Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rika

Mam ochotę randkować, czy założyć sobie konto na portalach randkowych???

Polecane posty

Gość Rika

Chce założyć konta na portalach ale obawiam się opini moherowych beretów, co sobie o mnie pomyślą i nie wiem co robić? Doradzi ktoś??

Czy jest sens zwracać uwage na to co ktos sobie o mnie pomysli?

Gość trąba

portale to syf

Gość Hejka

Na portalach połowa osób jest zajęta, a udają ze są singlami, ile czasu trzeba poświęcić na głupim pisaniu a oni tylko się zabawiaja. W taki sposób można pisać w nieskończoność...eh szkoda na to czasu. Adieu 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Hejka napisał:

Na portalach połowa osób jest zajęta, a udają ze są singlami, ile czasu trzeba poświęcić na głupim pisaniu a oni tylko się zabawiaja. W taki sposób można pisać w nieskończoność...eh szkoda na to czasu. Adieu 

Tez tak myślę. Możesz założyć ale życzę dużo cierpliwosci, nastaw się ze 90% tych facetów to roochacze, prostaki, klamcy udający singli a będący w związkach. Poznanie tam kogoś fajnego, ogarnietego graniczy z cudem, zresztą w realu tez nie lepiej bo faceci to choooje- czy tu, czy tam.  

Gość Gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Tez tak myślę. Możesz założyć ale życzę dużo cierpliwosci, nastaw się ze 90% tych facetów to roochacze, prostaki, klamcy udający singli a będący w związkach. Poznanie tam kogoś fajnego, ogarnietego graniczy z cudem, zresztą w realu tez nie lepiej bo faceci to choooje- czy tu, czy tam.  

Faceci też są niezdecydowani.