Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

kredyty

Polecane posty

Gość Gość

Witam. Partner podczas dyskusji że mną powiedział, ze weźmie kredyt ponieważ mamy dziecko i trzeba zrobić chrzest i powiedział, ze też od razu kupimy obrączki jak już bierzemy kasę. Ale później uparl się, ze to ja mam wsiąść ten kredyt, a nawet zaplanował to, alby wyszła mi mniejsza rata... Sam zaznaczył w swoim polu kredyt na 36 msc , a jak ja mówiłam na ile zaznaczyć to powiedział tak jak on 96 msc i logiczne, ze mi rata wyszła mniejsza, ponieważ na dłużej. Jednak powiedziałam, ze ja nie chce brać, bo jeszcze nawet nie mam zalatwionego urlopu, bo mój pracodawca się ociaga. Nie wiem, on najwyraźniej nie wie, ze ja wiem, ze zaznaczył krótszy okres. A nawet mu o tym nie będę mówić. Tylko zastanawia mnie jedno, on zaproponował wzięcie kredytu, nie ja, a mi karze go brać. I zastanawia mnie dlaczego akurat mi karze go brać, żeby później jakby coś nie wyszło żebym ja płaciła, a nie on? 

Gość The Bill

Bierz kredyt i się nie zastanawiaj. Kredyt to najlepszy wynalazek ludzkości, dzięki niemu nawet biedak może czuć się jak bogacz.  Przecież od życia Ci się należy, prawda?