Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczychłopak ;))

Każde doświadczenie sprawia, ze moje serce kamienieje coraz bardziej ;))

Polecane posty

Gość Tajemniczychłopak ;))

....Miłości nie ma, a kobiety to nieszczere wiedźmy.

Gość Dorota

Dlaczego kłamiesz.. ponad 3 lat nie poszłam z nikim do łóżka..bo myślałam o nim..nie umówiłam się z żadnym bo myślałam o nim..wysmiali mnie jego znajomi a ja wciaz myślałam o nim..Czekałam i wierzyłam..A On..nawet nie odpisał mi na jednego emaila..przychodził do sąsiadów a omijal moje drzwi.. i nie stac go bylo na jedno szczere słowo.. To co ja mam napisać?nie ma szczerych facetów..I nie warto ufać sercu jak tak traktują..

Gość V56

Kundel desperat.

Gość Dorota

I może faktycznie lepiej być wiedźma..jak ktoś nie docenia czarodziejek..takie wiedźmy wszyscy omijaja z daleka i kobieta ma spokój chociaż pozorny z zewnątrz, choć w środku się jej gotuje..Zawsze byłam szczera do bólu..mówiłam o tym co czuje..co boli..co mnie cieszy..czego oczekuje..Może pora się zamknąć.Zycze Tobie tajemniczy prawdziwej miłości..jak taką spotkasz to może kiedyś zrozumiesz,że nie wszystko jest czarno białe.. że czasem pozory mylą..I ze czasem wszystko ma sens,nawet jak boli i serce kamienieje..Spełnienia w życiu.

Gość spadaj stad

O boze...kogo to obchodzi tepy mitomanie ?

Gość AUTORZE

Masz swoje  super  życie  kochająca  żonę  jesteś  też  już dziadkiem  czego  jeszcze  chcesz od życia