Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik

Co sądzicie o ruchu MGTOW?

Polecane posty

Gość PrawicowyKibic
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Czego to mężczyźni(?) nie wymyślą, by nie być mężczyznami.Hahaha:))) Dobre, na deszczowe niedzielne popołudnie:))

Powiedziała znudzona, rozkapryszona paniusia której jedynym zajęciem w niedzielne popołudnie jest tworzenie dziecinnie pretensjonalnych wpisów. W du/pie byłaś i gó/wno widziałaś, wracaj do swojego bezwartościowego życia z rozkładaniem nóg przed imprezowymi lam/usami i tyraniem na kasie za najniższą krajową.

Gość sanctus

A ja powiem tak że to efekt głupkowatych feminazistek i tego że prawo jest po stronie kobiet. Byłem przed 2105 za nie wpuszczaniem imigrantów do naszego kraju a teraz jestem za wpuszczeniem jak największej ilości (tak ze 4 miliony ) samych facetów. I wtedy by nasze polskie panie ( nie wszystkie bo są jeszcze dobre ) co straciły. Kolonie by miały 365 dni w roku. A my wyemigrujemy. Myślicie że my mamy do nich szanse nie nie mamy bo u nich jest męski centryzm a u nas na odwrót. Kobiety wiedzą gdzie ich miejsce i jeszcze tego bronią. U nas bronią pedałów bo są bardziej empatyczne lub same stają się les lub bi po mówią że kobiety są płynne sexualnie. Ch.... prawda to jest choroba psychiczna i tyle, wynikająca z wieku niemowlęcego. Pewien pisarz w latach 30 ubiegłego wieku napisał że jednym z powodów upadku cywilizacji równouprawnienie kobiet. I zbliżamy się do tego bardzo szybko w tym Polska też. Z początkiem XXII wieku nie będzie śladu po cywilizacji zachodniej. Może zostanie coś z kultury ( typu telewizja, itp. ) ale nic więcej. sorry za multi temat. 

Gość hajabusa
8 godzin temu, Gość Ania napisał:

Zwyczajne przychlasty i frajerzy a nie faceci, prawdziwy mężczyzna stara się zabiega dba o kobietę robi dla niej czego tylko ona chce a jeśli tego ktoś nie rozumie to jest niedojrzały i mało inteligenty człowiek po prostu.

Piertol się!  Te szm.a ty chciały się na lewo i prawo, 

powiem prosto jak do idio  ty:

i myślały, że tak można!

Gość ...
10 godzin temu, Gość Ania napisał:

Na pewno nie, jeśli Kobieta olewa faceta to tylko dlatego że się wystarczająco dla niej nie starał. Faceci też mają się za nie wiadomo kogo a jak dostają kopa w du/pę to nagle zdezo mają.

Tak. Starałem się wielokrotnie i zawsze byłem olewany.

Mam to "szczęście" żyć w czasach, w których ...ne ruchy mnożą się jak grzyby po deszczu - antyszczepionkowcy, płaskoziemcy, LGBT, pseudofeministki

Gość ucisk

najważniejszy ruch to aby nie ruch-ać

Za/je/bisty pomysł - ruch anty/ru/cha/czy. Jakbyś organizował jakiś marsz, to pisz do mnie!

Gość sanctus
9 godzin temu, kotwin napisał:

Za/je/bisty pomysł - ruch anty/ru/cha/czy. Jakbyś organizował jakiś marsz, to pisz do mnie!

Jest jeszcze takie coś jak prostytucja. Ja jestem dość przystojnym facetem po trzech poważnych związkach w których jak to się mówi ja dawałem wszystko one nic i jeszcze jedna mnie zdradziła. Więc wole płacić i mieć spokój. Pozdro.

Gość Gosc

To chyba taki meski odpowiednik feminizmu. Moze ten ruch sam w sobie nie jest zly, zle jest podejscie niektorych facetów, ze wszystkie kobiety nadaja sie tylko do jednego. No i o ile obie strony sa zgodne, ze spotykaja sie jedynie w celu sprawienia sobie fizycznej przyjemnosci, o tyle dawanie nadziei na zwiazek, rodzine, jest zwyklym chamstwem. To oczywiscie dziala w obie strony- zabawa uczuciami drugiej osoby jest tak samo karygodna u kobiet jak i u mezczyzn. Czym innym jest proba podjecia zwiazku- rozchodzimy sie, bo nie wyszlo, czym innym wykorzystywanie kogos z premedytacja. Skrzywdzone kobiety pozniej "mszcza sie" na facetach, skrzydzeni faceci na kobietach, a kołko tego masowego pop.ier.dolenia toczy sie dalej...

55 minut temu, Gość sanctus napisał:

Jest jeszcze takie coś jak prostytucja. Ja jestem dość przystojnym facetem po trzech poważnych związkach w których jak to się mówi ja dawałem wszystko one nic i jeszcze jedna mnie zdradziła. Więc wole płacić i mieć spokój. Pozdro.

A prostytutka jest Ci w stanie dać wszystko, czego potrzebujesz? Moje doświadczenie w tym zakresie jest bardzo małe, ale było mega słabo - jak seks z robotem mniej więcej.

Gość Gauros
2 godziny temu, kotwin napisał:

A prostytutka jest Ci w stanie dać wszystko, czego potrzebujesz? Moje doświadczenie w tym zakresie jest bardzo małe, ale było mega słabo - jak seks z robotem mniej więcej.

Prostytutka, prostytutce nierówna. Są namiętne sibtelne dziewczynki i obleśne lachociągi. Trzeba dokonywać selekcji...

Gość Quest
Dnia 28.04.2019 o 13:39, Gość Ania napisał:

Zwyczajne przychlasty i frajerzy a nie faceci, prawdziwy mężczyzna stara się zabiega dba o kobietę robi dla niej czego tylko ona chce a jeśli tego ktoś nie rozumie to jest niedojrzały i mało inteligenty człowiek po prostu.

powodzenia

Gość Kat
Dnia 28.04.2019 o 13:26, Gość Gość napisał:

Jako wieloletni obserwator forów dla inceli i mgtow powiem to tak. Tym ludziom nie chodzi o jakąś dyskryminację. Oni tęsknią do mistycznych czasów kiedy facet to był Pan życia i śmierci w rodzinie i jemu się nie podskakiwało. To a nie jakaś dyskryminacja jest ich celem.

Odnioslam takie damo wrazenie po przejrzeniu roznych takoch rzeczy. Straszne ze niektorzy naprawde mysla tak jak tam wypisuja juz nie tyle o kobietach ale o drugim czlowieku. Ppza tym w ich pisaninie widze sporo niescislosci i sprzecznych idei. Niemniej jednak jak chca to niech ida przez zycie bez zwiazkow i kobiet - wopny swiat, wolny wybor. Pytanie mam tylko - skoro faceci tacy zyja i moga zyc bez ruchania tego co sie rusza, to dorabianie teorii jakoby natur miala im nakazywac seksic sie z kazda to usprawiedliwianie swojego zwyczajnego kurest.... 🤔

Gość Kat
Dnia 29.04.2019 o 09:00, Gość Gosc napisał:

Skrzywdzone kobiety pozniej "mszcza sie" na facetach, skrzydzeni faceci na kobietach, a kołko tego masowego pop.ier.dolenia toczy sie dalej...

I tu tkwi sedno wszystkiego - dobrze napisane.