Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy ktoś z was próbował wyrzec się wszelkich przyjemności?

Polecane posty

Gość Gosc

I udalo mu się trwac w takim stanie chociaz jakis czas?

Gość gość

chyba nie

Gość Asceta

Nie wszystkich,  lubię się biczować🤠🤩

Gość Gosc
15 minut temu, lonelyman napisał:

Jak słodycze się nie liczą to chyba tak żyje hehe.

Slodycze sie licza

Gość Gosc

Ja się nie wyrzekam, gdy nie chce nie robie.  To mój wybór. Jak to mówił kiedyś ktoś1😏 mam silną słabą wolę😉

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Ja się nie wyrzekam, gdy nie chce nie robie.  To mój wybór. Jak to mówił kiedyś ktoś1😏 mam silną słabą wolę😉

Tylko ten ktos mial odwrotnie. 

Gość Goxc

A po co się wyrzekać? Sprawdzacie jak silna wole macie??

Ja tam jestem hedonistką, uwielbiam przyjemnosci i dobrze mi z tym 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Goxc napisał:

A po co się wyrzekać? Sprawdzacie jak silna wole macie??

Ja tam jestem hedonistką, uwielbiam przyjemnosci i dobrze mi z tym 

Popieram 

Gość 😂😂😂

Temat dla starych paniom po 40.Kto ogląda  telewizję  i seriale z lat 90 ubiegłego stulecia.

37 minut temu, Gość Gosc napisał:

Slodycze sie licza

A to się nie łapie. A poważnie to bez jakichkolwiek przyjemności to lipa nie życie. Niby można ale po co?. 

Gość Gosc
3 minuty temu, lonelyman napisał:

A to się nie łapie. A poważnie to bez jakichkolwiek przyjemności to lipa nie życie. Niby można ale po co?. 

Ciekawy człowiek z ciebie 

Gość ania
Dnia ‎28‎.‎04‎.‎2019 o 21:22, lonelyman napisał:

Jak słodycze się nie liczą to chyba tak żyje hehe.

witam, witam tu postawie jeszcze kropke na i, samotnosc gorsza jest niz grzech. Od grzechu gorsza jest samotnosc.Człowiek może wytrzymac tydzien bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia(sprawdzone na sobie potwierdzam ,trzy tygodnie wytrzymalam 🤣 ,a jestem bardzo drobna i zyje😉), całe lata bez dachu nad głową, ale nie moze zniesc samotnosci. To najgorsza udreka, najciezsza tortura Wiec moj drogi 😎 nie uciekaj przed miloscia, tylko znajdz ja, dasz rade, bo rowny z ciebie gosc🙂(dowcipy masz niezle😉). Zamknij przeszlosc, otworz sie na przyszlosc, zebys za kilka lat nie powiedzial, ze przez swoj  strach przed kobietami spier/do/lilem sobie zycie😉. Po co tobie to pisze, bo lubilam ciebie czytac😎, mysle, ze jak otworzysz sie na milosc znajdziesz ja, jest duzo kobiet wartosciowych, samotnych pamietaj nie bierz sie za zajete 😉, trojkaty  ladne sa  jako figury matematyczne, do zycia kiepskie,bokiem czesto wychodza 🙂.Udanej majowki, jeszcze raz wszystkiego  dobrego, zyczy ania😎

7 godzin temu, Gość ania napisał:

witam, witam tu postawie jeszcze kropke na i, samotnosc gorsza jest niz grzech. Od grzechu gorsza jest samotnosc.Człowiek może wytrzymac tydzien bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia(sprawdzone na sobie potwierdzam ,trzy tygodnie wytrzymalam 🤣 ,a jestem bardzo drobna i zyje😉), całe lata bez dachu nad głową, ale nie moze zniesc samotnosci. To najgorsza udreka, najciezsza tortura Wiec moj drogi 😎 nie uciekaj przed miloscia, tylko znajdz ja, dasz rade, bo rowny z ciebie gosc🙂(dowcipy masz niezle😉). Zamknij przeszlosc, otworz sie na przyszlosc, zebys za kilka lat nie powiedzial, ze przez swoj  strach przed kobietami spier/do/lilem sobie zycie😉. Po co tobie to pisze, bo lubilam ciebie czytac😎, mysle, ze jak otworzysz sie na milosc znajdziesz ja, jest duzo kobiet wartosciowych, samotnych pamietaj nie bierz sie za zajete 😉, trojkaty  ladne sa  jako figury matematyczne, do zycia kiepskie,bokiem czesto wychodza 🙂.Udanej majowki, jeszcze raz wszystkiego  dobrego, zyczy ania😎

Łał. Dziękuje za tak miłe słowa. Nie uważam się za dowcipnego. Jestem tylko zwyczajnym facetem ze wsi z różnymi doświadczeniami w życiu. Moja majówka to praca ale może Twoja będzie przyjemniejsza!?.

pamietaj nie bierz sie za zajet

A w życiu ☺. Nie biore się nawet za wolne. Taki ze mnie podrywacz jak z głuchego organista. Zresztą jeden długi związek mam za sobą a skoro się nie udało mimo że robiłem co mogłem to chyba się do tego nie nadaje.

całe lata bez dachu nad głową,

Jak to? . Czy teraz już wszystko ok.?. Ułożyło Ci się jakoś? .

Gość ania
1 godzinę temu, lonelyman napisał:

Jak to? . Czy teraz już wszystko ok.?. Ułożyło Ci się jakoś? .

to ogolnie pisalam, ze moze czlowiek bez dachu zyc nad glowa a w samotnosci ciezko jest zyc . Z zawodu jestem ksiegowa to trzymam wszystko w garsci 😉.A ty znajdz swoja polowke za jakis czas wroce i rozlicze ciebie( mam takie uprawienia jakby co😉 ) Ja wyjezdzam mam tydz wolnego 🤸‍♀️, wszytkiego dobrego raz jeszcze zyczy ania 😎