Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4prav0

Jestem prawiczkiem 40letnim i nie chce zwracac uwagi na dziewczyny

Polecane posty

Gość 4prav0

zeby uchodzic za jakiegos ogladajacego sie za dvpami

Gość 4prav0
35 minut temu, Gość adam napisał:

wal konia 🙂

sam sie wal glupolu.....

Gość 4prav0
9 godzin temu, Szamir napisał:

Nie te leki 😑

co zrobic, zawsze sie znajdzie jakis cymbal co jak zobaczy temat o seksie to napisze 'wal konia'

Gość 4prav0

wlasnie zem tak ze 20razy nie zwrocil uwage na te potwory kobiece, a co tam, rzeciez one tylko potrafia brac

16 godzin temu, Gość 4prav0 napisał:

posluchaj jestes poraniny masz napewno nie poleczone le,ki niskie poczucie wartosci i tu jest pies pogrzbany ..na to jest terapia i nie ma co sie zamykac w sobie tylko walczyc z tymi zranienami...terapia lekarz specjalista...mam kolege ktory niedawno chcial sie zabic..poniewaz krew nie naplywala mu do precia i myslal ze jest do niczego...walczylam prawie rok namawiajac na terapie na badania i co dostal lekarstwa jest trioche lepiej...wiec ..ty tak samo zacznij sie leczyc pisz o swoich problemach nei wstydz sie tego...tylko ludzie nie wyksztalcenio beda sie smac ludzie z wiedza wiedza dobrze ze to sa zabuzena i trzba to leczyc...a samogwalt nie daje zadwolenia to pralka,, wypierzesz' A GDZIE BLISKOŚĆ GDZIE CIEPŁO DRUGIEGO CZŁOWIEKA GDZIE ROZMOWA GDZIE PIESZCZOTY....OJ BIEDNI BIEDNI CI LUDZIE CO SAMI SOBIE MIEGOLA....

16 godzin temu, Gość 4prav0 napisał:

posluchaj jesteś poranimy masz na pewno nie poleczone le,ki niskie poczucie wartości i tu jest pies pogrzany ..na to jest terapia i nie ma co się zamykać w sobie tylko walczyć z tymi zranieniami...terapia lekarz specjalista...mam kolegę który niedawno chciał się zabić..ponieważ krew nie napływała mu do prącia i myślał ze jest do niczego...walczyłam prawie rok namawiając na terapie na badania i co dostał lekarstwa jest trochę lepiej...wiec ..ty tak samo zacznij się leczyć pisz o swoich problemach nie wstydź się tego...tylko ludzie nie wykształceni będą się śmiać ludzie z wiedza wiedza dobrze ze to są  zaburzenia i trzeba to leczyć...a samogwałt nie daje zadowolenia to pralka,, wypierzesz' A GDZIE BLISKOŚĆ GDZIE CIEPŁO DRUGIEGO CZŁOWIEKA GDZIE ROZMOWA GDZIE PIESZCZOTY....OJ BIEDNI BIEDNI CI LUDZIE CO SAMI SOBIE MIEGOLA....

Gość 4prav0

tak masz racje, mam niskie poczucie wartosci i zranienie, bo plec meska sie nazywa plcia brzydką i zadna samica niezaoferowala mi nawet dvpy.

Gość adam

Jak można mówić, że masturbacja nie daje zadowolenia i jeszcze nazywać to "samogwałtem"? Otoż masturbacja daje bardzo dużo rozkoszy. Owszem, pełna zgoda, nie zastapi bliskosci drugiej osoby, ale jeśli chodzi o odczucia i przyjemność to jest to to samo albo i lepiej (słowo klucz to edging).