Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody mężczyzna

Mam 24 lata i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość Młody mężczyzna

I wcale mi to nie przeszkadza 🙂

Gość Toni

I bardzo dobrze. Czekaj na męża. Żona na mnie też czekała i warto. Później ma się spokojne życie. Kochanka miała 5 przede mną i juz lekko nie ma 

Gość Gosc

Jestes facetem i jestes dziewiaca? Ale wolisz chlopcow, czy dziewczyny, bo tak troche dziwnie to brzmi... Jak jestes kobieta, to moze jakis facet to doceni... Nie kazdy doceni, w moim przypadku facet wzial sobie siłą, przez co skrzywil mi psyche, dlugi czas mi zajelo, nim sie wewnetrznie posklejalam i zaufalam komus przeciwnej plci. Tak czy inaczej, faceci czekaja na dziewice, a i tak cierpliwosci moze im zabraknac po kilku miesiacach zwiazku... Zycze Ci, bys spotkala kogos, kto jest uczciwy i faktycznie poczeka, nie zdradzajac Cie w międzyczasie...

Gość Młody mężczyzna

Jestem facetem i wolę mężczyzn. Jestem również stroną aktywną, więc to nie jest tak, że ktoś mnie może wykorzystać. 

Cenię to sobie ponieważ bycie w stanie zawieszenia i czekanie na tego jedynego jest nieodłączną częścią mojej osoby. Jak nawet już znajdę mojego mężczyznę to również nie zamierzam się z tym śpieszyć, a zaspokajać go mogę na różne inne sposoby 😉