoc, czyli żeń - szeń plus witaminy i minerały. Ogólnie daje organizmowi więcej mocy, no i lepiej staje. Żeń - szeń nie na darmo cieszy się sporym powodzeniem.

Gość kapnik

Wypróbuj sobie Cum on. Miałem taki sam problem co Ty Przetestowałem bardzo wiele środków oraz ten jest najskuteczniejszy. Wychodzi na to,ze najlepsze są wcale nie te najbardziej obecnie reklamowane środki ale te mniej.Maja o wiele lepsze działanie. Zamówisz sobie w sklepach internetowych. Dobrze byłoby go również połączyć z produktem z tej samej serii ( kremem).

Gość jamron

A mozesz napisać gdzie konkretnie go dostanę? Bo szukam w sklepach internetowych ale nie jestem w stanie znaleźć...Gdzie konkretnie zamawiałeś?

Gość kapnik

intymnosc.pl , ale na allegro też znajdziesz.