Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podrywacz

Wymagania kobiet wobec mężczyzn do litania dłuższa niż do matki boskiej. Ale panie oburzają się, gdy..

Polecane posty

Gość Podrywacz

...facet ma swoje! Bo powinien być desperatem i brać jakąś nieatrakcyjną! A co najśmeszniejsze, najwięcej wymagają kobiety mało atrakcyjne - grube, niskie itp. 

Może zacznijcie wymagać najpierw od siebie?! 

Gość Koneser

Moja dup.a furczy przy sraniu niczym stary dobry Ursus.

Gość ech
1 godzinę temu, Gość Koneser napisał:

Moja dup.a furczy przy sraniu niczym stary dobry Ursus.

Nie da się zbanować tego koprofila?

1 godzinę temu, Gość Podrywacz napisał:

...facet ma swoje! Bo powinien być desperatem i brać jakąś nieatrakcyjną! A co najśmeszniejsze, najwięcej wymagają kobiety mało atrakcyjne - grube, niskie itp. 

Może zacznijcie wymagać najpierw od siebie?! 

Zgadzam się w zupełności.

Gość Pieknamądra
2 minuty temu, Gość ech napisał:

Nie da się zbanować tego koprofila?

Zgadzam się w zupełności.

Zgadzam się, ale jakoś wy wybieracie te roszczeniowe kombajny. Autorze jesteś wyjątkiem. Bardzo się cieszę 🙂

Gość Pieknamadra2

A ja szukam faceta ktory ma wymagania i nie beirze byle czego.

Mam dosc takich ktorym wszystko jedno i jeszcze sa zdziwieni ze kobieta nie jest zainteresowana bo jak to? Przeciez on ma auto i w ogole kozak z niego 😂 pozdrawiam

Gość ech
16 minut temu, Gość Pieknamądra napisał:

Zgadzam się, ale jakoś wy wybieracie te roszczeniowe kombajny. Autorze jesteś wyjątkiem. Bardzo się cieszę 🙂

Ja nie wybieram roszczeniowych. Szukam normalnej, skromnej dziewczyny, która mnie pokocha takiego, jaki jestem 🙂 No, oczywiście powinna być inteligentna, mieć poczucie humoru i pasje (+ kilka innych rzeczy, ale nie chcę tu wszystkiego wypisywać), ale niestety nie potrafię znaleźć takiej, która spełniałaby moje wymagania.

Gość wszystko zrozumiałe ale...

dlaczego nieatrakcyjna = niska i gruba? wiesz w ogóle o tym, że są gusta i guściki? co wy macie z tym wzrostem i wagą? mnie tam podobają się faceci z brzuszkiem , uważam, że to fajne i jest się czym pobawić. Tak samo nie widzę braku seksapilu u puszystych czy niskich pań, które mają śliczne buzie czy piękne włosy. Mogą być jak najbardziej atrakcyjne i często są dużo bardziej od tych `idealnych` wysokich, przygarbionych tyczek. I nie, nie jestem niska i puszysta...

Gość Podrywacz
2 godziny temu, Gość wszystko zrozumiałe ale... napisał:

dlaczego nieatrakcyjna = niska i gruba? wiesz w ogóle o tym, że są gusta i guściki? co wy macie z tym wzrostem i wagą? mnie tam podobają się faceci z brzuszkiem , uważam, że to fajne i jest się czym pobawić. Tak samo nie widzę braku seksapilu u puszystych czy niskich pań, które mają śliczne buzie czy piękne włosy. Mogą być jak najbardziej atrakcyjne i często są dużo bardziej od tych `idealnych` wysokich, przygarbionych tyczek. I nie, nie jestem niska i puszysta...

Ok, niska to jeszcze ujdzie. Nie mam fetyszu długich nóg. Ale puszysta? Fetyszyzm. Otyłość to stan zapalny całego organizmu. I nie jest seksowna, dla więszości facetów. 

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Podrywacz napisał:

Ok, niska to jeszcze ujdzie. Nie mam fetyszu długich nóg. Ale puszysta? Fetyszyzm. Otyłość to stan zapalny całego organizmu. I nie jest seksowna, dla więszości facetów. 

Pobawić się sadlem na brzuchu faceta? Aha .