Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuzynka

Co ona w nim widzi ?

Polecane posty

Gość Kuzynka

Moja kuzynka - adwokat 29 lat, ładna, szczupła, dba o siebie. Jej mąż 4 lata starszy, a już prawie nie ma włosów, architekt, wysoki i przy sobie, powiedzmy sobie szczerze facet brzydki. Co ona taka ładna i nie głupia kobieta robi przy takim brzydkim facecie ?

Gość Gość

Miłość....

Gość gosc

no i co z tego,ze nie ma wlosow? :D nie ma 60, tylko 33 lata, jest wyksztalcony,dogaduja sie, razem sobie poradza. Czy wszyscy musza byc piekni jak z żurnala? brzydcy maja sobie torby na głowe załozyć i zyc w kanałach?

Gość MnieJuzMinely

no nie wiem, moze charakter i intelekt 😉 ....? 

Gość Kuzynka
19 minut temu, Gość gosc napisał:

no i co z tego,ze nie ma wlosow? 😄 nie ma 60, tylko 33 lata, jest wyksztalcony,dogaduja sie, razem sobie poradza. Czy wszyscy musza byc piekni jak z żurnala? brzydcy maja sobie torby na głowe załozyć i zyc w kanałach?

Właśnie ma 33 lata i kilka włosków. Mógłby mieć kobietę na swoim poziomie, a moja kuzynka męża na swoim.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Kuzynka napisał:

Właśnie ma 33 lata i kilka włosków. Mógłby mieć kobietę na swoim poziomie, a moja kuzynka męża na swoim.

I co z tego ?

Gość Lillll

Autorko to zrob Tobie się nie podoba nie znaczy ze jej tez nie. Najwyrazniej coś w nim widzi. Tobie nic do tego.

Gość widzi

Prawdopodobnie dużo więcej niż TY.  Jest architektem więc pani adwokat jest na jego poziomie. Myślisz, że ludzie, którzy przeżyli złote a nawet brylantowe gody byli ze sobą tylko i wyłącznie dla urody?

Gość Kuzynka
2 minuty temu, Gość widzi napisał:

Prawdopodobnie dużo więcej niż TY.  Jest architektem więc pani adwokat jest na jego poziomie. Myślisz, że ludzie, którzy przeżyli złote a nawet brylantowe gody byli ze sobą tylko i wyłącznie dla urody?

Architekt, a mieszka w mieszkaniu urządzonym przez żonę. 

Gość Gość

Zapytaj kuzynkę, może ci powie jak nie być takim pustakiem jak ty 

Gość Kuzynka
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zapytaj kuzynkę, może ci powie jak nie być takim pustakiem jak ty 

Jak widzę jak ona na niego patrzy, zastanawiam się czym ona widzi to co wszyscy. Przed nim miała 2 poważne związki i oba panowie byli przystojni. Nawet bardzo. A wyszła za faceta, który urodą nie grzeszy.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Kuzynka napisał:

Jak widzę jak ona na niego patrzy, zastanawiam się czym ona widzi to co wszyscy. Przed nim miała 2 poważne związki i oba panowie byli przystojni. Nawet bardzo. A wyszła za faceta, który urodą nie grzeszy.

No widzisz, taki pustostan umysłowy jak ty nigdy tego nie zrozumie. 

Gość widzi

i co w tym zlego, że żona urządziła mieszkanie? to architekt a nie dekorator wnętrz 😉 Co z tego, że byli przystojni? Gdyby byli równie cudowni z charakteru to może nie byliby bylymi. A Ty rozumiem, masz super przystojniaka i tylko to się liczy? Potrafisz zrozumieć,że jej on się podoba taki jaki jest? Czy nie ogarniasz?

