Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak pytam

Czy jesli jest sie zakochanym w pewnej osobie i bardzo chcialoby sie z nia byc,ale..

Polecane posty

Gość a tak pytam

ona ma juz kogos i jest w szczesliwym zwiazku,to mimo bolu zyczy sie tej osobie dobrze i cieszy sie z tego,ze ta osoba jest szczesliwa i spelniona to sie ja naprawde kocha ? Czy to jest juz milosc do tej osoby ? Gdzie takie egoistyczne pobudki,ze chce sie z ta osoba mimo wszystko byc nie maja miejsca i sie cieszy z jej szczescia ?

Gość a tak pytam

up

Gość hmm

Tak, ale mało osób ma taką odwagę, większość ludzi to egoiści. Trzeba naprawdę mieć dobre serce żeby się na coś takiego odważyć. Ponieważ taka zakochana osoba by cierpiała pomimo tego, że by życzyła wszystkiego dobrego takiej parze. 

Gość hmm

Sam tak zrobiłem i potem żałowałem, bo cierpiałem i cierpię nadal, ale muszę z tym żyć.

Gość a tak pytam

No cierpie.Ale wieksze znaczenie ma dla mnie szczescie tamtej osoby,nie znioslabym mysli,ze mialabym zniszczyc taki fantastyczny zwiazek.A prawdopodobnie i tak z tego by nic nie wyszlo,bo oni sie naprawde kochaja.Zycze im wszystkiego co najlepsze.Tak wiec znam dobrze twoj bol gosciu.

Gość hmm

Zresztą i tak myślę że się mną tylko bawiła, bo wiele razy mnie zraniła i że jestem osobą introwertyczną, to ciężko to przeżywałem i potrzebowałem więcej czasu, którego ona nie miała. 

Gość hmm

Powiem Ci nie przejmuj się. Jak jesteś osobą taka jak ja, to bardziej powinnaś skupić się na swojej osobie. Przyciągaj charakterem, ubiorem, wyglądem, zainteresowaniami, nie szukaj. Nie trać czasu. Dobranoc 

Gość a tak pytam

Sciskam gosciu.Mam nadzieje,ze kiedys znajdziesz kobiete,z ktora bedziesz naprawde szczesliwy..

Gość hmm

raczej nie, mam już 29 lat i raczej nie znajdę. Dlatego zajmuję się rzeczami które sprawiają mi przyjemność, ale dziękuje. Nie zaglądałem tu od dawna, większość tematów to śmieci tu, ale ten był fajny 🙂

Gość Asia

Jeśli na imię mu Dragon to walcz! 

Gość eeee
25 minut temu, Gość Asia napisał:

Jeśli na imię mu Dragon to walcz! 

Zaden Dragon 😄 Ktos tu ma poczucie humoru jak widze.

Gość Asia
1 minutę temu, Gość eeee napisał:

Zaden Dragon 😄 Ktos tu ma poczucie humoru jak widze.

Oczywiście, że Dragon ma poczucie humoru. On ma wszystko, czego pragnie każda kobieta.

Gość Gosc

A jesli sie czuje, ze mogloby sie dac wiecej szczescia tej osobie niz obecny partner/ka to co wtedy.

Wy mezczyzni mozecie powalczyc a kobieta zawsze wyjdzie z tego ze zlamanym sercem.

Gość gosc
38 minut temu, Gość Asia napisał:

Oczywiście, że Dragon ma poczucie humoru. On ma wszystko, czego pragnie każda kobieta.

Dlatego jest sam.

Gość Selina Kyle

Nie wiem, moim zdaniem należy mieć wy je bkę w ludzi w związkach, to najzdrowsze podejście. Do romansów, związków, seksów itd. macie licznych singli do wyboru do koloru i jak ktoś chce niech korzysta z nimi. Sama mam wielu kolegów w nieudanych związkach, którzy szukają szczęścia u wolnych dziewczyn moich koleżanek, ale te wolne zazwyczaj ich nie chcą i jeżeli z kimś idą, to też z wolnym chłopakiem. Po co ryzykować zemstą jakiejś wkurzonej dziewczyny, że szlajasz się z jej misiem? Który zazwyczaj i tak by się szlajał, nie z tobą to z inną ale niech ta inna włazi w to szambo i krzywe akcje.

Gość Selina Kyle

Jeszcze dodam, że często ci zdradzający twierdzą że są w udanym związku, no kosmicznie skoro są psami na baby na wszystkie kobiety wokół heheh 😎 ale to nie mój cyrk i nie moje małpy, tacy ludzie po prostu mnie dziwią.

Gość Joni

A co jesli sie spotka bratnia dusze i jest milosc ze wzajemnoscia. Tylko na przeszkodzie stoi obecna dziewczyna.

Przeciez taka milosc zdarza sie tylko raz. Warto zaprzepascic?

Gość podbijam

up

Gość bbb
Dnia 28.04.2019 o 11:31, Gość Joni napisał:

A co jesli sie spotka bratnia dusze i jest milosc ze wzajemnoscia. Tylko na przeszkodzie stoi obecna dziewczyna.

Przeciez taka milosc zdarza sie tylko raz. Warto zaprzepascic?

jak pokochasz psychopate to warto a nawet trzeba.

Gość gosc

up

Gość Gość

O chúj  ci chodzi? Co to znaczy na przeszkodzie stoi? Gdyby to była miłość to by nie było tej przeszkody. Trochę logiki. Za robotę się weźcie babiszcza a nie o cudzych chlopach myślicie.

Gość upp

up

Gość upup

.

Gość Gość

A Ty znowu upujesz to samo...

Gość onaona
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A Ty znowu upujesz to samo...

Dlaczego nie ? Ciekawy temat.Nie chcesz-nie wchodz.

Gość Gosc
Dnia 2.05.2019 o 14:04, Gość bbb napisał:

jak pokochasz psychopate to warto a nawet trzeba.

A co jesli bratnich dusz jest wiecej?