Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczy chłopak;))

Wybaczysz mi moje zachowanie? ;)

Polecane posty

Gość mmm

wybacz mu. skrywanie negatywnych uczuc niszczy nas samych 🙂

Gość .........
2 minuty temu, Tajemniczy chłopak;)) napisał:

...

Jeśli tajemniczy napisze kto ma mu wybaczyć to jeśli jest dla niej ważny to mu wybaczy..

Gość mmm
Przed chwilą, Gość ......... napisał:

Jeśli tajemniczy napisze kto ma mu wybaczyć to jeśli jest dla niej ważny to mu wybaczy..

jakie ty musisz byc mondre

Gość Gość

Tak. A Ty wybaczysz moje, też nie byłam " święta" ?

Gość mmm
Przed chwilą, Tajemniczy chłopak;)) napisał:

Dosyć już mam tych sporów....nieporozumień, każdą osobe na której mi zależy trace.......

nie muf ze nie umiesz rozwiazywac sporow na kafe🤣

Gość Gość
3 minuty temu, Tajemniczy chłopak;)) napisał:

Dosyć już mam tych sporów....nieporozumień, każdą osobe na której mi zależy trace.......

Każdą manipulujesz i żadnej nie kochasz a wykorzystujesz do swoich potrzeb, jak przedmiot, Maria Cyganeczka jest jedną nich, aktualnych kilku.

Gość Tajemnicza kobieta
Przed chwilą, Tajemniczy chłopak;)) napisał:

Ja Ci wybaczam..choć boli..dużo mnie to wszystko kosztowało..i kosztuje..Ja chyba sobie za dużo wyobrażałam w życiu i nie chcę być Twoim sporem,nieporozumieniem...Dziekuje za ciekawe rozmowy.

Gość Tajemnicza kobieta
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Każdą manipulujesz i żadnej nie kochasz a wykorzystujesz do swoich potrzeb, jak przedmiot, Maria Cyganeczka jest jedną nich, aktualnych kilku.

W kolejce ja stać nie będę. ..Powodzenia 

Gość mmm
1 minutę temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

wez juz nie przeżywaj tego balwana 😜

olej go jak on ciebie

Dla Was to zabawa, a piszecie tak śmiertelnie poważnie......i ciągły jad w moją strone 🙂

7 minut temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Nie...nie potrafię być tu sobą....Sama pisałaś, że się posmialas i masz dystans....znikam miłego dnia.

Gość Tajemnicza kobieta
1 minutę temu, Tajemniczy chłopak;)) napisał:

Dla Was to zabawa, a piszecie tak śmiertelnie poważnie......i ciągły jad w moją strone 🙂

Nie...nie potrafię być tu sobą....Sama pisałaś, że się posmialas i masz dystans....znikam miłego 

Bo każdego kiedyś i zabawa zmeczy..ale Ty korzystaj jak zawsze..Mam dystans,humor ale ..Ty mało kiedy potrafisz być sobą..Parę razy w aucie się Tobie zdarzyło naprawdę być sobą.. ja to wiem.. Ale z kolegami to już wariujesz za bardzo..bynajmniej przy mnie Ci się zdarzało..😋😎

Gość mmm

Bo każdego kiedyś i zabawa zmeczy..ale Ty korzystaj jak zawsze..Mam dystans,humor ale ..Ty mało kiedy potrafisz być sobą..Parę razy w aucie się Tobie zdarzyło naprawdę być sobą.. ja to wiem.. Ale z kolegami to już wariujesz za bardzo..bynajmniej przy mnie Ci się zdarzało..😋😎

warYjujesz nieuczko

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Kto nie słucha innych Mario, nie uczy się na ich błędach - cierpi., jak ty teraz. To raz a dwa, nie wyśmiewałaś,  nie osądzałas innej za to, co teraz sama robisz? Tak to działa właśnie. Pycha i jej konsekwencje teraz zbierasz. 

On bazuje na potrzebie miłości u kobiety,  jest inteligentny, mentalnie jest kobietą, nosi damska biel7zne, suknie, szpilki, o tym pewnie nie piwiedział w tak pięknych rozmowach😌, wiec wie jak do nich mówić, by osiągnąć to na czym mu zależy - wagina, bo reszta jest zbędnym dodatkiem do niej. Okreslil siebue kiedys jako lesb8jke w meskim ciele. Uważałaś,  że ciebie potraktuje lepiej niż inne? Dlaczego? 😂😂😂 Licz się z tym, że łatwo ze swej pajeczyny ofiary nie wypuszcza, znam go całe lata i obserwuję. 

