Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rother

Przez dziewczynę kompletnie mi odbiło.

Polecane posty

Gość Rother

Sytuacja nie jest jakaś super ciekawa. Mianowicie pracujemy razem, na szczęście w zupełnie innych działach. Ostatnio trochę zbliżyliśmy się do siebie, ale od jakiegoś czasu kompletnie zaczęła mnie olewać. Nie zrobiłem jej o to żadnych wyrzutów, przestałem zagadywać, ale zawsze kulturalnie mówię część. Nic więcej. Niestety odbiło się to na moim stanie psychicznym, mimo 30 lat czuję się, jakbym dostał kosza. W efekcie pracuję bardzo dużo, oprócz tego biorę dodatkowe fuchy, żeby zapełnić czas. Finansowo wiedzie mi się ok, ale każdą wolną chwilę próbuję czymś wypełnić. Ostatnio faktycznie codziennie chodzę na siłownię, żeby się zmęczyć. Wracam do domu i idę spać. Nie daję po sobie poznać, że cierpię, ale nie czuję się dobrze w pracy i dlatego cały czas próbuję coś robić. Jak sobie z tym poradzić? Czuję się jak ostatnia sierota, mimo kamiennej twarzy. 

Gość Alusia1993

Kolejne cipa, nie facet.

Gość Gość
19 minut temu, Gość Rother napisał:

Sytuacja nie jest jakaś super ciekawa. Mianowicie pracujemy razem, na szczęście w zupełnie innych działach. Ostatnio trochę zbliżyliśmy się do siebie, ale od jakiegoś czasu kompletnie zaczęła mnie olewać. Nie zrobiłem jej o to żadnych wyrzutów, przestałem zagadywać, ale zawsze kulturalnie mówię część. Nic więcej. Niestety odbiło się to na moim stanie psychicznym, mimo 30 lat czuję się, jakbym dostał kosza. W efekcie pracuję bardzo dużo, oprócz tego biorę dodatkowe fuchy, żeby zapełnić czas. Finansowo wiedzie mi się ok, ale każdą wolną chwilę próbuję czymś wypełnić. Ostatnio faktycznie codziennie chodzę na siłownię, żeby się zmęczyć. Wracam do domu i idę spać. Nie daję po sobie poznać, że cierpię, ale nie czuję się dobrze w pracy i dlatego cały czas próbuję coś robić. Jak sobie z tym poradzić? Czuję się jak ostatnia sierota, mimo kamiennej twarzy. 

Poszukaj przyczyny olewania. 

Gość Rother

Prawdopodobnie byłem zbyt grzeczny, miły dla niej 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Rother napisał:

Prawdopodobnie byłem zbyt grzeczny, miły dla niej 

Prawdopodobnie I pewnie nie tylko dla niej. 

Gość Rother

Do czego zmierzasz?

Gość Hmm.

Dam Ci zlota rade, przechodzac obok zagap sie, zamysl i min ja bez slowa, raz, drugi. albo odpowiedz szybko, mimochodem i idz dalej, obojetnie.Po kilku razach sama pierwsza Ci powie. Chyba, ze jestes jej totalnie obojetny. Mowie to jako kobieta.

Gość Rother

Właśnie tego typu rady najbardziej cenię. 

Gość Zpaznokcilakier

To jakieś gry i zabawy dla małoletnich..?

Gość Hmm.

Moze to jakas glupia gra, ale kobiety tez lubia zdobywac nawet w malutkim stopniu. Tu Pan chociaz mily, podal sie na tacy. Zbyt grzeczny i zawsze gotowy facet to jak kobieta z maslanymi oczami dla faceta, ktora od poczatku lezala na tacy, niech lapie kiedy chce, ona gotowa. Tak dziala mechanizm, ze pozorne olewanie przyciaga. Przyciagamy odpychaniem. Dziala to w dwie strony. Oczywiscie czasem ludzie sa ku sobie bedac tylko serdecznymi. Ale ludzie maja rozne psychiki i kuku w glowie. Czasem jestesmy zachowawczy, czasem troche zimni itd. Tym odpychaniem mozna tez latwo przegiac strune bedac zbyt obojetnym itp i wtedy spaskudzic relacje, a komus zadac bol. To jak z typami zolz u kobiet, moze byc zolza ktora irytuje, kaprysna, obrazalska itp albo taka o ktorej czesto myslimy, bo jest zadziorna czasem pyskata i pewna siebie.