Gość Kuzynka
2 minuty temu, Gość widzi napisał:

i co w tym zlego, że żona urządziła mieszkanie? to architekt a nie dekorator wnętrz 😉 Co z tego, że byli przystojni? Gdyby byli równie cudowni z charakteru to może nie byliby bylymi. A Ty rozumiem, masz super przystojniaka i tylko to się liczy? Potrafisz zrozumieć,że jej on się podoba taki jaki jest? Czy nie ogarniasz?

Nie pasują do siebie.

Gość widzi

Bo Ty tak uważasz? Brzmisz jak ta sekretarka od prowokacji o szefie i ginekologu...żadne argumenty nie trafiają. Szkoda czasu na Ciebie. Może zajmij się swoim facetem o ile go masz?

Gość Lolololo

A jak tam twoja koleżanka ze studiów co zadaje się ze starszym o (o ile dobrze pamietam) 4 lata, wykształconym i niezależnym kolesiem? Doszłaś już CO ON W NIEJ WIDZI? :D 

Gość Zyc sie nie chce

Moze jest dobry w lozku!

Gość Kuzynka
6 minut temu, Gość Lolololo napisał:

A jak tam twoja koleżanka ze studiów co zadaje się ze starszym o (o ile dobrze pamietam) 4 lata, wykształconym i niezależnym kolesiem? Doszłaś już CO ON W NIEJ WIDZI? :D 

Ja juź dawno po studiach po za tym czytałam tamten temat i różnica wieku była spora.

11 minut temu, Gość widzi napisał:

Bo Ty tak uważasz? Brzmisz jak ta sekretarka od prowokacji o szefie i ginekologu...żadne argumenty nie trafiają. Szkoda czasu na Ciebie. Może zajmij się swoim facetem o ile go masz?

Gdybym miała jej figure i inteligencie mój facet byłby inny niż mój aktualny.

Gość Gość
11 minut temu, Gość widzi napisał:

Brawo. Dokładnie. Czytając już po prau wypowiedziach, od razu pomyślałam, że następna prowokacje sekretarka pisze. Wystarczy parę jej komantarzy dodanych do tematu, by ciągnąć wątek i od razu widac, że to ona. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Kuzynka napisał:

Czyli jaką? Łysa? 

Gość wee

komuś sie nudzi i nie ma pomysłow na tematy

Gość gość

A może jej się podoba. Są różne gusta. Mnie też pociągają mężczyźni którzy mają coś brzydkiego w sobie. To że ogólnie jest przyjęty jakiś tam kanon piękna to nie znaczy, że pojedynczy człowiek nie może mieć innych upodobań. Mój mąż ma bliznę przez cały policzek. Dla większości ludzi jest to nieatrakcyjne, a dla mnie to jest szał! No co zrobisz? Daj ludziom żyć.

Gość Gość

Zrobiłaś błędne założenie i brniesz dalej. Wysil szare komórki.

Gość oburzona ...ką
2 godziny temu, Gość Kuzynka napisał:

Gdybym miała jej figure i inteligencie mój facet byłby inny niż mój aktualny.

to po co marnujesz jego czas?????????????

Gość Jjnjk
14 godzin temu, Gość gość napisał:

A może jej się podoba. Są różne gusta. Mnie też pociągają mężczyźni którzy mają coś brzydkiego w sobie. To że ogólnie jest przyjęty jakiś tam kanon piękna to nie znaczy, że pojedynczy człowiek nie może mieć innych upodobań. Mój mąż ma bliznę przez cały policzek. Dla większości ludzi jest to nieatrakcyjne, a dla mnie to jest szał! No co zrobisz? Daj ludziom żyć.

Mnie też pociągają brzydale i nie idealni, byleby był wysoki bo z niskim źle bym się czuła. Jacys modele jak z okładki, mięśniaki, wymuskani mnie nie kręcą. 

Gość Gosc

Jednym słowem mężczyzna ma to coś co sprawia że kobieta czuje sie przy nim dobrze i wyjątkowo to daje jej radość. Dobrali sie dobrze pod każdym względem skoro są razem.