Gość mmn
1 minutę temu, Tajemniczy chłopak;)) napisał:

Jak zwykle mnie mylą z kimś...dla mnie to nie nowość ;)) Tutaj to każdej mężem jestem lub chłopakiem ;D idę...na spacer 

tylko dla mnie jestes tatusiem. idz ba spacer i przynies mi jeża 🤣

Gość Tajemnicza kobieta
1 minutę temu, Gość mmm napisał:

warYjujesz nieuczko

Czy wy jesteście tacy tępi i nie możecie pojąć, że ja mogę znać tą osobę z prawdziwego życia..a w necie tylko sobie z nim pisze..Aaaa 🤔😁😎🤗Zamykam się,bo za dużo powiem ..a może nieprawdę..A mam dystans i humor😋😁

Gość Tajemnicza kobieta
5 minut temu, Tajemniczy chłopak;)) napisał:

Jak zwykle mnie mylą z kimś...dla mnie to nie nowość ;)) Tutaj to każdej mężem jestem lub chłopakiem ;D idę...na spacer 

Spoko..mnie nic u Ciebie nie zaskoczy.. za dużo widzialam😎😎😎😎miłego spaceru

Gość mmm

Czy wy jesteście tacy tępi i nie możecie pojąć, że ja mogę znać tą osobę z prawdziwego życia..a w necie tylko sobie z nim pisze..Aaaa 🤔😁😎🤗Zamykam się,bo za dużo powiem ..a może nieprawdę..A mam dystans i humor😋😁

a czy ty rozumiesz ze mnie to np w ogole nie obchodzi kogo znasz? 😂

zdystansuj sie i nie ulegaj paranojom bo sama kiedys pisalam jako tajemniczy chlopak i tez kilka niewiast twierdzilo ze mnie zna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gość Tajemnicza kobieta

Ale tajemniczy miałeś rację będę się  czasem dobrze bawić na tym kafe...😁😁😁rozbraja mnie ta Twoja widownia..myślałam,że ja mam dystans i humor..oni mnie przebijają czasem. Posmiejemy się kiedyś z tego pijac u mnie kawę na balkonie 😉

Gość takie prawdziwe
2 minuty temu, Gość mmm napisał:

a czy ty rozumiesz ze mnie to np w ogole nie obchodzi kogo znasz? 😂

zdystansuj sie i nie ulegaj paranojom bo sama kiedys pisalam jako tajemniczy chlopak i tez kilka niewiast twierdzilo ze mnie zna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

dobre i prawdziwe

Gość 😏😏😏
7 minut temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

😂😂😂😂

Gość trty
5 minut temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Ale tajemniczy miałeś rację będę się  czasem dobrze bawić na tym kafe...😁😁😁rozbraja mnie ta Twoja widownia..myślałam,że ja mam dystans i humor..oni mnie przebijają czasem. Posmiejemy się kiedyś z tego pijac u mnie kawę na balkonie 😉

Ty się nie bawisz, Ty cierpisz.

Gość Tajemnicza kobieta
1 minutę temu, Gość trty napisał:

Ty się nie bawisz, Ty cierpisz.

Łzy można zamienić w śmiech a śmiech w łzy..to tylko chwilę trwa..Tak jak moja przygoda na kafeterii.I smutku i radości mi dostarczyła,więc zgadzam się z opinią. Zmęczyło mnie parę spraw w życiu..dlatego się tu spotkałam z ludźmi na kafe,potrzebowałam wyrzucić emocje i dobre i zle..poczytac opinie..Dlugo tu nie zabawie..WOLĘ ludzi żywych nie wirtualnych.Tez mają dystans,poczucie humoru ale istnieją naprawdę a nie udają istnienie jak Wy.Pozdrawiam wszystkich 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Nie wkręcaj się. 100% nie znasz, tak ci się tylko wydaje, ze mozesz znac. 

Gość mmm
3 godziny temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Łzy można zamienić w śmiech a śmiech w łzy..to tylko chwilę trwa..Tak jak moja przygoda na kafeterii.I smutku i radości mi dostarczyła,więc zgadzam się z opinią. Zmęczyło mnie parę spraw w życiu..dlatego się tu spotkałam z ludźmi na kafe,potrzebowałam wyrzucić emocje i dobre i zle..poczytac opinie..Dlugo tu nie zabawie..WOLĘ ludzi żywych nie wirtualnych.Tez mają dystans,poczucie humoru ale istnieją naprawdę a nie udają istnienie jak Wy.Pozdrawiam wszystkich 

czemu za kazdym razem pozdrawiasz i zegnasz? 

co poczac jak tu same trupy? moze faktycznie powinnas isc do zywych.

na kafe mozna sie tylko wyglupiac.

albo konkretnie. opisac problem moze akurat ktos udzieli dobrej rady.

Gość Jestem z kafe
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie wkręcaj się. 100% nie znasz, tak ci się tylko wydaje, ze mozesz znac. 

Dlaczego po niej jedziecie, po tajemniczej????pisze tak samo jak większość..dystans humor i poważniej. Zna nie zna

.tak jak my wszyscy na forum udajemy,że znamy albo nie resztę 

Gość Jestem z kafe
23 minuty temu, Gość mmm napisał:

czemu za kazdym razem pozdrawiasz i zegnasz? 

co poczac jak tu same trupy? moze faktycznie powinnas isc do zywych.

na kafe mozna sie tylko wyglupiac.

albo konkretnie. opisac problem moze akurat ktos udzieli dobrej rady.

A to prawda wyglupy nz kafe albo problem.Tajemnicza jedzie wygłupy i problem razem i się gubi 

Jeszcze nie poznała dobrze kafe wciągnie się to odróżni:))))