Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hiena

36 tydzień ciąży, ruchy bobasa.

Polecane posty

Gość Hiena

Nie wiem jak wy miałyście dlatego pytam czy to normalne ponieważ w internetach opisuje się że w tym okresie ruchy bobasa są mniejsze bo ma mniej miejasca itd. A mi się wydaje ze im blizej porodu tym nardziej bobas się wierci. W ciągu dnia mam wrazenie ze w ogole tam nie spi. Wali fikołki od rana do wieczora. Kopie po flakach i po pecherzu. Osobiscie uwazam ze to urocze i kocham kazdy jego ruch ale czy to nic dziwnego ze calymi dniami sie wierci?

Gość Gość

Wiesz, co dziecko to charakter, po prostu mało spi. Mój starszy byl taki aktywny, byłam cała obolala. Za to.mlodszy len potworny, czasem caly caly dzien nie dawał znaku życia i musiałam kombinowac,żeby to ruszyć. Po porodzie bylo inaczej. Starszy okazał się spokojniejszy niż w brzuchu, a mlodszy wyrwał sie na wolność 

Ja mam 35 tydzień i też mam wrażenie że mały w ogóle nie śpi tylko cały czas się wierci. Ze starszymi tak nie miałam,  mało się ruszali . Jak po porodzie tak będzie to nieźle da mi popalic  😮

Gość Maja

Moje też się wierci 🙂 Lubię to uczucie, szybko zaszłam w ciąże dzięki Cyclotest MyWay komputerowi cyklu 🙂  Nie sądziłam,że ciąża to tak niezwykły stan.

Gość Gosc

Mój syn do samego końca ciąży był wyczuwalny. Ruszał się, kopniaki dawał. Nie ważne czy dzień czy noc. No i jak się urodził to taki właśnie był... Mało spał. Jako noworodek prawie w ogóle, chyba, że na moim brzuchu, albo w wózku. Nie było opcji, żeby usnął w łóżeczku 😕