Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmiech przez łzy.

Mężowie."Prawdziwe życie".

Polecane posty

Gość Śmiech przez łzy.

Hej.Zakładam wątek.Obgadajmy ich troche.Jakie głupie rzeczy robią,ich nawyki ,słabości.Pośmiejemy się i nikt się nie obrazi...

Gość Śmiech przez łzy.

Mój na przykład przed wyjście z domu układa włosy...moczy ,suszy,guma do włosów i układa,czesze i czesze.nie wychodzi "fryzura"to od nowa moczy,suszy,czesze i guma.😭A na głowie ma może z 8 włosów...😁😁

Gość nooo

Moj na przyklad zawsze sobie zwali przsd wyjsciem.

I jest spokoj. 

Gość soll

Moj na przyklad przed wyjsciem robi kupe.

Gość Erotoman123

Ja też lubię sobie zwalić przy zonce,dotykam jej dużych piersi,a ona piesci moje jajeczka,spuszczam się,ubieram i wychodzę do pracy

Gość Erotoman123
12 minut temu, Gość nooo napisał:

Moj na przyklad zawsze sobie zwali przsd wyjsciem.

I jest spokoj. 

Pomagasx mu,dotykasz go,a on Ciebie?

Gość Zona

Moj chodzi juz od pol roku bez gornej trojki i za chiny nie moge sie doprosic zeby poszedl do dentysty. Masakra jakas wyglada jak zul spod latarni. Nigdzie z nim nie wychodzę bo wstyd.

Gość Weronika

Ja bym nie mogła się całować  z facetem bez zębow. 

Jeśli w/w krajach zauwazy się kogoś bez zębów przednich , prawdopodobnie - polak, na 90% mozna być pewnym ! Obrzydliwe! 

Gość a mój,,,

gdy wychodzi  z psami na spacer to wraca z kwiatami zerwanymi przez siebie :) bukiety są koszmarne bo zrywa również jakieś liście z drzew :D razem z gałęziami :D nie zwraca też uwagi wcale na to, że na pędzie potrafi być z 10 przekwitłych kwiatów z zawiązującymi się nasionami, a tylko jeden rozwinięty :D zabawne .oczywiście wszystko musi stanąć w wazonie na zaszczytnym miejscu :D

zostawia mi karteczki z miłymi tekstami przyczepione np, do doniczek z kwiatami ...których potem za chiny nie pozwala wyrzucić....

Gość elizzzzka

moj codziennie narzeka, ze jest zmeczony, nawet jak wlasnie sie obudzil po 10 godzinach snu 

masakra 

Gość babka

A mój to w ogole jak tak spojrzeć na niego ma same wady. Wiecznie narzeka jaki to on zmeczony i jak mu się nie chce, strasznie mlaska i oblizuje palce po jedzeniu (strasznie mnie to obrzydza, ale już raczej tego nie zmienie) beka na glos i chrapie w nocy. Ostatnio tez przytyl bo wieczorem tylko piwo i pizza albo kebaby, wiec brzuch mu urosl jak wchodzi po schodach to sapie jak ciezarowka. 

Ale wiecie co? nie zamieniłabym go na innego 😄 jestem z nim szczesliwa mimo tych jego wad.

Gość SOsNA

A mój facet to taki typowy samiec, zadnych kosmetykow oprócz pasty do zebow. Po prostu nie i już! Dezodoranty bezzapachowe. Zadnej wody po goleniu ani perfum. Twierdzi ze prawdziwy facet pachniec sobą. I wiecie co jakos się z nim zgadzam, uwielbiam jego zapach taki prawdziwy, naturalny i meski.

Gość dabei

A moj robi kuuope, pozniej masujemy sie.