Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Empusa Lete

Gorzej być już chyba nie będzie

Polecane posty

Gość Empusa Lete

Człowiek w samotności analizuje wiele spraw ze swojego życia.Ja stwierdzam że moje jest jedną wielką pomyłką.Jestem nikim od dziecka.Nie mam przyjaciół rodzina nie chce mnie znać wykształcenia wyższego nie mam praca zwyczajna.Człowiek z wyglądu brzydki niski chudy.Mieszkanie skromne.Auto stare ale w miarę na jeszcze na chodzie.Druga polówka brak.Była ale już nie ma.Na koniec dodam że chory ze mnie człowiek

Gość gosc

ja podobnie może nie brzydki za to mieszkania nie mam i problemy zdrowotne

Gość Empusa Lete
6 minut temu, Gość gosc napisał:

ja podobnie może nie brzydki za to mieszkania nie mam i problemy zdrowotne

Z czym masz problemy zdrowotne? Gdzie mieszkasz?

Gość Chwila

Też jestem brzydka głupia mam auto starego grata pracuje w zakładzie jako pracownik produkcji.Mieszkanie do d...Mąż odszedł do innej 5 lat temu podał o rozwód i tyle po nim.Rozwódki to nikt nie chce.Znajomych brak jedynie co to brak choroby narazie pozdrowienia dla autora 

Gość Empusa Lete
2 minuty temu, Gość Chwila napisał:

Też jestem brzydka głupia mam auto starego grata pracuje w zakładzie jako pracownik produkcji.Mieszkanie do d...Mąż odszedł do innej 5 lat temu podał o rozwód i tyle po nim.Rozwódki to nikt nie chce.Znajomych brak jedynie co to brak choroby narazie pozdrowienia dla autora 

Dziękuję Chwilo za pozdrowienia.I mam nadzieje że ten brak chorób będzie jak najdłużej trwał a rozwódka też człowiek może znajdziesz jeszcze szczeście w życiu

Gość autor przesadza

autorze , masz wiele. to ja byłam na dnie. nawet domu nie miałam i wszystkoodwróciło się w ciągu pół roku po wieloletnim grzęźnięciu w bagnie.

Jak to rozwódki nikt nie zechce? :D na zachodzie to już dawno norma i to ludzie wychodzą za mąż po raz piąty czy nawet więcej, nikogo to nawet nie dziwi :)